daniela11 13.07.07, 15:57 Mam pytanie, Czy ktoś jechał z Krakowa na lotnisko w Pyrzowicach? Ile czasu zajmuje droga? Czy lepiej autostradą czy drogą na Olkusz... A jakie macie wrażenia jeśli chodzi o to lotnisko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TG Re: Katowice - Pyrzowice IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.07, 17:06 Lotnisko w Pyrzowicach po otwarciu nowego terminala jest większe od Balic. Niestety na razie do nowego terminala sa tylko przyloty. Odloty ze starego,mnie się osobiście bardziej podoba w Pyrzowicach. Jest wybudowana nowa droga, bezpośrednio do lotniska. Najlepiej jechać A4, w Katowicach na wjeździe do miasta jest drogowskaz, więc nie ma błądzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Katowice - Pyrzowice IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.07, 17:07 Droga zajmuje ok. godziny, licząc od bramek autostrady w Krakowie. Jazda bez szaleństw. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Katowice - Pyrzowice 13.07.07, 17:22 daniela11 napisała: > Mam pytanie, > > Czy ktoś jechał z Krakowa na lotnisko w Pyrzowicach? jechalam :-) > Ile czasu zajmuje droga? Czy lepiej autostradą czy drogą na Olkusz... zalezy keidy jedziesz, jesli w srodku dnia to a A4 mozesz zalapac sie na korek, jesli w nocy to godzinka na spokojnie. > > A jakie macie wrażenia jeśli chodzi o to lotnisko? nie bede po raz kolejny wychwalac lotniska, ktore mam za miedza:sama zobacz: www.gtl.com.pl/index.html?page=terminal miasta.gazeta.pl/katowice/5,35061,4300588.html Odpowiedz Link Zgłoś
meybach Re: Katowice - Pyrzowice 27.07.07, 12:49 Lotnisko bardzo przyjemne, Etiuda warszawska mogłaby tak wyglądać...! Odpowiedz Link Zgłoś