Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 10:14 Czy był ktoś na tej wycieczce, jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: km60 Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is IP: *.tktelekom.pl 06.02.08, 10:27 przyłączam sie do prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_krk Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is 09.02.08, 16:47 ciezko mi cos powiedziec o tym biurze bo ja jezdze zawsze z BP Krakturs to jest touroperator Chorwacji i juz biuro dziala z ...15 lat na rynku i nigdynie mialo jakis potkniec...ja juz ponad 10 lat z nimi jezdze i jestem bardzo zadowolona. Zalezy jaki macie program wycieczki i na ile dni. Ale to dosc ciekawa wycieczka ale sprawdzcie sobie biuro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is IP: *.streamcn.pl 10.02.08, 10:37 W Orebiczu spotkalam uczestnikow objazdowki ktorzy tam nocowali na trasie , byli zadowoleni z organizacji. W ubieglym roku na forum byly tez pozytywne oopinie o biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is IP: *.derby.waw.pl 10.02.08, 13:45 W ubieglym roku bylam z almaturem na wczasach na Slowacji. Wszystko jak w katalogu, nie ma sie do czego i kogo przyczepic. A ta wycieczka to zdaje mi sie nowosc, bo w ubieglorocznym katalogu jej nie bylo, wiec trudno bedzie o opinie. W tym roku roziez bierzemy pod uwage wyjazd z tym biurem i te wycieczke tez..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 08:34 Wycieczka była w tamtym roku w katalogu, więc dlatego miałam nadzieje, że ktoś był i może wyrazić opinie na temat tego wyjazdu, a biuro znam bo jeździałam z nimi i mam bardzo dobre o nim zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaa Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:18 Mam nadzieje, że się ktoś znajdzie, co był na tej wycieczce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 13:34 Czy niema na tym forum nikogo, kto był na tej wycieczce???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km60 Re: Almatur: Chorwacja Słowenia Włochy-Okolice Is IP: *.tktelekom.pl 21.02.08, 14:48 Zauważyłem że tu od pewnego coraz częściej nie można znalezć info na temat popularnych i tańszych wyjazdów.Tylko na tej stronie zaś tematyo Emiratach 38 postów Chinach 38 USA 17 Maroko 11 itd a co ciekawe moi dość bogaci znajomi zwiedzają świat ale o tym forum nie słyszeli i nie odczuwają potrzeby tu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś