Dodaj do ulubionych

Condominium International

IP: 62.29.248.* 20.08.03, 16:01
Czy ktoś coś slyszal o tej firmie? Dzwonią i proponują wyjazd za 600 PLN...
Brzmi podejrzanie...
Dajcie znać...
Czekam na newsy...
Obserwuj wątek
    • znawca3 Re: Condominium International 20.08.03, 16:28
      kolejni naciągacze....
      a 600 zł to co to jest?
      za zakwaterowanie? - pewnie namiot4* na plazy....
      dopłacisz jakieś 2000 za przelot, 1000 za wyżywienie i będziesz miał pełny
      koszt wczasów na głowę ... aha no i ubezpieczenie jakieś 50 zł/osoba...

aha condominium to od kondoma bo też się naciąga !
      • Gość: Prorok Zwykłe naciąganie IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 08.10.03, 19:45
        Zgłoście to na policję, ja zadzwoniłem do nich i podałem kod, którego nie
        otrzymałem;) kobieta pyta czy mam 30 lat, ja na to, że nie;) a ona, to nie
        szkodzi;, nawet pracownikom nie płacą
    • Gość: elfira Re: Condominium International IP: 62.80.66.* 25.09.03, 11:27
      Do mnie też dotarli. Brak jakichś informacji na ich temat. Dajcie znać, jeśli
      ktoś cos o nich wie.
    • Gość: Grzes Re: Condominium International IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 13:15
      A mi powiedzieli w sesemesie, ze wygrałem WOŁCZER i mam zadzwonić i zapytać się
      dokąd... Chyba szkoda strzępić sobie słuchawki ;)
    • Gość: lala Re: Condominium International IP: *.pnet.com.pl 29.09.03, 15:48
      poczytajcie na forum o klubie wakacyjnym, jest wiecej takich agencji które
      robią ludzi w balona!!
      • Gość: pool Re: Condominium International IP: *.smrw.lodz.pl 29.09.03, 21:33
        to złodziejskie sqrwysyny złapać i ukręcić łeb!!!!!!!!!!!!!
        • mojito Condominium International - absolutnie z daleka. 30.09.03, 01:40

Witaj,
          Trzymaj sie od nich z daleka. Najlepiej zapomnij o nich.
          Pozdrowienia.
          mojito.
          • Gość: ola Re: Condominium International - absolutnie z dal IP: *.toya.net.pl / 10.5.120.* 30.09.03, 14:32
            kuszAca propozycja,czy może ktoś im zapłacił i wyjechał????????//
    • Gość: DostalemSprawdzile Re: Condominium International IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 20:02
      Sluchaj, to jakas paranoja, zadzwonilem do nich , podalem kod ktory przeslali
      mi na moj telefon, gosc z callcenter (z akcentem i retoryką superprowincjusza)
      wytlumaczyl mi w sposob super beznadziejny o co chodzi, Oczywiscie moglem (jak
      to on powiedzial sprawdzic ich na ich www) nie skorzystalem, zaczalem latac po
      innych stronkach gdzie byli opisani, po czym stwierdziwszy ze to moze byc
      oszustwo zadzwonilem aby zrezynowac . Odebrala kobieta ktorej powiedzialem ze
      dostalem voucher na wycieczke , ona do mnie "chwileczke, musze sprawdzic kod" "
      tak , pana kod sie zgadza" wiec oswiadczylem jej ze zadnego kodu jeszcze nie
      podalem :) a wiec ona do mnie ze zatem szkoda zebym nabijal sobie minuty . :)
      Chyba juz wiesz jaka masz podjac decyzje ?
      • Gość: gosc Re: Condominium International IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 03.10.03, 15:27
        a jaki jest ich adres www?
    • Gość: Neferet Re: Condominium International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:24
      Też dostałam SMS na początku sierpnia.Postanowiłam zadzwonić, by zapokoić
      ciekawość. Pani, która odebrała telefon najpierw wypytała mnie czy na pewno mam
      ukończone 30 lat i czy jestem w stałym związku (nie wiem tylko co to ma do
      rzeczy? może jeszcze zażądają świadectwa ślubu kościelnego czy opinii od
      proboszcza?), potem oczywiście potwierdziła "kod" pogratulowała "wygranej",
      poinformowała, że mogę wyjechać, nawet wraz z przyjaciółmi do takiego kraju, do
      którego będę chciała, bo ponoć maja ileś tam super ośrodków na całym świecie
      i... zaczęła od razu nawijać o jakimś super ośrodku w Darłówku. Grzecznie jej
      przerwałam mówiąc, że jeżeli już "wygrałam" i mogę wybrać, to mnie raczej
      interesuje Egipt czy coś w tym rodzaju. A Pani dalej swoje o tym Darłówku. No
      to ja jeszcze raz, że skoro juz wygrałam pobyt w dowolnym miejscu to raczej nie
      jestem zainteresowana Darłówkiem tylko Egiptem. W końcu Pani się
      zniecierpliwiła i podała mi adres www.klubwakacyjny.pl żebym sobie sama
      przeczytała, oczywiście dodając: "ale w Darłówku mamy wspaniały ośrodek...itd"
      dalej nie słuchałam.
      Przejrzałam ich stronę, co mnie utwierdziło w przekonaniu, że jest to po prostu
      naciąganie ludzi. Dajcie więc sobie na spokój. Pozdrawiam!
    • Gość: J@nko Re: Condominium International IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 02.10.03, 09:13
      Witajcie ja rownież dostałem smsa w sierpniu i po rozmowie z tą panią i po
      podaniu kodu poinformowała mnie że wygrałem wycieczkę na Wyspy Kanaryjskie że
      oni pokrywają koszt pobytu a ja tylko opłatę klimatyczną ,posiłki względnie
      sam mogę sobie przyrządzać bo w tym apartamencie jest aneks kuchenny , no i
      przelot na który oni magą załatwić bilety po niższej cenie ale z Wiednia lub
      Pragi jest odlot.Co do pokoju to może być 2osobowy lub 4osobowy w zależności
      na ile osób się decyduje wykupić t.z. CERTYFIKAT (299 lub 399 zl) i ważność
      tego certyfikatu jest 3 lata . Ciekawe ile w tym jest blagi i czy rzeczywiście
      bym spał na plaży pod namiotem czy w eleganckim hotelu. Jak nie sprobuje to
      sie nie dowiem. Zyczcie mi powodzenia i miłego urlopu. PA
      • bacio7 Re: Condominium International 02.10.03, 13:04
        Ja takze dostalam takowy sms jak J@nko i....ciekawosc zwyciezyla.Uslyszalam
        dokladnie to samo.Zagadkowe jest to,ze wszystko zaczyna sie dopiero po
        wykupieniu certyfikatu.Zbyt duzo niewiadomych.Przy dzisiejszych mozliwosciach
        korzystania z dobrych biur podrozy lub informacji jakie mozna znalezc w
        internecie o miejscach wypoczynku,lepiej nie dac sie zlapac przez takie
        ciekawostki jak Condominium International.Pozdrowienia
        • Gość: J@nko Re: Condominium International IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 02.10.03, 14:40
          Witam bacio7 nieodbieraj mi nadziei na tygodniowy wyśniony wypoczynek w
          egzotycznej otoczce w przyszłym roku dam znać jeśli będzie jeszcze to forum
          czy było warto zaufać.Pozdrawiam
          • bacio7 Re: Condominium International 02.10.03, 15:51
            J@nko,wlasnie to mialam ci jeszcze napisac,abys dal znac jak sie udal ten
            wyjazd.Ale juz kliknelam enter i poszlo bez mej prosby.Poniewaz jestem
            optymistka,ufam ze wypoczniesz w egzotycznym miejscu i to co proponuje to biuro
            okaze sie czyms dobrym.Szkoda ze nie odezwie sie osoba,ktora juz skorzystala z
            propozycji CI.Spokojnego oczekiwania i wspanialego urlopku.Papa
            • Gość: J@nko Re: Condominium International IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 03.10.03, 09:20
              Witaj bacio 7 dzieki za życzenia i napewno dam znać ale tak jak napisałem w
              przyszlym roku. Zycze Ci trzymaj tak dalej czyli badz optymistka tak jak ja
              świat jest wtedy ładniejszy.Pozdrawiam PA
              • Gość: Bolek30 Re: Condominium International IP: *.MAN.atcom.net.pl 14.10.03, 11:20
                Zanim sie zdecydujesz może lepiej przeczytaj:
                <http://info.onet.pl/1,15,11,2345021,7217155,637831,forum.html>

Warto się uczyc na cudzych błędach. Taniej wychodzi :)
              • Gość: damianw Re: Condominium International IP: *.katowice.msk.pl 28.10.03, 12:39
                J@nko. Właśnie dostałem SMS z propozycją wczasów.
                Co dostałeś w liście, bo tego najbardziej się boję, że
                zapłacę 500 zł za nic.

PS. Proszę też osoby, które juz były na tym wyjeździe z
                nimi, albo przynajmniej odebrały przesyłkę.
                CZY WARTO IM ZAUFAĆ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka