Gość: Nela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 21:29 Witam, szukam jakiegos obozu tanecznego(hip-hop) dla mojej 15 letniej córki. Jeśli ktoś ma jakiś wypróbowany lub mógłby mi coś polecić byłabym wdzięczna :) Pozdrawiam, Nela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe Re: Obozy taneczne hip hop 19.05.08, 17:35 Moj syn od wrzesnia ubieglego roku tanczy Streetdance (chyba zblizony styl do hip-hopu) pod okiem instruktorow The Salsa Kings z Gdyni i z nimi jedzie na oboz do Jastrzebiej Gory: salsa.com.pl/courses/,3/oboz-taneczny-dla-mlodziezy,59.html Opiekunow znam osobiscie i mam do nich zaufanie. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Inne propozycje: 19.05.08, 17:52 www.ecotravel.pl/oboz_let/hip_hop.htm My rozwazalismy jeszcze "W rytmie HIP-HOPu" firmy Poszukiwacze Przygod, ale tak zupelnie w ciemno syn nie chcial jechac. Jako organizatora znam tez TOUR CLUB - polecam, ale na ta kolonie to juz chyba Twoja corka sie wiekowo nie lapie. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe I jeszcze Zakopane: 19.05.08, 17:55 www.kompas.pl/lop/lop.php?action=oboz&id=758 Tu tez organizatora moge z czystym sumieniem polecic, chociaz tego konkretnego obozu nie przetestowalismy. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś