Dodaj do ulubionych

Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!!

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 17:39
Mam pytanie. Jestem laikiem w tych sprawach, to przyznaję od razu i być może
moje pytanie wyda się niektórym śmieszne, ale mimo to zapytam : Ile jest
kilometrów do Calais. Drugie pytanie: ile trwa podróż eurotunelem i ile to
kosztuje. Nie umiem tego poszukać w sieci więc zwracam sie do Waszych
doświadczeń i mam nadzieję że mi pomożecie. Podróż ta jest moim Marzeniem!!!
I organizuję sobie ten wyjazd sama. Więc proszę o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 20:27
      Cze Aga!
      Do Londynu autokarem jedzie sie około 24h, a odległość to około 2000 km.
      Mam pytanie czy jedziesz swoim samochodem czy jakimś innym środkiem lokomocji?
      • Gość: aga Re: Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 10:50
        cześć Tomek!
        Jadę auutem i chodzi o to ile kosztuje przejzad eurotunelem i jak długo trwa!
        Miałam jechać autokarem ale starciłam ochotę jak przeczytałam kilka postów na
        forum! JAk masz te informacje to napisz mi
        papa
        • Gość: Tomek Re: Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:26
          Eurotunel ma długość 50,5 km, więc podróż zajmie około 45 min.
          A tu masz stronę na której znajdziesz cennik i inne ciekawe informacje o
          tunelu:
          republika.pl/ojcowskipn/euro_tun.htm
          Mam do ciebie jedno pytanie, o co chodziło z tą podróża autokarem do Londynu?
          Pozdrawiam Cię Agato!
          • Gość: Tomek Re: Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:40
            Bardzo drogi jest przejazd tym tunelem z tego co tam przeczytałem i lipa z
            tym, że samochodów z instalacja LPG nie wpuszczają (na jedno to dobrze ale w
            Polsce dużo osób ma taka instalację w samochodzie)! Przejazd w jedna strone
            eurotunelem jest droższy niż przejazd autokarem z Polski do Londynu w dwie
            strony!
    • Gość: agnis Re: Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!! IP: 195.116.200.* 05.09.03, 21:25
      czesc Aga ja proponuje ci pokonanie dystansu calais- dover PROMEM. jest on o
      wiele tanszy, plynie sie ok 1,5 godziny. bilety na prom bardziej oplaca sie
      kupic w polsce- mozesz je zamowic chyba w kazdym biurze podrozy. po
      przyplynieciu do dover-do londynu masz zaledwie jakies 100 km. tak przy okazji
      to do Londynu wcale nie ma 2000 km tylko ok. 1600 (mieszkam na poludniu
      Polski).
      • Gość: ags Re: Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 12:32
        Cześć!
        Mam na imię Agnieszka, a nie Agata:-))))
        Poza tym chyba rzeczywiście zdecyduję sie na prom, bo jak sprawdziłam ceny to
        aż mnie zamurowało! Z tym autokarem myślałam zę wezmę przejazd, ale ja
        chciałabym po drodze się zatrzymać, zobaczyć cos, a nie tylko przejechać!
        Wydaje mi się o o wiele ciekawsze niż sam przejazd. Myślę również o tym, żeby
        przespać sie we francji w jakimś przydrożnym hoteliku.
        Pozdrawiam
        papa
        • Gość: aga Re: Londyn autokarem POMOCY!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 13:19
          Witam ponownie!
          Prom kosztuje tylko ok 80 funtów! Jest to około 110 Euro. Czyli mam w
          kieszeniok 60 euro, czyli np. na nocleg po drodze:)))))
          papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka