kat-tel 19.10.08, 20:25 Witam serdecznie, Czy ktoś mógłby mi polecić biura, które prawdopodobnie będą poszukiwały pilotów na okres świąteczno-sylwestrowy do Londynu? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroclaw1975 Re: Sylwester-Londyn 19.10.08, 20:27 A sama nie możesz poszukać? Chcesz dostać gotowe podane na tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
kat-tel Re: Sylwester-Londyn 19.10.08, 20:35 To forum ma służyć wymianie informacji a nie złośliwości. Zadaję konkretne pytanie w miejscu do tego przeznaczonym i jest to najefektywniejszy sposób 'poszukiwań'. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclaw1975 Re: Sylwester-Londyn 19.10.08, 21:20 Jednak od pilota wymaga się choć trochę kreatywności i wykazania jakiejś inicjatywy, a nie biernego czekania, że ktoś poda gotową informację. Nie tędy droga! Odpowiedz Link Zgłoś
kat-tel Re: Sylwester-Londyn 19.10.08, 22:25 Wiem czego wymaga się od pilotów, bo pracuję w tym zawodzie od kilku lat. I nie widzę żadnego powodu dla którego mam zaśmiecać skrzynki pocztowe biur, dla których jako pracownik będę bezużyteczna, skoro mogę po prostu zapytać o takie, którym się mogę potencjalnie przydać. I jeżeli Ty nie jesteś chętny aby mi takową odpowiedz udzielić bardzo Cię proszę abyś nie zapychał mojego wątku niepotrzebnymi nikomu uwagami. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
vidoque66 Re: Sylwester-Londyn 19.10.08, 22:47 Kat tel, śledzę to forum i niestety większosc postów jest pokroju tych, którymi ( jak zwykle błyskotliwie, nie na temat i tylko dla draki) wykazała się Wrocław. Chodzi mi nawet po głowie, że to propaganda antypilocka :) a nie forum mające byc pomocą i wsparciem Niestety w kwestii Londynu nie mogę pomóc, ale wiem, ze biura sląskie szukają pilotów na ten termin. ( Podczas targów w Poznaniu obiło mi się o uszy :) Tak czy siak życzę owocnych poszukiwań i oby :)) Sylwestra w Londynie :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akademiapilotow Re: Sylwester-Londyn 20.10.08, 01:17 Hej, nie wiem, ale spróbuj : BERTUR z Warszawki i Geotour z Chorzowa. Moze jeszcze jest wakat :) Odpowiedz Link Zgłoś
acate1 Re: Sylwester-Londyn 22.10.08, 15:00 Mam prośbę. Potrzebuję skontaktować się z vidoque66. Czy masz jakiegoś maila lub nr GG chciałabym porozmawiać bezpośrednio gdyż jesteś sympatyczną osobowością nie nasiąkniętą niepotrzebnymi cechami zawiści. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś