Dodaj do ulubionych

Turcja - Kleopatra czy Sweet??

IP: 212.160.106.* 11.09.03, 14:55
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: 212.160.106.* 11.09.03, 14:56
      Ja bym wybrała kleopatrę golden sun... bo jest fajniejszy... byłam tam 2 lata
      temu i sie fajnie bawiłam...
    • braknicka Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? 12.09.03, 10:49
      cześć. Oba hotele są dobre. Z tym że Sweet ma duży plus - apartamenty 2pokojowe
      z aneksem kuchennym, wiec w ciągu dnia nie ma problemu z przygotowaniem sobie
      kawki, jest to też jeden z nielicznych hoteli w którym nie robią afer z
      wnoszenia napojów i produktów do hotelu (oczywiście jeśli wszystko jest robione
      w granicach zdrowego rozsądku) Sprzedaje oba hotele od jakiegoś czasu i z obu
      klienci wracają bardzo zadowoleni.
      Więc czy ten czy ten - wybór dobry.
      • Gość: izi Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: 212.160.106.* 12.09.03, 13:35
        Oki... dzięki za info... jestem bardzo wdzięczna...
        • Gość: Mariusz Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 09:50
          Wróciłem (niestety) z hotelu Sweet 2 tyg temu. Jeżeli masz swiadomość co
          oznaczają trzy gwiazdki to będziesz pewnie zadowolona. Potwierdzam, że nie ma
          kłopotu z wnoszeniem jedzenia i napojów (nie można pić wody z kranu). Obsługa
          dość miła. W hotelu mieszkają sami Polacy. 10 metrów od wejścia jest sklepik
          prowadzony przez 2 starszych Turków, którzy jeszcze nie nauczyli się
          jak "zdzierać" z turystów (polecam). Blisko na plażę i do głównej ulicy
          (hałasu nie słychać). Jeśli będziesz na plaży nr 6 (chyba najtańsza to
          koniecznie pozdrów "pana od leżaków" o imieniu Lativ- chyba tak się pisze,
          pozdrowienia od Justyny- moja siostra. Napisz po powrocie koniecznie jak
          zareagował. Z góry dziękuję. chętnie odpowiem na inne pytania. Pozdrawiam.
          • Gość: izi Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: 212.160.106.* 13.09.03, 12:00
            Bardzo ci dziekuję za te informacje... Jak pojadę do Sweet-a, to obiecuję że
            pozdrowię tego "Pana od leżaków"... i odpiszę na forum jak zareagował... (czy
            się ucieszył...). Mam prośbę jeszcze do wszystkich którzy widzieli Hotel
            Kleopatra Golden Sun, napiszcie parę słów o nim... żebym mogła porównać, i
            wybrać jeden z nich... A tobie Maiusz jeszcze raz Wielkie dzięki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka