Gość: Marzena IP: *.cable.smsnet.pl 31.01.09, 17:56 orlando travel kto z nimi był na wczasach i wczasach pobytowo objazdowych prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eugeniusz Re: Hiszpania IP: *.chello.pl 31.01.09, 18:41 Byłem z nimi w 2007 r sierpień Callela hotel President nie mogą złego słowa napisac autokar nowy kierowcy bardzo mili i na prawdę jadący według przepisów ,przemiła pilotka widac że naprawdę starają się o turystów Jeżeli chodzi o hotel dodam tylko jedzenie było super Szkoda że nie stac mnie w tym roku wybrał bym się znowu , a jeszcze jedno koleżanka z pracy była z nimi chyba już 6 razy chyba to wystarczy za rekomendacje Jeżeli wybierzesz to biura mam nadzieje że będziecie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Hiszpania IP: *.cable.smsnet.pl 01.02.09, 10:20 Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Re: Hiszpania IP: *.chello.pl 01.02.09, 14:45 Nie ma za co mam nadzieje że ktoś napisze inną opinie od mojego wyjazdu mineło 2 lata .Mogło się troszkę zmienic ale mam nadzieje , że dalej jest bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś