Gość: Mima IP: *.olsztyn.mm.pl 19.12.07, 17:12 Czy ktoś może mi powiedzieć czy w Sharm można się opalać topless? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość magda Re: Topless w Sharm el Sheikh IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 17:30 tak,mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Topless w Sharm el Sheikh IP: *.toya.net.pl 19.12.07, 22:35 Nawet trzeba ! WESOŁYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: Topless w Sharm el Sheikh 20.12.07, 08:36 oczywiście: ja zawsze opalam się toples :D a w którym hotelu chcesz się opalać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Topless w Sharm el Sheikh IP: 155.140.133.* 20.12.07, 08:42 bo Ty jestes facetem i co najmniej smiesznie wygladalbys w bikini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mima Re: Topless w Sharm el Sheikh IP: *.um.olsztyn.pl 20.12.07, 08:45 Będę w hotelu Sultan Gardens i nie wiem jak "tamtejsi" odnoszą się do takiego opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: Topless w Sharm el Sheikh 20.12.07, 16:05 To tylko zależy, ile masz do pokazania ;) a tak zupełnie poważnie, to jest to jak najbardziej naturalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isaaa Re: Topless w Sharm el Sheikh IP: *.brnt.cable.ntl.com 05.01.08, 21:26 Mima...na kazdej stronie,na kazdym blogu masz jak byk napisane ze opalanie sie topless w Egipcie nie jest mile widziane...jezeli bedziesz opalala sie topless w hotelu a jakas matka dwojki dzieci zauwazy to i sie to jej nie spodoba to zwroci uwage obsludze hotelu a obsluga Tobie...poza tym tam ludzie nie "slinia" sie na panienki z golymi cycami tak jak w Polsce na jeziorem...tam uwazane jest to za obraze,za posiadanie "gdzies" ich obyczajow..bedziesz wytykana palcami...uwiez mi,wiem co mowie.Poza tym jedz na plaze dla nudystow jak chcesz poswiecic cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Topless w Sharm el Sheikh IP: *.toya.net.pl 05.01.08, 23:20 Isaaa nie wiem gdzie Ty się opalałaś , że ludzi obrażałaś . Widziałem w Egipcie wiele mniej lub bardziej fajnych kobiet w toplesie , leżących między miejscowymi i ich dzieciakami i nikt się nie skarżył . Obrazę możesz wywołać w centrum miasta chodząc z gołym tyłkiem , a nie na plaży toplesem . Poza tym znajdź mi jednego , zdrowego faceta który nie będzie ślinił się na widok fajnego biustu . I nie ważne czy jest biały , czarny , beżowy , żółty czy może garbaty - facet to facet ( wiem bo sam nim jestem ). Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Topless w Sharm el Sheikh 06.01.08, 00:08 oczywiście jaszczur , że normalny facet jeśli juz nawet nie będzie się ślinił to z przyjemnością popatrzy na ładny biust ładnej kobiety na plaży ... ale jeśli w topless , tyle tylko że akurat w Tunezji , opalaja się i łażą po plaży chyba 80 -letnie maszkarony - to jest po prostu wymiotne ... i natychmiast powinno sie wysłac takie do Egiptu do Kom-ombo jako sniadanie dla Boga Sobka - krokodyla ... inna sprawa , że młode Polki przynajmniej kilka lat temu tak było , dużo o topless mówiły a mało robiły i w większości w bikini ... teraz może więcej robią a mniej mówia ... oby pzdr miłego opalania ... na plaży hotelowej to naprawde nie ma problemu ... chyba , że ci twój chłop nie pozwoli ?? !! pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-na-drzewie Re: Topless w Sharm el Sheikh 07.01.08, 00:17 Gość portalu: Mima napisał(a): > Czy ktoś może mi powiedzieć czy w Sharm można się opalać topless? jak dla mnie to nie widze przeszkód, zawsze i o każdej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś