vitek_pl 06.07.07, 19:30 Mam dylemat. Przeczytalem tragiczne opinie o pewnym BP ktore zaproponowalo mi wyjazd i teraz nie wiem co robic. Co Wy na to? Podaje zrodlo: abc.onet.pl/1,20,8,2371141,7307877,137269,0,forum.html Z gory dzieki za porady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ms.wire Re: pytanie o porade 08.07.07, 23:55 Z tego co wiem to obiecali Ci niezłą kasę, czym bodajże pochwaliłeś się na innym pilockim forum. Ryzyk-fizyk jak dla mnie. Jechać czy nie jechać nie powiem, bo sama zrezygnowałam w zeszłym roku z atrakcyjnej rezydentury. Jednak, opinii radzę zasięgać w branży, bo to my piloci najlepiej wiemy jak wygląda współpraca z biurem od podszewki. I to chyba te opinie są najbardziej miarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek_pl Re: pytanie o porade 09.07.07, 09:37 No wlasnie kasy sporo obiecali stad moj dylemat. A poniewaz nie chce wierzyc tylko jednemu zrodlowi opinii, zasiegam jezyka wsrod kolezenstwa z branzy. Znacie to BP albo co byscie zrobili na moim miejscu? Z gory dzieki za wszelka pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: pytanie o porade 12.07.07, 19:28 Jezdze z takim biurem ktore w branzy ma opinie nieplacacego w ogole. Wyglada to tak ze biore zawsze cala kase z gory i opinie o nich mam jak najlepsza. Wiec radze wziac z gory tyle kasy zebys byl usatysfakcjonowany, nastawic sie na najgorsze, zabezpieczyc sie umowa bardzo szczegolowa i jechac. Najwyzej wrocisz siwy:) Odpowiedz Link Zgłoś