Dodaj do ulubionych

Coroczne bankructwa Triady

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:57
Ludziska skąd wy bierzecie te informacje o bankructwach niektórych biur?
Ze "Skandali" czy skąd? Jestem pracownikiem Triady i co chwilkę pojawiają się
ploty że biuro pada, a jednak cały czas się rozwija, dobiera nowe kierunki,
otwiera nowe biura firmowe. Dlaczego nikt nie ma odwagi wymienic konkretnego
źródła tych inforamcji? Jestem prawie pewnien ze opinie te pochodzą od
konkurencji chcącej w ramach "zdrowej konkurencji" zdobyć kilku klientów. Jak
do tej pory jakoś nie było afery, że klienci nie wylecieli albo nie wrócili
albo że ktoś uciekł z kasą za granice. Powiem wam że pracowałem w kilku
biurach i jak do tej pory Triada najuczciwiej traktuje pracowników, jak się
coś nalezy to się to dostaje nie ma wyzysku. A co do obiektów, cóż jak już
ktos zauważył to w naszej ofercie przeważają obiekty o średnim standardzie i
takiego trzeba się spodziewać. A nie ktoś kupuje 2 tygodnie za 1300 i
spodziewa sie cudów. Na chłopski rozum jeśli wczasy są w tej cenie to trzeba
sie nastawić raczej na warunki odpowiadające tej cenie.
Pozdrawiam wszystkich wichrzycieli i "zdrową konkurencję" nie potrafiącą
przyjąć tego, że mamy coraz więcej klientów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aa Re: Coroczne bankructwa Triady IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 05.08.03, 14:00
      Całkowicie popieram !!!
      • tarar Re: Coroczne bankructwa Triady 05.08.03, 15:10
        Tak trzymać -dokopcie niemcom co d...... wam obrabiają.Byłem z wami 2 razy i
        było dobrze.Tylko prosze nie sprzedajcie sie niemcom, bo tez słyszałem wiele
        razy ,że macie oferty z ich strony.Ale może to też bełt i plotka.

Ja wogóle jestem za polskimi biurami byłem też z big blue(było ok) z
        neckermannem raz też ok.Ja nie widziałem żadnej różnicy w usłudze-poza tym,że u
        niemca drożej.....UFF dużo drożej.Inna sprawa ,że z neckermannem jeżdzą
        zupełnie inni ludzie.
        Nie wiem jak rekrutująturystów w triadzie i big blue(pewnie u innych podobnie)
        ale to co ludzie wyprawiają to istny skandal i ja na miejscu biur nie
        wpuszczałbym ludzi na imprezy.
        Widziałem np.jak turysta w Grecji wylał na głowie rezydentki talerz zupy.
        Wyobrażcie sobie ze sto os. ,które je to samo i jest świadkiem takiej akcji.Mam
        żal do siebie ,że nie zareagowałem ale wicie rozumicie wszyscy siedzieli i sie
        gapili co będzie z tej zadymy-sam byłem ciekaw.Normalne chamstwo buractwo.

TRIADA -tak trzymać
    • Gość: cigi Re: Coroczne bankructwa Triady IP: 212.160.106.* 05.08.03, 17:23
      Brawo,popieram!!!!!!!
    • Gość: art Re: Coroczne bankructwa Triady IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 17:49
      Precz z imperializmem niemieckim ! Chuje Precz ! Jak powiadał Halber !
      • Gość: Krus Re: Coroczne bankructwa Triady IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 11:22
        słuchaj no palancie!! ja akurat pracuje w niemieckim biurze i gdyby nie ono to
        pewnie nie miałbym pracy lub pracowałbym u jakiegos Polaka za marne 800 zł
        brutto. Jak zlikwidują biura niemieckie to kilka tysiecy osob zostanie bez
        pracy. Tak wiec zastanow sie co mowisz młocie
        • Gość: ttt Re: Coroczne bankructwa Triady IP: 195.136.95.* 06.08.03, 14:53
          o ty helmutku, dla szkopka robisz i tak ci dobrze to wio za odre do ojczyzny,
          pajacu
          • Gość: XXX Re: Coroczne bankructwa Triady IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 16:11
            Ludzie co z wami?? Dlaczego każdy temat to jest dla was okazja do wyzywania
            innych osób. Tematem nie jest to że ktoś pracuje w polskim, niemieckim czy
            tureckim biurze tylko plotki co do bankructw. A tak przy okazji dlaczego
            niemieckie biura nie mają operowac na naszym rynku, to stwarza dobrą
            konkurencję, lepsze ceny dla klientów.
            A potem się dziwimy, ze za granicą postrzegaja nas jako chamów i nieobytych, z
            czym się osobiście zgadzam.
    • Gość: tess Re: Coroczne bankructwa Triady IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 22:19
      Byłam 3-krotnie na wakacjach z Triadą: Grecja, Tunezja, Włochy. Było zgodnie z
      palnem. Standard sredni wyższy, ala ceny tez niezawyżone. Tak trzymać!
    • Gość: kubek Re: Coroczne bankructwa Triady IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 14:27
      jak nie będzie biur niemieckich to będziemy jeżdzić polskimi tam też pracują
      ludzie - młocie !
    • Gość: mario Re: Coroczne bankructwa Triady IP: 212.160.106.* 06.08.03, 18:39
      Kocham Triare /.Jeżeli chodzi cena do jakość to absolutna rewelacja.
      • Gość: MEG Do Pracownika Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 19:11
        Mam wrażenie,ze cię znam i uważam ze krzywdzące sa słowa, że tylko tam
        uczciwie traktują ludzi. Czyzbyś w twojej poprzedniej pracy spotkał się z
        nieuczciwością???!!!! daj mi konkretną odpowiedź
        pozdrawiam
        • Gość: MEG Re: Do Pracownika Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:50
          Czyżbyś zaniemówił??
          • Gość: XXX Re: Do Pracownika Triady IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 10:34
            Jeśli do mnie to pytanie, to jestem bardzo ciekawy na jakiej podstawie sądzisz
            że sie znamy? Ale jeśli bardzo Cię to interesuje to nie mogę powiedzieć, że
            spotkałem sie w poprzedniej pracy z nieuczciwością i nigdy tak nie twierdziłem.
            Pozdrawiam.
            • Gość: MEG Re: Do Pracownika Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:44
              czy ty nie wiesz co piszesz?? przecież na poczatku napisałeś wypowiedź odnośnie
              triady i poprzednich miejsc pracy. Obyś nie przewiózł się w niedalekiej
              przyszłości na swym pracodawcy. A skąd wiem ze się znamy?? 6 zmysł!!!!Pomyśl
              pozdrawiam
              • Gość: sara Re: Do Pracownika Triady IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 10:59
                Słuchaj to że ktoś wypowiada się na temat jakiegoś biura podróży i czy tam jest
                dobrze traktowany czy źle to chyba nie ma w tym nic złego. Jeżeli jest mu
                dobrze w teraźniejszej firmie to oznacza dla mnie przynajmniej że ma ku temu
                jakieś powody. Przeszłość powinno zostawiać sie za sobą - to co zdobył
                doświadczenie itp to tylko się cieszyć - bo prawdę mówiąc solidnej pracy zawsze
                uczymy się od wcześniejszych pracodawców. I jeżeli MEG uważasz że to krzywdzące
                że powiedział że był nie fer traktowany we wcześniejszej pracy - to miał
                napewno takie odczucia - ale wierz mi że pewnie wyniósł z tego napewno jakieś
                korzyści. Przypominam że jest tu mowa o bankructwie dobrej firmy a nie o
                pracownikach. Bravo dla tej osoby że miał odwagę się wypowiedzieć.
                pozdrawiam
              • Gość: XXX Re: Do Pracownika Triady IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 11:14
                Jeśli przeczytasz dobrze to co napisałem to dojdziesz do tego że nie napisałem
                ze byłem traktowany źle albo cos w tym rodzaju.
                Poza tym dyskusja znowu schodzi na tematy w ogóle nie związane z wątkiem
                podstawowym, co się niestety notorycznie zdarza na wszelich forach.
                Pozdrawiam
                • tarar Re: Do Pracownika Triady 07.08.03, 17:47
                  i ta was lubie i polecam
                  nara.tak trzymać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka