Dodaj do ulubionych

Viva Iberia z Itaką 2008

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:58
Czy ktoś wybiera się na viva iberia termin 03.07.-17.07.08r.- mam nadzieje, że
nie odwołają..;)
pozdrawiam...odliczam dni..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: KASIA Re: Viva Iberia z Itaką 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 16:40
      Oj już Ci zazdroszczę ja byłam w tamtym roku i nawet jeśli ktoś wydziwia na tą
      wycieczkę bo zawsze znajda sie malkontenci to ja byla zaurozcona i teraz jeszcze
      jak ukladam zdięcia to jest mi bardzo miło . Bylo super ! jeśli oczywiście lubi
      się szaleńcze tempo dużo wrazeń i aktywne spedzanie urlopu o plażowaniu możesz
      zapomnieć.
      • Gość: dagmar Re: Viva Iberia z Itaką 2008 IP: *.uni.lodz.pl 20.12.07, 11:36
        KASIU dziękuję za wsparcie jeszcze raz, wcześniejsze chyba nie doszło...a gdzie
        mogę te fotki zobaczyć:), jakie masz plany na ten rok?
        A Kati, napisz mi czy cos wypadło z programu i czy było coś nadprogramowo...czy
        fajni ludzie itp.
        a z okazji Swiat....podrózy dalekich i bliskich
        papatki damara
    • Gość: przemo77 Re: Viva Iberia z Itaką 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 17:19
      Bylem w zeszlym roku na tej imprezie. I szczerze mowiac wrocilem bardzo
      zawiedziony - kościół, katedre, bazyliką pogania. Wycieczka dla ekstremalnych
      katolikow, emerytów i rencistów. Niby program caly zostal zrealizowany i pilotce
      nie mam nic do zarzucenia, ale pozostal ogromny niedosyt - Hiszpania i
      Portugalia na pewno nie wyglada tak jak to przedstawia Itaka - tak moze wygladac
      Watykan co najwyzej.

Polecam natomiast inna trase Itaki - i byla to dotychczas najlepsza wycieczka w
      moim zyciu - mianowicie mowa o wschodniej Turcji "W poszukiwaniu zaginionej arki"
      • Gość: 0 do Przemo77 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 20:23
        Które biuro to organizowało, kto był pilotem
        Pozdrawiam
      • Gość: mary1977 Re: Viva Iberia z Itaką 2008 IP: *.n4u.krakow.pl 25.12.07, 12:26
        zgadzam się z przemo77 - wycieczka Itaki "W poszukiwaniu zaginionej arki" jest
        cudowna!!!
    • julsza impresje i wspomnienia z 2007 r. 23.12.07, 19:15
      polecam watek o Viva Iberia
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=67626001
    • zlan Re: Viva Iberia z Itaką 2008 27.12.07, 21:09
      A ja z kolei na termin 30.04 - 14.05. Czekam na ewentualne
      odpowiedzi.
      Pozdrawiam wszystkich "iberowiczów"
      • Gość: dagmar Re: do zlan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 14:19
        Będę "natarczywa" po Twoim powrocie...pisz dzienniki;)
        podróży dalekich i bliskich w Nowym Roku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka