Gość: ada Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: 212.160.106.* 11.09.03, 14:56 Ja bym wybrała kleopatrę golden sun... bo jest fajniejszy... byłam tam 2 lata temu i sie fajnie bawiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
braknicka Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? 12.09.03, 10:49 cześć. Oba hotele są dobre. Z tym że Sweet ma duży plus - apartamenty 2pokojowe z aneksem kuchennym, wiec w ciągu dnia nie ma problemu z przygotowaniem sobie kawki, jest to też jeden z nielicznych hoteli w którym nie robią afer z wnoszenia napojów i produktów do hotelu (oczywiście jeśli wszystko jest robione w granicach zdrowego rozsądku) Sprzedaje oba hotele od jakiegoś czasu i z obu klienci wracają bardzo zadowoleni. Więc czy ten czy ten - wybór dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: 212.160.106.* 12.09.03, 13:35 Oki... dzięki za info... jestem bardzo wdzięczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 09:50 Wróciłem (niestety) z hotelu Sweet 2 tyg temu. Jeżeli masz swiadomość co oznaczają trzy gwiazdki to będziesz pewnie zadowolona. Potwierdzam, że nie ma kłopotu z wnoszeniem jedzenia i napojów (nie można pić wody z kranu). Obsługa dość miła. W hotelu mieszkają sami Polacy. 10 metrów od wejścia jest sklepik prowadzony przez 2 starszych Turków, którzy jeszcze nie nauczyli się jak "zdzierać" z turystów (polecam). Blisko na plażę i do głównej ulicy (hałasu nie słychać). Jeśli będziesz na plaży nr 6 (chyba najtańsza to koniecznie pozdrów "pana od leżaków" o imieniu Lativ- chyba tak się pisze, pozdrowienia od Justyny- moja siostra. Napisz po powrocie koniecznie jak zareagował. Z góry dziękuję. chętnie odpowiem na inne pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: Turcja - Kleopatra czy Sweet?? IP: 212.160.106.* 13.09.03, 12:00 Bardzo ci dziekuję za te informacje... Jak pojadę do Sweet-a, to obiecuję że pozdrowię tego "Pana od leżaków"... i odpiszę na forum jak zareagował... (czy się ucieszył...). Mam prośbę jeszcze do wszystkich którzy widzieli Hotel Kleopatra Golden Sun, napiszcie parę słów o nim... żebym mogła porównać, i wybrać jeden z nich... A tobie Maiusz jeszcze raz Wielkie dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś