Gość: Samosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 19:30 ....Egiptu....Hurghada..hotel Empire Beach...12 lipca kto z Katowic???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja nie Re: Kto do.... IP: *.chello.pl 14.02.08, 20:56 Ja nie. W lipcu do Egiptu, 50 stopni, dziękuję jeszcze nie zwariowałem. Po co ten post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samosia Re: Kto do.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:56 Sa jednak tacy,ktorym taka temperatura odpowiada i dlatego do Egiptu wyjezdzaja wlasnie latem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksanka654 Re: Kto do.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 09:50 mi nie przeszkadza :), tez wybieram sie do Hurghady tylko ze 24 lipca z Bydgoszczy z Alfa Star. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaszek Re: Kto do.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 09:50 To byc moze sie spotkamy bo my z mezem tez sie tam wybieram w lipcu z tym samym biurem. Miloby bylo miec tam jakas bratnia dusze tym bardziej ze bedzie to nasza pierwsza wycieczka za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samosia Re: Kto do.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 11:11 Witaj martaszek!!My rowniez pierwszy raz do Egiptu i rowniez z Alfa Staru....Na dwa tygodnie(maz,corka i ja)moze jeszcze ktos do nas dolaczy i bedzie fajnie miec z kim pogadac:-) Odpowiedz Link Zgłoś