Dodaj do ulubionych

Bianka Frejlich red. TVP

IP: *.unused.derbynet.waw.pl 07.07.07, 11:48
Szukam osób, które są za tym, by P. pseudoredaktor Frejlich skończyła tak jak
jej koleżanka P. Mołek, która została usunięta z TVP na prośbę samych widzów.
Jeżeli ktoś nie potrafi czytać umowy i warunków uczestnictwa w wycieczce, w
dodatku podpisuje się pod tym... i przyznaje się do tego (!) to świadczy
tylko i wyłącznie o głupocie. A przy tym P. Biance słoma z butów jeszcze
wystaje... bo przecież ona jest z telewizji, a widzowie są naiwni i łykną
temat. Wszystko, żeby tylko dokopać Neckermannowi, a wtedy sumienie Pani
pseudoredaktor będzie spokojniejsze. Niestety błaźni się Pani i szkodzi
takimi akcjami nie tylko całej branży dziennikarskiej, która już i tak nie ma
najlepszej opinii, ale bezpodstawnie oskarża Pani i szkodzi branży
turystycznej! Strasznie tani temat! Jeżeli już tak bardzo Pani na tym zależy
i chce Pani zachować twarz to proponuję materiał o tym jak czytać umowę i
warunki przed pospisaniem, żeby nie być zaskoczonym lub nie dać się oszukać.
Oszuści są wszędzie i w każdej branży, zwłaszcza na Wiejskiej, tyle, że tam
już się trzeba natrudzić troszkę, żeby coś wywlec... a poza tym ten strach...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: *.chello.pl 08.07.07, 11:13
      to z ciebie wychodzi chamstwpo a dziennikarzem jest bo skonczyla studia nikt
      jej pseudo dyplomu nie dawal a jesli byla twoja klientka to ma prawo wymagac
      tego za co zaplacila a ty jestes wizytowka tego biura podrozy czego namawiasz
      swoich klientow zeby byli po twojej stronie jesli sa po przeciwnej a ciebie
      neckerman w trosce o swoja opinie powinien dyscyplinarnie zwolnic i tego
      powinnismy sie domagac
    • Gość: Lena Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: 83.136.224.* 08.07.07, 20:13
      Coś mi się wydaje droga Agato,że to ty nie pożegnałaś się za słomą w butach i
      praca w biurze turystycznym cię przerasta. Wpisujesz się idealnie w grono
      aroganckich i chamskich pracowników biur turystycznych. Jeśli rzeczywiście jest
      tak, że część umowy jest w języku niemieckim (co jest nawet niezgodne z ustawą
      o języku polskim) i do tego jeśli ma ona istotne dla tej umowy znaczenie to
      jest to nieuczciwe ze strony biura. Zwykłe naciągactwo. Nie wiem czy wasi
      niemieccy zwierzchnicy o tym wiedzą i jaki mogą mieć do tego stosunek.
      Przypuszczam,że sami możecie mieć kłopoty i dlatego boicie się rozgłosu.
      Często na tym forum oszukiwani pracownicy wylewają swoje żale bo w zderzeniu z
      arogancja biur są bezsilni. Nie dziwię się komuś kto ma większe możliwości i
      napisze o nieuczciwych działaniach biur podróży artykuł, pokaże w TV. Dziwi
      mnie tylko fakt,że Neckermann Polska zatrudnia takich pracowników jak niejka
      Agata. Moze trzeba do nich taki link z tego forum posłać, może oni namierzą
      taką pania i przyuczą do obsługi klienta jesli nie jest mało oporana na takową
      wiedzę lub po prostu zwolnią.
      • derduch Re: Bianka Frejlich red. TVP 08.07.07, 20:32
        Masz rację, trzeba koniecznie powiadomić pracodawcę!
        VATTENFALL IT POLAND Sp. z o.o. ul. Portowa 14a
        Gliwice 44-100
        Niech wiedzą co robią ich pracownicy w godzinach pracy, pewnie otrzymasz
        pochwałę z wpisem do akt :-)
        Wystarczy zadzwonić...
        +48 032 3033022
        ...lub wysłać maila...
        +48 032 3033022
        Michal.Grzybczyk@vattenfall.pl

Jak to się nazywa? Pobita własną bronią, czy jak?

W normalnym kraju mężczyzna bez konta, żony i prawa jazdy jest zerem - a w
        Polsce - Premierem

Czy Roman śpiewał w chórze?
        • iberia.pl Re: Bianka Frejlich red. TVP 08.07.07, 20:46
          dobre :-DDDDD
          A niektorzy dalej naiwnie wierza, ze sa w necie anonimowi....
          • Gość: ola Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:53
            A TY JESTEŚ NA KAŻDYM FORUM
            • iberia.pl do Olusi 08.07.07, 22:16
              Gość portalu: ola napisał(a):

> A TY JESTEŚ NA KAŻDYM FORUM
              po pierwsze nie krzycz, a po drugie w czym masz problem?Jestem tam gdzie jestem
              i tobie nic do tego anonimko.
        • Gość: Lena Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: 83.136.224.* 08.07.07, 21:46
          Nie jestem ani anonimowa (choć pewnie jestem) ani pracownikiem firmy o której
          pisze derduch. Mam osiedlowy internet i jak zauwazyłam 3 różne IP. O tej porze
          siedzę sobie w domu przed kompem a nie w firmie kolego.
          • derduch Re: Bianka Frejlich red. TVP 08.07.07, 22:12
            Niesamowite! ;-)
            www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=83.136.224.&do_search=Search
            • Gość: Lena Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: 83.136.224.* 08.07.07, 22:17
              Szczerze powiedziawszy nic mi to nie mówi i niewiele mnie to obchodzi gdzie mój
              internet jest podłączony.
          • Gość: Lena Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: 83.136.224.* 08.07.07, 22:13
            I dodam więcej, pracownik biura szukający na tym forum chętnych
            do "załatwienia" zwolnienia z pracy dziennikarza (och, ten pseudotruizm jakoby
            dziennikarze nie mieli najlepszej opinii!!!!!) zawsze spotka się z takim moim
            odzewem. I przypuszczam,że ogromna większość tak samo zareaguje. Właśnie takie
            działania jak niejakiej Agaty szkodzą biurom. Zamiast poprawiać błędy szukajają
            haków.
            • Gość: tamtaram Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: *.215.85.184.static.cablesurf.de 08.07.07, 22:45
              Ze zlepwkow informacji wynika, ze to dziennikarz zaczal "awanture" poniewaz
              mial osobiste powody. Pytanie czy praca w TV ma pomoc w zalatwieniu prywatnych
              spraw "Pani Dziennikarki" wynikajacych z jej subiektywnzch odczuc? Czy na tym
              polega dziennikarstwo, ze najpierw "mieszamy z blotem" nie dopelniajac
              podstawowej zasady dzennikarstwa tj. udostepnieniu 2 stronom miejsca na wizji?
              Czas pokazal, ze jednak nie.
              • Gość: Lena Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: 83.136.224.* 08.07.07, 22:53
                Dlatego na tym forum zrugano dziennikarkę która szukała turystów z taka umową
                wietrząc artukuł pod szefową.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=65196117&a=65196117
                Jednak jeśli taka umowa rzeczywiście istnieje tzn, część jej jest po niemiecku
                a w niej istotne informacje dla klienta to biuro powinno zaregagować zupełnie
                ineczej a ... w osobie pani Agaty reaguje jak nasz rząd. To źle świadczy o
                buirze.
                • Gość: taramtam Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: *.215.85.184.static.cablesurf.de 08.07.07, 23:10
                  A moim zdaniem zle swiadczy o dziennikarce jezeli kogos oczernia bez dowodow,
                  no bo z tego linku wynika ze dowodow dopiero poszukuje.
                  • Gość: Lena Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: 83.136.224.* 08.07.07, 23:33
                    Może otwórz wszystkie liniki, z tego podanego przeze mnie też. Wygląda na to,że
                    program wstrzymała naczelna bo Neckermann Polska zagroził sprawą sądową. Pewnie
                    sprawdzi jaki ten program jest i czy rzeczywiście jednostronny. Puszczą albo
                    nie puszczą zobaczymy. Jakoś nikt nie pisze czy te umowy tak własnie wyglądają -
                    część po niemiecku (ja np.nie wiem, wyjeżdżałam wielokrotnie z Neckermanna ale
                    zwykle niemieckiego i wszystkie dokumenty miałam po niemiecku). To,że dotknęło
                    to jakąś panią z telewizji jakoś dla mnie ma takie_sobie znaczenie. W końcu
                    ludzie piszą i robią programy o tym z czym sami się też stykają. Choć fakktem
                    jest,że mogą być straonniczy. Jakoś nikt nie pisze jak jest, każdy o
                    przepychankach osobistych.
                    Taki wątek jak powyższy nie sugeruje próby załatwienia sprawy a załatwienia
                    jakijś pani.
                    Ale racja,że to może koleżanka z redakcji.
                    • Gość: taramtam Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: *.215.85.184.static.cablesurf.de 09.07.07, 12:28
                      Wierz mi ze troche poczytalam o tej sprawie i nie tylko na tym forum.
                      Nasuwaja mi sie nastepujace wnioski:
                      1. jest firma ktorej pewna dziennikarka robi czarny PR, z powodow osobistych,
                      co moze narazic firme na straty finansowe,
                      2. firma zagrosila sadem jezeli material bedzie wyemtowany - gdyby bylo
                      wszystko udokumentowane to TV puscilaby nagranie,
                      3. TV zrywa umowe z dziennikarzami zarzucajac im m.in brak konsultacji z
                      rzecznikiem prasowym, po tym jak dziennikarka poszla sie "wyplakac" do Dziennika
                      4. dziennikarka szukajaca hakow na firme "ma malego pecha"
                      poniewaz firma jest stosunkowo duza i latwo sie nie podda,
                      5. reakcja autorki watku moze byc reakacja na te "nieudokumentowana nagonke",
                      post jest impulsywny ale dopuszczalny, to Panie dziennikarki zaczely te bitwe
                      wiec czemu zdziwienie, ze ktos sie odwija?
                      6. Nie wiem jakby sie poczula Pani Biankam gdyby tu pojawil sie komunikatach w
                      mediach " szukam osob, nierzetelenie potraktowanych przez Pania Bianke F. w jej
                      pracy dziennikarkiej?",mysle ze niefajnie by jej bylo,
                      7. Pytanie czy dziennikarz moze rzucac oskarzenia bez dowodow? oczywiscie, ze
                      moze ale musi liczyc sie z procesem o znieslawienie

• Gość: gosc Re: Bianka Frejlich red. TVP IP: *.chello.pl 09.07.07, 14:44
                    po to jest dziennnikarka zeby szukac dowodow i chwala jej za to jak to forum ma
                    byc wiarygodne dla turystow jak tu pelno panienek z biur podrozy i falszywych
                    informacje
        • jck.x Re: Bianka Frejlich red. TVP 09.07.07, 08:28
          To są namiary na dostawcę usług internetowych...

To że TVP spada coraz niżej niech nie przysłoni faktu, że Neckermann w Polsce się raczej "nie przemęcza". Ale na bezrybiu ...
    • nutka_re Re: Bianka Frejlich red. TVP 08.07.07, 23:06
      A ja nie wierzę,że jesteś pracownikiem biura (z Neckermanna jeżdżę na wczasy
      b.czesto i uważam,że mają swoją klasę), raczej wygląda mi to na "przyjaciółkę"
      z TV :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka