Dodaj do ulubionych

Eccoholiday-Chalkidiki-Rahoni -czy warto???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:03
po raz pierwszy mam zamiar wyruszyc z rodzina na wymarzone wakacje. Ciłałam
cały rok grosz do grosza i nie chciałbym wrócić rozczarowana. Wybrałam obiekt
i biuro jak w tytule wątku ale mam wątpliwości bo:
- nie moge sie do nic dodzwonić albo zajete albo abonent nieczynny,
- załatwianie sprawy jedynie pzrez interenet nie daje mi pewnej gwarancji, ze
nie zostane nabita w butelkę,
- brak jakichkolwiek wzmianek na forach o tym obiekcie,
- ponoć bilet lotniczy mam odebrać na lotnisku w Warszawie od przedstawiciela
biura.
- brak adresu delegatury biura w Warszawie, nie chcę kupować u pośredników -
dla mnie to i tak duży wydatek.

Tak więc, czy ktoś juz korzystał z tej konkretnej oferty i wogóle z usług
tego biura i może mnie poinformować czy warto???
Obserwuj wątek
    • Gość: jomico Re: Eccoholiday-Chalkidiki-Rahoni -czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:00
      hej,

moze moja odpowiedź Ci pomoże, będę starała się być obiektywna

- eccoholiday nie ma najlepszej opinii na rynku turystycznym
      - nie jest dobrze, że sie nie możesz dodzwonić
      - to, że tylko przez internet nie jest problemem, chociaż przyznaję, że dobrze
      jest porozmawiać choćby telefonicznie, teraz dużo rzezy łącznie z wakacjami
      można załatwić drogą elektroniczną
      - odbiór na lotnisku to często praktykowane działanie, nie ma w tym nic
      niepokojącego :-)
      - kupno u agenta to taki sam koszt jak u organizatora

jesli będziesz potrzebowała sprawdzonych ofert, napisz na maila jomico@wp.pl lub
      gg8494435 postraam się coś ciekawego znaleźć

udanych wakacji!
    • Gość: kakofoniks nie polecam ecco holiday IP: *.ptc.com 12.07.07, 14:37
      biuro uwaza ze karaluchy i inne robactwo sa rzecza powszechna w tak cieplych
      klimatach.

zreszta zajrzyj tu mozesz sobie poczytac o biurze i sadzie ktory nie podzielil
      opinii biura http:\\kakofoniks.cba.pl\eccoholiday\eccoholiday.html
      • kakofoniks link do sprawy przeciwko ecco 12.07.07, 14:39
        sorki w poprzednim poscie nie dzialal

kakofoniks.cba.pl/eccoholiday/eccoholiday.html
      • Gość: wirujacysex Re: nie polecam ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:45
        nie traktuj kakofoniksowych opinii powaznie, to czlowiek chory, jest na czarnej
        liscie biur podrozy, facet procesowal sie kilka lata z powodu karalucha,
        zalozyl strone a ecco to jego obsesja i dlatego daleko mu do obiektywnej oceny.
        zreszta poczytajcie faceta i sami ocencie jego chorobe:)
    • Gość: Beata Re: Eccoholiday-Chalkidiki-Rahoni -czy warto??? IP: *.aster.pl 12.07.07, 17:06
      Ja tez mysle o wyjeżdzie z nimi.Może oprócz Kakofoniksa który spotkał
      karaluchy , ktoś był i cos napisze. Co do przedstawicieli to maja w Warszawie w
      Alejach Jerozolimskich swoje biuro. Prosimy o opinie .
      • Gość: asja Re: Eccoholiday-Chalkidiki-Rahoni -czy warto??? IP: *.chello.pl 12.07.07, 17:30
        wrocilam wlasnie z wycieczki z ecco, mogę powiedziec jedno niekompetencja,
        olewanie klienta, ktory juz za wycieczke zaplacil, w trudnej sytuacji
        pozostawienie samemu sobie, ja się więcje nie wybieram
        • Gość: maroq Re: Eccoholiday-Chalkidiki-Rahoni -czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:51
          a konkretniej?
    • Gość: Mój pierwszy raz Re: Eccoholiday-Chalkidiki-Rahoni -czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:33
      znalazłam dzisiaj ich agenta ale w katalogu nie ma obiektu, o którym mowa w
      nagłówku cena oferty wzrosła o 300 zł od pn ponoć powód zła pogoda w kraju.
      poniżej 1500 za całość z opłatami dodatkowymi nie ma nic.
      Czy ktoś może coś polecić sprawdzonego osobiście?
      Nie stać mnie na ryzyko.
      Czy jadąc grupą 5os dopuszczane są jakieś rabaty?
      Proszę o rady.
      Dziękuję.
    • asja2 Re: do maroq 13.07.07, 18:33
      konkretniej zobacz w wątku Tunezja-cyrk na lotnisku z eccoholiday
      pozdr.
      • Gość: videofon Re: do maroq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:07
        czyzby ten cyrk był tylko dziełem eccoholiday? gwarantuje ci ze bylo ich bez
        liku w zeszłych sezonach i bedzie jeszcze ich sporo w tym i w przyszłych
        sezonach. I gwarantuje ci ze spozniac sie beda przewoznicy zakontraktowani
        takze przez TUI, Neckermana,Itakę, Exim, Orbis, Triade, Rainbow. latamy po
        całym świecie słuzbowo, także samolotami rejsowymi i spożnienie samolotu (
        nawet wielogodzinne ) nie jest juz dziś zadna sensacją. Ostatnio spędzilismy 8h
        na lotnisku w Duseldorfie kiedy lecielismy do Cancun liniami LTU ( jesteśmy
        bardzo zadowolenii z ich usług )i nie przyszło mi do głowy by nazwac to cyrkiem
        mimo iz przez to nasza podróz do Meksyku trwala ponad 24h!!!!( bylo tez wiele
        niemieckich rodzin z dziecmi ) dla mnie cyrkiem jest kręcenie afer z powodu
        opoznien samolotów. Jesli ktos to nazywa cyrkiem to chyba go ten temat
        przerasta albo sam jest clownem:)!
        • Gość: Martika Re: do maroq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:05
          Na forum o Egipcie też jest trochę wypowiedzi negatywnych. np. nieśmiertelny
          problem 18 dolców za wizę, albo nasyłane policji na turystów wyjeżdżających na
          wycieczkę fakultatywną z miejscowym biurem. Wiem że są rózni turyści i ich
          opinie czasami trzeba podzielić przez pół, ale jakoś dziwnie jest dużo
          negatywnych
          • Gość: balo Re: do maroq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:28
            ja skrajnie pozytywne i skrajnie negatywne zawsze odrzucam, biore pod uwage
            tylko te wywazone, a i te dziele jeszcze na sto:)....wiele tych negatywnych
            jest mocno podejrzanych, zauwaz tez ze im wiecej turystow obsluguje biuro tym
            wiecej negatywnych opninii, trudno by bylo inaczej. generalnie skala
            negatywnych jest wprost proporcjonalna do ilosci wyjezdzajacych. W naszym
            paranormalnym kraju w naszym paranormalnym spoleczenstwie z naszymi
            paranormalnymi zarobkami to normalne:)
            • Gość: zdec Re: do maroq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:34
              zdecydowanie popieram.Forumowym oszołomom mowimy zdecydowane NIE!!! a jest tu
              ich kilku , na szczescie TYLKO kilku, te same posatci od lat:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka