gogo26 03.01.02, 18:31 WYBIERAM SIĘ NA OBJAZDÓWKĘ PO ITALII , CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ JAKIEŚ BIURO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzena Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH? IP: 159.107.90.* 07.01.02, 16:35 gogo26 napisał(a): > WYBIERAM SIĘ NA OBJAZDÓWKĘ PO ITALII , CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ JAKIEŚ BIURO? Byłam we Włoszech kilkanaście razy i ze wszystkich biur polecam Ci biuro EuropaTravel, które ma swoją siedzibę w Warszawie w hotelu Warszawa przy ul. Świętokrzyskiej. Z oferty tego biura korzystała już cała moja rodzina i wszyscy byli zadowoleni. Oprócz tego zerknij na ofertę Rainbowtours. Byłam z nimi na wycieczce objazdowej i byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH? 22.01.02, 13:18 Ja byłam na objazdówce z Sigma Travel. Goraco polecam. Bardzo kompetentni piloci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH? IP: 157.25.128.* 22.01.02, 14:05 Najlepiej to samemu z przewodnikiem (książkowym) pod pachą. Można tyle zwiedzić ile się chce lub dłużej zatrzymać się w dowolnym punkcie. Natomiast jeśli koniecznie z biurem, to rzeczywiście SIGMA TRAVEL lub biuro BARBARA (Warszawa, ul. Konwiktorska) Sawa Odpowiedz Link Zgłoś