Gość: wika14 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 10:48 Proszę o opinie ludzi, ktorzy byli na krecie w Chersonissos badz w okolicach. Czy ktos zna hotel Pela Maria? Interesuja mnie rowniez przykładowe ceny w samym Chersonissos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaisa4 Re: Kreta 21.08.03, 12:17 cześć, byłam w chersonissos 4 lata temu. wiem , że nie jestem najbardziej aktualnym żródłem ale nikt nic nie napisał więc zawsze to coś. bardzo rozrywkowe miejsce. w zasadzie niekończąca sie zabawa. głośno 24 na dobe. jeśli myslisz o spokojnym wypoczynku to natychmiast zmieniaj rezerwację. jak ja tam byłam to jeszcze obowiązywały drahmy i ceny były zblizone do naszych natomiast mocno podskoczyły po przejściu na euro i z tego co wiem np. w tawernie obiad kosztuje od 10- 15EUR. hotelu nie znam ale jesli jest przy głównej ulicy to oka nie zmruższysz. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 00:08 Ja byłam w Chersonissos w lipcu 2001 roku. Wybrałam je tylko i wyłącznie z uwagi na mojego syna - nastolatka (on był tym miejscem zachwycony). Kiedy rok wcześniej byłam sama na Krecie to omijałam wielkim łukiem! Podpisuję się pod tym co napisała poprzedniczka: to nawet nie jest kwestia spokoju - mnie przerażały te (sorry!) wprost tabuny młodych rozkrzyczanych ludzi (zapewne świetnie się bawiących) oraz brak czegokolwiek, co z Helladą winno się kojarzyć. Tam nie ma greckich klimatów, tam - wg mnie - nie ma Grecji, jaką chcemy oglądać. Dopiszę, żeby się specjalnie nie narażać: to moja opinia, a każdy może mieć swoją:) Aaa, hotelu nie znam. Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś