ania_alex 02.07.08, 15:33 popilotuję grupę do Hiszpanii również wahadło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwonemaki1 Re: pilotaż Hiszpania 02.07.08, 19:29 ...a ja sprzedam dwie kury nioski - będą jaja!!! Może ktoś z pilotów kupi? We wcześniejszym swoim poście pytałaś o niemiecki zamek. Ładnie pomogła ci Justyna, ładnie Jej podziękowałaś, potwierdziłaś wieści - BO WŁAŚNIE PO TO JEST FORUM! Ale nie tak jak w tym wątku! Ludzie czytajcie to forum - po to ono jest! Dużo jest szukających pracy, ale gdyby wszyscy to napisali,... . Podobnie z "ubezpieczeniem pilota" - jest na "Dobrej turystyce" specjalny wątek "UBEZPIECZENIA" (POZ. 3 OD GÓRY!), to pisze ci taki "a jak to z OC pilota...?! CZYTAJCIE ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_alex Re: pilotaż Hiszpania 02.07.08, 20:50 A Ty tylko wszystkim dogryzasz,może tak ktoś Tobie kiedyś dogryzie może zrobi ci się w końcu miło???????? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_alex Re: pilotaż Hiszpania 02.07.08, 22:28 Wiesz co czerwonemaki sorry już nie wkurzaj się na brać pilocką, masz rację na forum nie powinno się składać ofert. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonemaki1 Re: pilotaż Hiszpania 02.07.08, 23:28 No miło mi bardzo się zrobiło przez tę Twoją skruchę, aż sam się poczułem skruszony i TEŻ CIĘ (i niektórych innych) PRZEPRASZAM. Bo wiesz - to jest właśnie sprawa "wkurzania się"! Nigdy się nie wkurzam na kogokolwiek, gdy ten próbuje sam coś - choć ociupinkę - zrobić. Ty faktycznie - oprócz tego "ryjca" z ogłoszeniem - dałaś też coś od siebie do Forum, więc trochę tak niesprawiedliwie "uwiesiłem" się na Tobie. Może to wyglądać na "wkurzanie się", ale przy pisaniu jestem NIESPOTYKANIE SPOKOJNY CZŁOWIEK... i nawet impertynencje pod moim adresem nie wytrącają mnie z równowagi - NIE MNIE! To tylko taki prowokacyjny styl pisania! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_alex Re: pilotaż Hiszpania 03.07.08, 13:10 Dzięki czerwonemaki za odpowiedź,brzmi szczerze. Trzymaj kciuki jadę do BT na rozmowę kwalifikacyjną. Dzięki. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca Pilna odpowiedź z ofertą! 02.07.08, 20:39 ania_alex napisała: > popilotuję grupę do Hiszpanii również wahadło To może jest dla Ciebie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38849&w=50525916&wv.x=2&a=81649109 Odpowiedz Link Zgłoś