mariusz2310 30.05.08, 11:06 PLANUJE WYJAZD Z JET TURISTIC DO HOTELU UTOPIA WORLD W TURCJI, POPROSZę O OPINIE O TYM BIURZE I HOTELU:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: jet turistic - porażka~!! IP: *.tsi.tychy.pl 07.10.08, 18:17 W zeszłym tyg wrocilismy z hotelu Club Santana w Mahmutlarze - porażka!! Juz 2 dni po przylocie spora czesc osob zatruła sie jedzeniem (kilka z nich trafiło aż do szpitala!). Ja też miałam jechać, ale nie miałam przy sobie 100 euro na kroplówkę! Rezydentka, niejaka damulka pani Agnieszka, miała w nosie moją chorobę i nawet nie powiedziała, gdzie mamy się udać! Stwierdziła, że zatrucia zdarzają się wszędzie i trzeba sobie z tym radzic. Paranoja! W naszym turnusie były tez dzieci, ich rodzice tez nie wiedzieli co robić. Za lekarstwa zapłacili kilkaset euro. Pokoje były czyste, nic nam nie zginęło. Co z tego , jeśli za widok na morze trzeba było zapłacić 15 euro? Dostał nam sie pokoj od strony basenu - było bardzo głosno przez dyskoteki i niejakiego Waldka, który wydzierał ryj codziennie rano i wieczorem... Był beznadziejny. Nikt nas nie poinformował, że raczej nie odpoczniemy, a będziemy zmuszeni wysłuchiwać bardzo głośniej muzyki i krzyków z basenu. Jedzenie było niesmaczne i trzeba uważać, na to co się je: jeśli wieczorem są frytki, rano i w południe następnego dnia są z nich sałatki! Woda do "soków" - z kranu! Kawa z automatu, niesmaczna. Wino, poniżej krytyki. 2 dni przed wyjazdem była wizytacja własciciela hotelu i nagle wszystko było ładnie ulozone, stoly czyste, herbata swieża, owoce różnego rodzaju, a nie arbuz jak co dzień. Po co płaciliśmy za all inclusive, jeśli jedzenie było porcjowane, a napoje niedobre?? Plaża: brudna. Jedyny plus jest taki, że ludzie masowo siedzieli na basenie, mieliśmy więc plaże do dyspozycji. Fale bardzo duże - sztucznie wymuszone przez betonowe płyty, nie dało się praktycznie kąpać. Jesteśmy zawiedzeni. Już nie pojedziemy z tym biurem. Ludzie z innych hoteli (Plaza w Alanyi i jakiś inny z Side), któych spotkalismy na wycieczce do Kanionu, też narzekali na zatrucia i obsługę, jedzenie ponoć okropne. Rezydenci porażka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurex2 Re: jet turistic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 21:17 Byliśmy w hotelu Club Santana w czerwcu 2006r.W przeciwieństwie do poprzedniej wypowiedzi bardzo miło wspominamy tygodniowy pobyt w Santanie przed objazdówką.Żadnych zatruć nie było a wspaniałe torty były ukoronowaniem wieczornego posiłku.Pan Waldek - fakt kwestia gustu.Wycieczki fakultatywne bardzo ciekawe chociaż nie tanie.Alkohole krajowe bez rewelacji jak w każdym hotelu nie za bardzo wypasionym. W Grecji w podobym hotelu były gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: jet turistic 07.10.08, 21:54 My byliśmy z nimi w Side w Kardelenie i było całkiem przyzwoicie, ale to było dość dawno, w 2000 roku. Teraz jak szukałem wyjazdu do Bodrum, to ceny mieli dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: jet turistic IP: 80.51.237.* 08.10.08, 08:21 Uważam ich za nieuczciwe biuro-po przejściach z nimi,a przede wszyskim odpowiedzi na moją reklamację,gdzie zarzucili mi że wszysko zmyśliłam (rezydent na widok klientów biura odwracał się na pięcie i uciekał-chodziło o zapleśniałe pokoje)obiecałam im bezpłatną negatywną reklamę, co niniejszym czynię. Odpowiedz Link Zgłoś