slonko.net 30.06.08, 19:14 Mam zamiar pojechać na wycieczkę do Paryża zorganizowaną przez biuro podróży NESTO-czy są wiarygodni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 07.10.08, 15:29 Proszę mnie przepytać przed wyjazdem i zwrócić uwagę na zapiski w warunkach uczestnictwa. Która impreza ? gg: 472113 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.centertel.pl 02.01.09, 21:24 Straszne biuro pod względem organizacji i przygotowania do wyjazdu.Straciłam szacunek do takich biur podróży polecam Exim a nie takie biura jak Nesto Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 07.01.09, 11:19 Gość portalu: Seweryn napisał(a): > Straszne biuro pod względem organizacji i przygotowania do wyjazdu.Straciłam > szacunek do takich biur podróży polecam Exim a nie takie biura jak Nesto Zabrakło mi konkretów w wypowiedzi po za reklamą biura Exim, które ... sprzedajemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 12:50 Biuro jest bardzo solidne tylko niektórzy uczestnicy nawet nie wczytują się w program ofery i spodziewają się czegoś innego. W razie wątpliwości zawsze należy dzwonić do biura, a otrzyma się informacje dokładne. Ja wraz z rodziną byłam na wyjeździe na Sylwestra w Paryżu w 2009/2010 i wszystko zgadzało się tak jak poinformował mnie własciciel NESTO. POLECAM BIURO. Odpowiedz Link Zgłoś
pazyd22 Re: opinie o biurze podróży NESTO 29.07.10, 19:37 sprawdź sobie konklurencyjne ceny www.turystyka-rekreacja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata W sprawie biura IP: 78.16.57.* 14.12.08, 15:49 Witam. Wlasnie wyczytalam ze jakis czas temu wybieral sie Pan do Paryza przez biuro podrozy NESTO. Ja teraz tak samo chce sie wybrac przez to biuro na sylwestra do PAryza. I mam wielka prosbe czy moze mi Pan cos powiedziec o tym biurze. Czy mozna im zaufac czy sa solidni. Czy wywiazuja sie z tego co pisza. Czy przepadkiem nie jest tak ze przeleje sie kase i zostanie sie na lodzie albo zawioza do paryza i zostawia . Prosze mi odpowiedziec bo to wazne dla mnie. Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: W sprawie biura 28.12.08, 20:04 Ofertę sylwestrową do Paryża opartą mieliśmy na 4 biurach. Lotnicza na biurze z jakim współpracujemy od początku. Na sylwestra z lotniczych imprez najlepsze biuro. Autokarowe wg jakości cena podstawowa 720/740/os najlepsze, sprawdzona realizacja i piloci. Druga z ceną podstawową 569/os bywa różnie, ale z reklamacji na kilkaset sprzedanych miejsc w ubiegłym była jedna dotycząca Pragi. Trzecie biuro ... nie promowaliśmy ich ofert, jak ktoś znalazł na stronie to kupił, było tego kilka tylko. Imprez do Paryża sami nie robimy, jeśli dla grupy to i tak formalnie występuje jako organizator inny podmiot. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: W sprawie biura 07.01.09, 11:23 O sobie dziwnie pisać, jednak z Paryża już wszyscy wrócili. Jedno z biur jakie sprzedawaliśmy zapomniało umieścić na właściwej liście klientów w Kielcach, w innym klient dogonił autobus w Częstochowie. Z ponad 150 osób do Paryża łącznie 3 osoby miały poważne problemy, choć nie z naszej winy, przydał się telefon alarmowy. W najlepszym biurze była nieścisłość w ofercie, mieliśmy pierwotną wersję gdzie szampan był na 2 osoby, a tego w ofercie późniejszej nie było. Poza tym więcej uwag nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Katowice Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.centertel.pl 02.01.09, 21:29 Nie polecam tego biura nie wszystko jest takie ładne jak mówią,uwaga na zły stan hoteli Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 07.01.09, 11:26 Witam Szkoda, że nie napisał Pan też do mnie. Jeśli hotel jest niezgodny z ofertą proszę pisać też do mnie, abym wiedział, jakie oferty polecać, a tak nie wiem czy był Pan z nami, czy na wyjeździe jaki sprzedawaliśmy, w Pradze, Paryżu, czy gdziekolwiek w innym miejscu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiT Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.magma-net.pl 04.01.09, 15:55 biuro wiarygodne, opieka pilota ok ale warunki hotelowe nie zapewnione zgodnie z opisem, zamiast hotelu** w centrum otrzymaliśmy miejsce w akademiku na końcu miasta..poza tym i małym problemem organizacyjnym może być. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 07.01.09, 11:34 Witam Będę wdzięczny za kontakt mailowy. Odpowiem po 16 stycznia, ale jeśli to Paryż to hotel w ofercie był */** i nie w centrum. Jeśli w Pradze, to był w Pradze (wcześniej Praga10, czyli nie centrum, w tym roku nie wiem, bo nie nasza oferta, a nie było określone miejsce), to też nie było zapisane, że centrum. Centrum zapewnione było na sylwestra w kilku imprezach tylko. Jeśli nie ma wyraźnie zapisane, że centrum w programie, to trzeba liczyć się z peryferiami. Proszę o kontakt, może coś się więcej dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiT Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.magma-net.pl 14.01.09, 14:01 więc to chyba małe nieporozumienie..chodzi nam o Prage tegoroczną..przede rezerwacją uzyskaliśmy informacje ze do wyboru są:pokoj dwuosobowy w pradze, 3 osobowy w Pradze, lub bodajze 2 osoby pod pragą..rożnica w cenie nie byla wielka wiec wybralismy dwuosobowy w pradze..i faktycznie byla to dwuosobowka ale w akademiku i nie centrum a wlasnie praga 10..nie wiem jaki standrd spelnial ten akademik czy mozna mowic tu o gwiazdkach ale o ile wiem cześć osob z naszej wycieczki mieszkała w hotelu DUM *** za tą sama cene co my płaciliśmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 15.01.09, 16:41 Witam http://sylwester.salonfirmowy.pl/?p=productsMore&iProduct=66 Oferta zawiera hotel */** gwiazdkowy. I nie ma znaczenia, że ktoś był w lepszym hotelu niż określony umową standardzie. 3 gwiazdki to opcja jaka doszła z czasem i hotel nazywał się "TOP GARNI" i kosztowała więcej. Oferta nie wspomina o hotelach w centrum Pragi, a Pradze. Warszawa to również Kabaty, Wesoła, podobnie jest w Pradze. Rozumiem, że problemem jest przede wszystkim różnica w standardzie zakwaterowania. Wszyscy płacili za */** np. w hotelu jak akademik (nie byłem), jednak nie można mieć pretensji jeśli ktoś inny trafił do lepszego obiektu. DUM *** nie kojarzę, jak wspomniałem u nas byli klienci w Top Garni, ale kosztowało to więcej, choć jechali tym samym autokarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiT Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: 84.40.217.* 16.01.09, 21:17 informację dotycząca róznych standardów hoteli uzyskałam telefonicznie.skoro Pan pisze zew wszyscy byli w takich samych hotelach za tą sama kwotę a z zgodnie z ofertą umieszczona na stronie sylwester tek kosztował 389 zł chciałam sie zapytać dlaczego pobrano ode mnie kwotę 459zł??i ta różnica miała być właśnie tą dopłata do hotelu w samej Pradze?? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 28.01.09, 10:48 Oferta do Pragi z cena od 389 miała kilka opcji. Hotele pod Pragą (nie w Pradze) miały pokoje 2 i 3 osobowe. Cena od 389 dotyczyła hotelu pod Pragą i miejsca w trójce. Pani musiała być w Pradze i w dwójce, bo tyle kosztowało miejsce w takim pokoju. Standard obiektu nie ma tu więc znaczenia. Z ceny widzę, że jechała Pani z Wrocławia, bo za dojazd np. z Warszawy była dopłata +90pln Można było dokupić obiadokolacje, czy wstęp na dyskotekę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: opinie o biurze podróży NESTO 02.03.09, 13:25 a jakie są opinie na temat objazdówki po Chorwacji? kto jest organizatorem tego wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 22.05.09, 18:00 Którego z wyjazdów ? Mamy sporo ofert : chorwacja.nesto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S.I.A Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:49 Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o objazdówce po Włoszech? Czy mają Państwo oddział w Poznaniu? Wolałabym się spotkać wcześniej w biurze i omówić istotne dla mnie warianty. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 26.10.09, 13:31 witam, Nie zaglądałem dłuższy czas. Pracujemy tylko z biura w Warszawie, ale przy objazdówce do Włoch mamy biuro partnerskie, więc taka możliwości istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.09, 20:32 Prosiłabym bardzo o jakąś opinie na temat tego biura a najkonkretniej wycieczki obiazdowej Hiszpania Paryż Wenecja Andora . Wiem ze pierwsze turnusy już były wiec prosze o opinie byłabym, bardzo wdzięczna !!!! piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domiii Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:42 hahha i od maja jest tu cisza.. moze tego pana juz zwolnili z pracy???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 16.01.14, 16:11 Przepraszam wiadomość przeoczyłem jeśli to o mnie chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klu Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.chello.pl 30.07.09, 13:44 też byłabym zainteresowana jakimiś informacjami na temat wycieczki objazdowej Hiszpania Paryż Wenecja Andora Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.09, 18:51 chyba jednak trzeba zaryzykowac nikt sie nie odzywa ja sie zdecydowalam na ta obiazdówke zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.satfilm.pl 11.08.09, 22:08 Witam. Jestm zainteresowana wycieczką objazdową do Hiszpanii , na ktora się wybieralaś. Bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.09, 23:03 Kochana też nic nie wiem bo nikt się nie odzywa :( a sama czekam bo termin mam 18.09 - 27.09 pozdrawiam a Tobie jaki termin odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:54 Hej. Ja chcę ten wcześniejszy od 11.09.2009 do 20.09.2009. Jeszcze sie nie zapisliśmy ale jesteśmy na tak. Tylko mam nadzieję, że będzie wystarczająca liczba uczestników żeby wycieczka doszła do skutku. Ale widzę, że akurat się miniemy w terminach jak coś. Może po opowiemy sobie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 10:41 hej hehe my już jesteśmy zapisani ale własnie na ten ostatni termin i mamy już pełną rezerwacje , szkoda ,że nie będziemy na jednym terminie :) ale pewnie czemu nie a przede wszystkim ty będziesz pierwsza i mi opowiesz będe wiedziała czego się spodziewac ;)) to mój majl weronika13@op.pl :) napisz do mnie pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.satfilm.pl 31.08.09, 21:28 Cześć . My też juz mamy pełną rezerwację. Ale fakt szkoda, że nie jedziemy w tym samym terminie. Ja Ci napiszę ale dopiero po powrocie czyli 20 to nie wiem czy uda Ci się na wyjeździe przeczytać bo chyba już 18 wyjeżdżasz. Podrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 09:56 Gosiu a nie mogłabyś mi wysłać eska no. 17.09 jak jest ? hehe ? wymienimy się numerami ? buśka nika Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 26.10.09, 13:33 Pierwsze i ostatnie turnusy mają spore ryzyko odwołania (w każdym biurze). Nowa oferta 2010 będzie pod adresem hiszpania.waw.pl, ale na początku listopada dopiero wraz z nową stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilek Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:40 nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 21:38 Chiałabym podbić temat Sylwestra w Paryżu, oferta za ok 795zł. Jakieś uwagi? Warto? Ile trzba liczyć pieniędzy za opłaty dodatkowe jak np. metro? Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 26.10.09, 13:45 witam, Przeprasza za zwłokę. Sylwester Paryż jest już potwierdzony. Dodatkowo opłaty 45-50euro/os. (wstępy i przejazdy) Pytania proszę albo telefonicznie, albo andrzej[małpka]nesto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaz4 Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 08:58 witam :) chciałabym kopić w prezencie dla mamy i córki wycieczkę autokarową do Rzymu, cena przyznam jest atrakcyjna. Mam boi się lecieć samolotem, dlatego autokar. Tutaj z kolei ja się obawiam ,ze w tej cenie może być mało atrakcyjnie. Czy mogą się od4zwac osoby , które były z tym biurem wcześniej i podzielić się opinią ? pozdrawiam ,ania Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwilczak Re: opinie o biurze podróży NESTO 28.11.09, 02:38 witam Mam nadzieję, że jeszcze się ktoś wypowie. Warto uściślić, która z ofert Panią interesuje. Ze sprawdzonych polecić mogę http://turystyka-online.eu/offer_128_1299.html http://turystyka-online.eu/offer_138_1299.html i opis odbytej takiej wycieczki http://martapodlesna.pl/?wycieczka-do-italii-moimi-oczami,10 Z bardziej rozszerzonym programem jest np. wycieczka http://turystyka-online.eu/offer_174_1299.html W przypadku pytań jestem do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klienci biura Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.gum.gov.pl 08.03.10, 15:56 Ja z mężem korzystałam z tego biura trzykrotnie jeśli chodzi o smo biuro to absolutnie godne polecenia. Inną sprawą jest fakt, że to biuro sprzedaje wycieczki organizowane przez innych organizatorów np. buksa travel - (bardzo dobra organizacja, wspaniali przewodnicy, dbajacy rezydenci) Skarpa travel - różnie to bywa ale nie najgorzej natomiast przestrzegam przed Inter Holyday z Częstochowy jest to karygodny organizator a zatem wyjeżdzająć do na wycieczkę należy zadać pytanie w NESTO kto jest organizatorem wyjazdu i jak dane biuro jest przez nich oceniane. Panie pracujące w Nesto: Pani Marta lub Pani Patrycja czy sam Pan Andrzej Wilczak zapewne Pani doradzi, którzy organizatorzy dobrze organizują a których lepiej unikać. Nam zawsze dobrze doradzali choć kupowaliśmy nie drogie wyjazdy autokarowe. Moja uwaga równiez taka aby dobrze czytać opisy wycieczek a otym czego nie ma w opisie pytać w biurze aby wszelkie watpliwości wyjaśniono. Życzę wszystkim wspaniałych, podróży Irena i Wiesław Rybarczykowie z Warszwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aff Re: opinie o biurze podróży NESTO IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.07.10, 19:06 hej :) warto więc,czy nie warto wybierać się na wycieczki z tym biurem? Własnie z koleznką zastanawiamy się nad wyjazdem do Hiszpanii i byłybyśmy bardzo wdzięczne, gdyby ktoś, kto korzystał z tej oferty udzielił nam rad, wskazówke, opinii. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś