angel-net 16.02.09, 21:53 Proszę o informacje jesli wiecie jak wyglada egzamin językowy z angielskiego i kiedy są najbliższe terminy (marzec, kwiecień?) w Warszawie, Katowicach lub Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_lunna Re: terminy egzaminów 16.02.09, 22:28 Nie chcę być niegrzeczna,ale jak ty poradzisz sobie z grupą,kiedy nie potrafisz znależć najprostszej info na stronach web?Przecież w pracy pilota wymagana jest większa bystrość umysłu niż przy szukaniu podstawowych info w necie.To wszystko masz na stronach UM. Odpowiedz Link Zgłoś
hayabusa100 Re: terminy egzaminów 16.02.09, 22:47 na tym forum już wiele razy poruszany był ten temat, więc zamiast tworzyć nowe, zbędne wątki proszę Cię abyś poszukała co m.in. ja pisałam na temat egzaminów językowych. i pamiętaj, że piloci na forum nie są informacją Urzędów Marszałkowskich i nie znają terminów/godzin/miejsc tych egzaminów, a które tak ładnie są napisane na stronach internetowych tych Urzędów... wystarczy tylko trochę poszukać! la-lunna - nie jesteś niegrzeczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliazal1 Re: terminy egzaminów 17.02.09, 19:32 Rzeszów 19 luty www.si.podkarpackie.pl/Turystyka/K0/index.aspx?r=2009&page=2 dziś tam byłam i widziałam na drzwiach pisało :p Odpowiedz Link Zgłoś