Dodaj do ulubionych

Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR

IP: *.eranet.pl 16.09.08, 20:30
UWAGA

Statek ROYAL REGENCY - nie nadaje się do użytku, jedna z par z
powodu zbyt dużego stężenia spalin z uszkodzonej maszynowni doznała
poważnego zatrucia, na statku przez pięć dni nie było wody, nie
działa klimatyzacja (dwa noclegi pod chmurką na łóżkach do opalnia),
wysiadał prąd, a pod koniec rejsu w ramach przeprosin zaproponowano
nam po jednym ciepłym piwe gratis i najtańszej wycieczce
fakultatywnej za 25$ (cena wycieczki 3 160,-), a po odmówienu kazano
nam wykwaterować się z pokoju o 8.00 mimo zakończenia rejsu o 14.00

firma ALFA STAR nie posiada zadnych legitymujacych się i oficjalnie
reprezentujacych firmę rezydentów, a ludzie którzy przychodzą na
zebrania jako "niby rezydent" oferują tylko wycieczki, przy próbie
uzyskania podpisu pod reklamacją dowiedzieliśmy sie ze jest to
niemożliwe, bo "niby rezydent" może stracić pracę......itd i itp

oczywiście mamy zamiar dochodzić swoich praw przed sądem, bo to co
jedna z "niby rezydentek" wyprawiała na statku jako "niby
rekompensata" to po prostu SKANDAL, ale teraz już OSTRZEGAMY i
będziemy na bieżąco relacjonować nasze powakacyjne wspomnienia z
firmą Alfa Star
Obserwuj wątek
    • 0nna Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR 17.09.08, 08:14
      A skąd wytrzasnąłeś ten rejs?
      Ktoś pisał na forum o nim, skąd miałeś o nim informacje?
      Współczuję
      • Gość: olo1972 Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.eranet.pl 17.09.08, 16:32
        bo na nim byłem
        • pokojnr3 Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR 18.09.08, 10:54
          też miałam straszne przejścia z tym biurem. Moja kłótnia z nimi trwa
          już rok. Od razu wam powiem, że nie ma sensu dochodzenie swoich praw
          przez biuro prawne tego BP- otzrymacie tylko wielce zabawne listy
          (moje czytała cała praca. Najbardziej podobało mi sie
          stwierdzenie "dwornie panią proszę" oraz to, że "zepsuty autokar i
          karaluch w jedzeniu to siła wyższa").
          Napisałam również do prezesa BP, ale jego zachowanie nie było ani
          troche profesjonalne. W tej chwili mam mamłe zamieszanie w życiu,
          ale jak tylko bede miała czas idę do sądu.
          Alfa Star jest k a r y g o d n e. Od roku uprzedzam na tym forum
          przed korzytsaniem z tych usług.
          Z chęcią skonktaktuję się z Panem w celu podowjenia wysiłków.
          • Gość: git Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.acn.waw.pl 18.09.08, 16:35
            a ja byłam z nimi, tez na rejsie i było bardzo fajnie
          • Gość: rapid Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 11:44
            a ja tez bylam na rejsie i bylo super ale zajelam sie podziwianiem widokow i
            radoscia z wyjazdu a nie liczeniem bledow i niedociagniec, ktore wynikaja raczej
            z charakteru kraju...
    • Gość: Basia Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.09.08, 13:50
      Byłam z tym biurem na rejsie i było cudownie, więc następny wyjazd
      do Egiptu tez był z Alfastar i było OK. Za trzecim razem, wiosną,
      byłam na objazdówce Egipt-Jordania-Izrael i była to impreza udana...
      Po prostu miałeś pecha
      • Gość: enaweli Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: 195.216.115.* 19.09.08, 15:51
        również byłam z Alfa Star w Egipcie na rejsie i było wporządku. nie
        mam zastrzeżeń.
        • Gość: reGiz Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: 213.17.223.* 22.09.08, 16:07
          Jak to mówią... wiele wpsiów, ciekawe które prawdziwe, ja również
          byłem na tym feralnym rejsie.. i wycieczce.. wszystko co napisał
          szanowny kolega to RACJA! Zgadza się co do każdego punktu... a mi
          dodatkowo próbowano sprzedać kuszetke do Kairu za 130 USD od osoby
          (wcześniej zapłaciłem 85 USD od osoby - cena wtorkowa)W czwartek już
          rezydent chciał sprzedać za 130 USD.....
          Wody w toalecie tez nie było.. i człowiek fekalia spuszczał
          mineralną (która należało zakupić na statku).
          Oczywiście dla zainterosowanych mogę przesłać potwierdzenie warunków
          na statku podpisane przez rezydenta dokumentujące powyższe opisy ...
          ALFA STAR po prostu się na nas wypięło i tyle...
          • pokojnr3 Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR 23.09.08, 22:13
            zrób statystyki na tym forum. Jesli wyjdzie ci m.w pół na pół to
            pomyśl, do której grupy turystów ty możesz się zakwalifikować...
            • agatha61 Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR 04.12.08, 16:09
              kuszki do Kairu kupuje sie podczas rezerwacji w Polsce za 120zl,
              wlasnie w Alfa Star miedzy innymi.
          • lotka-1 Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR 29.09.08, 11:57
            Ja też byłam zadowolona z Alfa Star (Egipt), nie było mowy o brudzie,a rezydenci
            byli dobrze poinformowani. Nie wiem, może źle trafiłaś, to się zdarza.
            • Gość: turysta Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.13, 13:23
              Tak Tak Rejs po Nilu to pomyłka!!!! Uwazajcie na przewodnika Amro Ammar to beszczelny typ któremu wydaje sie ze zjadl wszystkie rozumy!!! Powiem wiecej pilnujcie swoich zon,dziewczyn oraz narzeczonych koles wmawia ze są to wasze siostry!!!! KRETYN!!!!
    • Gość: Monika Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.183.c89.petrotel.pl 24.09.08, 16:07
      Ja byłam parę lat temu z tym BP na wycieczce Egipt od A do Z i
      wszystko było O.K., poza rejsem, niestety statek, którym płynęliśmy
      pozostawiał wiele do życzenia.
      • Gość: Frano Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 17:11
        jak bym miał wybierać jeszcze raz resj po Nilu (bo raz juz byłem), to poszedłbym
        tak jak poprzednio do TUI, wycieczka była nieziemska.
        • Gość: Domi ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.eranet.pl 27.09.08, 11:21
          TRAGICZNE WARUNKI NA Statku - Royal Regensy - 5 *****, ale 50 lat
          temu jak już :-(
          - Statek nie nadaje się do użytku!!
          - częćś uczestników rejsu otruło się z powodu zbyt dużego stężenia
          spalin z uszkodzonej maszynowni!
          - brak wody na statku przez 4 dni przy upałach 55 stopni C w ciągu
          dnia ,
          - brak klimatyzacji,
          - brak prądu
          - BRUD
          - basen na statku z brudną wodą
          - spanie na leżakach, na których w dzień ludzie się opalali

BRAK POMOCY OD ALFA STAR - OD DRUGIEGO DNIA KOSZMARNEGO REJSU
          proszono telefonicznie biuro o reakcję - kompletny BRAK reakcji !!!
          - w ramach rekompensaty w ostatni dzień rejsu zaproponowano nam po
          jednym ciepłym piwie gratis na osobę i najtańszej wycieczce
          fakultatywnej za 25$ (cena wycieczki 3 160,-),
          - z uwagi na nie przyjęcie rekompensaty (ciepłego piwa do kolacji ) -
          nakazano nam wykawaterować się o 8 rano ze statku , mimo ,iż około
          południa wykupiliśmy w Alfa Star wycieczkę do wioski nubijskiej -
          nie mieliśmy co zrobić z bagażami..

- na wycieczce do wioski Nubijskiej oszukano nas i mimo iż
          zapłaciliśmy za bilet, który obejmował min. przejazd na
          wielbłądzie .. nie mogliśmy skorzystać z tej części programu z
          uwagi na "pewne problemy" - w zamian zproponowano nam zwiedzanie
          botaniku - inne wycieczki polskie, które koło nas płyneły do wioski
          nubijskiej mogły bez problemów skorzystać z przejażdźki na
          wielbładach jak i zwiedzić botanik ...

!!!ALFA STAR nie posiada w Egipcie W CZASIE REJSU !!zadnych
          legitymujacych się i oficjalnie reprezentujacych firmę rezydentów!!!-
          człowiek jest zdany wyłacznie na siebie!!!

ALFA STAR LEKCEWAŻYŁO PRZEZ PONAD TYDZIEŃ NASZE SKARGI - NIC NIE
          ZROBILI,ŻEBY POPRAWIĆ NAM WARUNKI POBYTU!!

PRAWNIK ALFA STAR WYSYŁAŁ DO REZYDENTA W CZASIE POBYTU SMSY
          NAKAZUJĄCE , ŻEBY NIE PODPISYWAŁ ŻADNYCH REKLAMACJI i pism ze
          skargami - ponieważ starci pracę !!!

ALFA STAR DRWI Z KLIENTÓW, KTÓRZY JUŻ ZAPŁACILI ZA WYCIECZKĘ WIĘC
          UWAŻAJCIE ZANIM NABIERZECIE SIĘ NA JAKĄŚ OFERTĘ OBIECUJĄCA SPOKOJNY
          WYPOCZYNEK !!!!!

• pokojnr3 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs 27.09.08, 14:55
            Alfa Star nie ma prawników. Dział prawny to dwie osoby. jedna z nich
            to "referent prawny", ale żeby było śmieszniej- bez znajomości
            prawa. Z drugą nie korespondowałam tylko rozmawiałam telefoniczine.
            Ale też tyłem do klienta.
            • Gość: Gość Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:39
              Co to się na tym świecie porobiło : jeszcze nie tak dawno Alfastar było biurem
              godnym zaufania, a teraz jest podobno dnem, a czytam coraz więcej pozytywnych
              opinii o Triadzie. Łaska pańska na pstrym koniu jeździ.
              • Gość: Gabi Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:45
                To bardzo dziwne i nieprawdopodobne, bo ja byłam w Egipcie w sierpniu, równiez z
                biurem podróży Alfa Star i wyjazd był rewelacyjny. Wszystko było tak jak w
                umowie, żadnych komplikacji i nieprzyjemnych sytuacji. Naprawdę jestem w szoku,
                że coś takiego miało miejsce. Moi rodzice wszędzie jeżdza z tym biurem i zawsze
                wracają zadowoleni.
                • Gość: Jolcia Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.2a.pl 06.10.08, 12:24
                  Mogę napisac to samo co Gabi, ja tez już od 2 lat korzystam z usług biura
                  alfastar i nigdy nie miałam problemów. Strasznie jestem zdziwiona tym felernym
                  rejsem. Ja w tym roku byłam z alfą w Tunezji - piękne miejsce, cudowne
                  wspomnienia. Pozdrawiam
                  • Gość: mn ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.chello.pl 16.11.08, 23:58
                    CI,KTÓRZY WYKUPUJĄ TYLKO HOTEL BEZ ZWIEDZANIA MOŻE BĘDĄ ZADOWOLENI O ILE NIE TRAFIA GDZIE INDZIEJ ,JA NIESTETY ZE ZNAJOMYMI NIE MIAŁAM TAKIEGO SZCZĘŚCIA I POJECHAŁAM NA REJS PO NILU TZW.EGIPT W PIGUŁCE 2008-10-08 DO 2008-10-22 Oferta była delikatnie mówiąc nierzetelna,kłamliwa i nic podczas 2 tygodni pobytu w Egipcie nie zgadzało się z tym, co wykupiłam .A wykupiłam,Rejs w pigułce po Nilu" dla 2 osób w 5*hotelu w Sharm el Sheik, na 5*statku, w 4*hotelu w Kairze i 5*hotelu w Hurgadzie wszystko all inc. oprócz 2 dni w Kairze hb gdyż nie było możliwości wykupienia innej opcji.Żaden etap podróży nie spełnił tych warunków. Różne biura turystyczne tą samą ofertę wykupioną od Alfa Staru przedstawiały w inny sposób,totalny chaos.Jeśli będą państwo wykupywać ten rodzaj wycieczki w biurze podróży Bertur z Warszawy lub jakimkolwiek innym nastawcie się na niezapomniane wrażenia!!!Dla ludzi o silnych nerwach i doskonałej sprawności fizycznej, inni nie przetrwają.
                    Co do niezgodności programowych to można to przeżyć,ale standard hoteli, statku, poziomu wycieczek, przewodników,o pseudo rezydentach nie wspominając, bo widziałam tylko jednego w ostatnim etapie wycieczki,przez 30min. w Hurgadzie,który przekazał nam, że 3 ostatnie dni,które mieliśmy spędzić na wypoczynku w tym mieści zostają skrócone do 1 dnia i polegały na rozpakowaniu bagaży i ponownym ich spakowaniu oraz podróży trwającej 7 godz.-koczowanie na lotnisku do Sharmu gdzie już byliśmy na samym początku rejsu a sam lot trwał tylko 15 min.i dodatkowych 5 godzinach czekania na pokój w recepcji,który okazał się tragiczny w porównaniu do tego, który mieliśmy zresztą w tym samym hotelu Piramisa na samym początku pobytu,inni się w ogóle nie pojawili,nie odpowiadali na telefony, np. p.rezydent z Sharmu Lucyna Wita, do,której udało nam się dodzwonić dopiero z Hurgady powiedziała nam cytuję,,że ma nasze problemy głęboko w dupie i mamy sobie radzić sami, dzwonić do Polski, ale i tak to nic nam nie da”. NIGDY W ŻYCIU NIE SPOTKAŁAM SIĘ Z TAK ZŁĄ OBSŁUGĄ I STANDARDEM PONIŻEJ JAKIEKOLWIEK POZIOMU!

Nie będę się rozpisywać, bo szkoda mi nerwów, których już zbyt wiele straciłam podczas wyjazdu do Egiptu,który trwał od 2008-10-08 do 2008-10-22 powiem tylko tyle,że po powrocie moja reklamacja do ALFA STARU zajęła 8 kartek maszynopisu i około 500 zdjęć śmieci, karaluchów, szczurów, jaszczurek, grzybów i rozwalających się sprzętów sanitarnych,mebli itd.,które zastałam w tych 5* kurortach,które nam zapewnili.Po przeczytaniu opinii innych osób z różnych stron internetowych,nie liczę już nawet,że mi odpiszą a co dopiero dostane jakikolwiek zwrot kosztów czy rekompensatę.Składam pozew do sądu indywidualny i zbiorowy i ostrzegam wszystkich tych, którzy chcą jechać gdziekolwiek z tym biurem podróży, że istnieje 90% szans,że będziecie musieli zastosować te same kroki po powrocie, jeśli zależy wam na jakiejkolwiek sprawiedliwości.
                    JEŚLI ZALEŻY KOMUŚ NA MIŁYM POBYCIE W EGIPCIE TO NIE Z TYM BIUREM,CHYBA,ŻE NAJWYŻSZEJ KLASY HOTEL DO, KTÓREGO I TAK MOŻNA NIE TRAFIĆ I TYLKO PLAŻOWANIE, ŻADNE WYCIECZKI OD,,A DO Z”,CZY MARATONY ZWIEDZANIA JAK,,EGIPT W PIGUŁCE" ITD. JA JECHAŁAM Z WIEDZA HISTORYKA SZTUKI NA TEN REJS I NIE WIELE MI TO POMOGŁO ZOBACZYŁAM WSZYSTKO W BIEGU I BYLE JAK, CI, KTÓRZY LICZYLI,ŻE DOWIEDZĄ SIĘ CZEGOŚ Z HISTORII OD PRZEWODNIKÓW NA MIEJSCU NIE WIEM CZY POTRAFIĄ WYMIENIĆ CHOCIAŻBY NAZWY OBIEKTÓW,KTÓRE WIDZIELI.
                    OSTRZEGAM PRZED ALFA STAREM NIE DAJCIE ZROBIĆ Z SIEBIE IDIOTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Gość Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 08:38
                      Moja mama była na impezie "Egipt od A do Z" z Alfastar na przełomie września i października i dopiero w ten piątek wypisano ją z oddziału zakaźnego szpitala. Taka to była "super" impreza. Podobno brud, smród i ubóstwo !!!
                      • taliaq Re: ALFA STAR - Egipt - rejs 17.11.08, 10:03
                        Rozumiem,że żółtaczka? Kurcze, współczuję, ja byłam na rejsie w październiku z
                        Rainbow i nas na statku tylko zemsta powaliła. A swoją drogą, jakie są objawy
                        źółtaczki?
                        • lalunia81 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs 17.11.08, 10:36
                          jesli chodzi o klątwe, to niestety wiele osob przez to przechodzi i to nie jest
                          wina akurat biura podroży. ja z alfastar byłam na kliku wycieczkach i warunki
                          zawsze były bardzo dobre. Nie wiem skąd Ci sie wzieły w hotelu szczury,
                          jaszczurki i inne zwierzaczki. A może Ty gdzies pod gołym niebem spałaś? Ech,
                          ludzie juz nie wiedzą co mają wymyślić i takie bzdury wypisują.
                        • Gość: Gość Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:16
                          Na szczęście nie żółtaczka, tylko bakterie coli. Przez pierwsze dwa tygodnie po
                          powrocie mama jako tako funkcjonowała, ale czuła się słabo i bardzo często
                          oddawała mocz (sorry za naturalistyczne opisy). Poszła do lekarza, przepisał jej
                          jakiś antybiotyk. Z moczem się poprawiło, ale za to zaczął się problem z tzw.
                          stolcem. Po prostu, z kobiety się lało. Więc skierowano ją do szpitala na
                          obserwację na oddział zakaźny. Tam dostała łącznie siedem kroplówek po pół litra
                          każda, więc organizm oczyszczono. Teraz w domu wraca do normalności. Bądź co
                          bądź, ale ma już 66 lat - tej imprezy jednak nie wytrzymała, także pod względem
                          kondycyjnym.
                          • lalunia81 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs 18.11.08, 09:56
                            To faktycznie źle zniosła wyprawę, ale tak jak już wspominałam, że właśnie tak
                            niektórzy przezywają tę klątwe. Współczuje. Ja akurat nie mialam takich
                            problemów, wszystko było w porządku, bawiłam się w Egipcie super, miło spędziłam
                            czas.Biuro alfastar spisało się na medal. teraz często wspominam, mysle, że
                            jeszcze się wybiorę w tamte rejony.
                            • Gość: REwers Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.11.08, 21:58
                              Cieszy mnie taka rekomendacja, bo na razie na stronie Alfa Star zaczęły kusić
                              mnie zniżki ;) . Dołożyć do tego dobre słowo i chyba zacznę się do szefa o urlop
                              uśmiechać :) ...
                              • Gość: zielinaPe Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 12:02
                                ja też sobie przegladam i naprawde kusza te 30% rabaty :) Chyba do Egiptu się
                                wybiorę jakoś w marcu/ kwietniu. mam nadzieje, że dostane w pracy urlopik
                                :)Nigdy tam nie byłam, a teraz jest okazja bo wycieczki faktycznie nie są drogie.
                                • Gość: elaszy5 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 12:05
                                  Wybieramy się z grupą do Egiptu od 10 marca do 24 marca Egipt od A
                                  do Z. Jedziemy z biurem Alfa Star. Cieszymy się na te podróż chociaż
                                  wycieczka podrożała o 170 zł w związku ze zmianą kursu dolara.Opinie
                                  są b. różne o tym biurze od super do ostrej krytyki.Ale przepadło,
                                  mamy zapłacone i trzeba jechać . Pozdrawiam
                                  • Gość: czester Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 10:33
                                    na 170 zl to ja bym spokojnie przymknal oko. moglo byc gorzej, a w innych
                                    biurach pewnie jest ;) . dziwie sie temu "przepadlo" nastrojowi - ja tez rozne
                                    opinie o Alfie znam, ale jak jechalismy sami do Egiptu rok temu, to od razu
                                    zalozylismy, ze sprobujemy z Alfa ("przodownicy" egipscy ;) ). ja bym sie
                                    cieszyl z wyjazdu.
                                    • Gość: olo1972 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.09, 13:08
                                      wolałbym żeby podstawieni pracownicy AS nie wpisywali się tutaj, bo
                                      to i tak nie pomoże firmie przed kolejnym sezonem, zainteresowanym
                                      chciałbym tylko przekazać ze do dnia dzisiejszego nasza reklamacja
                                      nie została uznana, a firma ma gdzieś klientów uznając wszelkie
                                      pisma za bezzasadne i niezgodne z prawem....zobaczymy za parę
                                      tygodni, co jest, a co nie jest niezgodne z prawem
                                      • Gość: errica Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 10:48
                                        ja bym konkretniej zadziałała z taką reklamacją, w końcu w biurze są osoby
                                        konkretne które wszystko załatwią jak się tylko dobrze to rozegra.
                                        • Gość: olo1972 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 19:57
                                          ......dobrze rozegra? trafne określenie- myślę że informowanie
                                          w "Wyborczej" o terminach rozpraw w sądzie, jest najlepszym
                                          rozwiązaniem, zwłaszcza że sezon letni się rozpoczyna, na pewno to
                                          firmie ALFA STAR przysporzy wielu nowych i "zadowolonych" klientów
                                          • Gość: errica Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:19
                                            możliwe, ale i tak mam jakąś wiarę, że da się wszystko dogadać w biurze bez sądów...
                                          • alicja.trzos Re: ALFA STAR - Egipt - rejs 17.04.09, 12:21
                                            a w tym roku planujesz lecieć na jakieś wakacje...czy nie?
                                            • Gość: olo1972 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.09, 14:47
                                              a jakie to ma znaczenie?
                                              • alicja.trzos Re: ALFA STAR - Egipt - rejs 23.04.09, 13:21
                                                zwykła ciekawość
                                  • Gość: Katia Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.chello.pl 21.05.09, 00:34
                                    Mama pytanie do elaszy jak było? bo też się zastanawiam nad takim
                                    wyjazdem. Pozdrawiam
                                    • Gość: Grra Re: ALFA STAR - Egipt - rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 09:45
                                      hehehe wydaje mi sie że skoro nie pisze to bylo super bo najwiecej jest opinii
                                      jednak zlych, ludzie jak sa zadowoleni to nie czuja potrzeby zeby biuro chwalic,
                                      ale jak cos nie podpasuje... heheheh
                                      • turcja1 Re: ALFA STAR - Egipt - rejs 21.05.09, 17:28
                                        Byłam na rejsie z Alfa Star w styczniu i było okey.
    • Gość: golem Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.aster.pl 21.05.09, 23:57
      te pozytywne chwalące biuro wpisy są fałszywy .w ten sposób ludzie będący blisko
      biura próbują je ratowac.
      • Gość: meth Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 10:27
        z drugiej strony rowniez mozna "weszyc" - komus tez na pewno na reke, ze pisze
        sie zle ;) . glosy negatywne tez moga byc falszywe i konkurencja zaciera rece :D
        . jakby cos bylo zle z interesem dawno biuro by sie posypalo - po co takie
        podchody? to niepowazne moim zdaniem...
    • Gość: travelka Re: Uwaga na rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 21:27
      Alfa Star to polsko-egipska mafia. O turystów nie dbją a odpowiedź na reklamację jest śmiechu warta. Rejs mieliśmy OK ale pilot totalny leń, hotel w HRG porażka - takiego brudu jeszcze nie widziałam - a hotel wybieraliśmy4*.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka