Gość: Mia IP: *.pl.abb.com 26.06.03, 10:08 witam, wybieram się w tym roku na urlop na Majorkę z TUI, będę wdzięczna za wszelkie uwagi dotyczące tego biura podróży. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majeczka Re: urlop z TUI - warto? IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 10:13 Waarto. Ja przynajmniej jestem zadowolona, byłam z nimi dwa razy, na Krecie i to były moje najlepsze wakacje. Nie miałam zastrzeżeń. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: urlop z TUI - warto? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 20:03 Gość portalu: Mia napisał(a): > dzięki, Wybrałaś najlepszego turoperatora , nie tylko w Polsce . Njlepszego przynajmniej w Europie. Górna półka. Pozdrawiam Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
mea25 Re: urlop z TUI - warto? 02.07.03, 12:15 Gość portalu: Leszek napisał(a): > Gość portalu: Mia napisał(a): > > > dzięki, > > Wybrałaś najlepszego turoperatora , nie tylko w Polsce . Njlepszego > przynajmniej w Europie. Górna półka. > Pozdrawiam > Leszek Zgadzam się, że TUI jest jednym z lepszych biur podróży i jadąc z nimi praktycznie nie ma ryzyka niepowodzenia, ale nawet im zdarzają się wpadki: moi rodzice wykupili w TUI narty w Austrii i po dojechaniu na miejscu okazało się, że właścicielka pensjonatu nic nie wie i wybauszyła oczy na ich widok. TUI zapomniało dokonać rezerwacji, mimo że rodzice oczywiście całą kasę wpłacili miesiąc przed. Byli z grupą znajomych i przez pierwszych parę dni byli rozlokowani w różnych hotelach, z czego raczej nie byli zbytnio zadowoleni, bo nie tak miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: urlop z TUI - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 17:51 jesli chodzi o oferte to warto ale jesli chodzi o ceny duzo za wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charissa hmmm IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:22 podobno maja dobre ceny, ale bajki takie opowiadaja ze glowa boli. potem klienci przyhcodza do mojego biura (bezposredni touroperator- sama wiem jak tam jest) wypytac o szczegoly typu - jakie plaze, gdzie sklepy, co warto zobaczyc. Szlag mnie trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: TYLKO TUI! IP: 130.94.107.* 02.07.03, 22:42 O czym Ty mowisz? Jakie bajki? W ciagu ostatnich 5 lat wyslalam z TUI ponad 1000 osob na Majorke. Niekt nie wrocil niezadowolony, a nawet wprost przeciwnie. Podziekowaniom nie bylo konca. Doskonale znam Majorke, w katalogach TUI sa szczegolowe opisy hoteli i miejscowosci. Wszystko sie zawsze zgadza, a standard hoteli jest najwyzszy ze wszystkich touroperatorow. Ceny tez bywaja rewelacyjne. Ostatnio byl tydzien w 3- gwiazdkowym hotelu z HP za 219 eu! A Ciebie szlag trafia? Pewnie dlatego, ze jako bezposredni organizator nie potrafisz doronac TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: TYLKO TUI! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.07.03, 23:29 taka cena to pewnie z wylotem z niemiec ????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agneshrg Re: TYLKO TUI! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 21:28 Gość portalu: Ya napisał(a): > taka cena to pewnie z wylotem z niemiec ????/ alez nie, jak najbardziej z Warszawy, a co powiesz na Gran Canarie 14 dni, 2 posilki , bungalow 3 * RIU, 2 posilki za 519 EURO? Moze po prostu macie kiepskich agentow ktorzy nie potrafia nic znalezc.... Odpowiedz Link Zgłoś
mynia5 Re: TYLKO TUI! 03.07.03, 21:51 była z Tui wilokrotnie. Zaledwie 2 razy odstąpiłam. Raz na rzecz Interhome - wpadka i raz na rzecz Neckermanna - też gorzej. Na Majorce byłam z TUI i było super, byłam też na Cyprze, Chorwacji, Austrii -narty OK,w tym roku także jadę do Chorwacji. Jestem pewna ,że wszystko czego się spodziewam będzie jak nalezy. Macie rację, trzeba uważnie czytać ofertę ale także ważne jest aby mieć odpowiedniego doradcę , jaki np. jest p. Roman w przedstawicielstwie TUI na sw. Marka w Krakowie. Można mu zaufac w 100 %. Wysle Was na niezapomniane wakacje. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise Re: TYLKO TUI! IP: 130.94.123.* 03.07.03, 22:48 Masz świętą rację! Najważniejsze jest mieć osobistego doradcę. Do tego jest mi właśnie potrzebne biuro podróży. Też mam swoje. Pan Krzysztof z tuitam.pl od lat doradza mi w wyborze kierunków i hoteli. Mogę marudzić aż do bólu, przebierać w ofertach. Piątek, świątek i w niedzielę dostaję mailem propozycje. Byłam 6 razy na przeróżnych wyjazdach bliskich i dalekich, letnich i zimowych. Żadnych zastrzeżen do oferty TUI, żadnych zastrzeżeń do mojego agenta i doradcy. Krąg znajomych, którzy korzystają z tego samego źródła rośnie ku chwale TUI i naszemu zadowoleniu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyata Re: urlop z TUI - warto? IP: 81.15.160.* 03.07.03, 11:53 Za drogo jak dla mnie ale znam bogatych i zadowolonych z tego co oferuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: urlop z TUI - warto? IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.03, 01:21 TUI to Mercedes miedzy biurami.Pisza o sobie,dla wymagajacego turysty.I to sie zgadza.Nie dla psa kielbasa - stare polskie przyslowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michel Re: urlop z TUI - warto? IP: *.dk 04.07.03, 08:54 w niemczech maja rozne o tym przewozniku opinie Odpowiedz Link Zgłoś