basia_wyb Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 29.04.09, 13:19 służę pomocą w sprawie Pragi i Czech(jestem przewodnikiem) oraz mniej znanych miastach austriackich i północnych Włoch Odpowiedz Link Zgłoś
monikafeliksiak Indie, Bałkany, 30.04.09, 00:11 Witam, ten region chyba jest malo popularny - a szkoda, gdyby ktos byl zainetresowany Indiami - zapraszam. O Bałkanach juz kolezanki pisaly ale podlacze sie pod ten, dobrze mi znany,kierunek. pozdrawiam dziewczyny z tego kierunku monikafeliksiak@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
vladovladimir Hungarysta 07.05.09, 08:26 Hungarysta z b.dobrą znajomością Węgier oraz oczywiście języka. Waldemar Kugler kugler@o2.pl 507 400 585 Odpowiedz Link Zgłoś
vitek_pl Francja, Paryz, Belgia, Bruksela 07.05.09, 09:55 Sluze pomoca nt. Francji i Belgii:) Odpowiedz Link Zgłoś
lulu30 Włochy 20.05.09, 18:33 Witam! Od 9 lat organizuję i prowadzę wyjazdy do Włoch: targi, enogastronomia, incentive, pielgrzymki, study tour. Posługuję się biegle j. włoskim i angielskim.Serdecznie zapraszam do współpracy i chętnie służę pomocą:) Ewa Wszołek 503-868908 +39-347997784 Odpowiedz Link Zgłoś
alabamatour Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 20.05.09, 20:51 Wiedeń, Czechy- miasta i zamki, Węgry- Budapeszt,Eger, Sentendre, Estergom, Miszkolc, Niemcy- Berlin, Polska, Kopenhaga. I inne. Odpowiedz Link Zgłoś
gafron1 Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 20.05.09, 20:55 gafron1@wp.pl Gabrysia Fronczak Wielka Brytania,Rep.Irlandii Skandynawia(z Islandią) Paryż,zamki nad Loarą,Normandia kraje Beneluxu Włochy z Sardynią iSycylią www.gafron1.w.interia.pl Pozdrawiam brać pilocką Odpowiedz Link Zgłoś
gascodavama Bliski Wschód, Krym, Wilno, Skt.Petersburg, Włochy 20.05.09, 22:13 Bliski Wschód: Izrael, Jordania, Syria, Egipt (Synaj), Liban. Krym, Wilno, Skt. Petersburg. Włochy (od Verony po Capri). Longiniusz Łuczak tel. +48 603 779 706, +37 253 295 627. Odpowiedz Link Zgłoś
ewidab54 Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 22.05.09, 09:40 Witam serdecznie Z tej strony Ewa Dąbrowska.Specjalizuje sie od roku 1997 z wyjazdach do Wielkiej Brytanii(Londyn) i Irlandii(Dublin). Mam wiedze i doswiadczenie.Wpis do legitymacji pilota wycieczek-jezyk angielski i rosyjski. Licze na owocna wspolprace. Moj kontakt. +48607161535 i +447708378944 ewa.d@poczta.onet.pl Pozdrawiam serdecznie Ewa Dąbrowska Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.lach81 Wyspy Owcze, Wyspy Alandzkie, Norwegia 31.07.09, 14:58 Łukasz Łach Moją specjalnością są WYSPY OWCZE. Prowadzę serwis miłośników Wysp Owczych www.faroe.pl luk.lach@gmail.com tel: 504 326 674 Odpowiedz Link Zgłoś
anezak10 Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 22.05.09, 20:38 Jeżeli mogłabym pomóc to moją specjalizacją są pielgrzymki do Włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
guardian79pl Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 23.05.09, 18:45 Paweł Gajowiecki - działalność gospodarcza (www.my-ways.pl) Przede wszystkim Egipt (Synaj, Delta, Górny i Środkowy Egipt, Pustynia Zachodnia). Znajomość miast: Kair, Asuan, Luksor, Qena, Dahab, Aleksandria, Tanta. Komunikatywny arabski (dialekt egipski). Chętnie udzielę informacji, konsultacji, doradzę w przygotowaniu programu. Niedługo to samo będę mógł powiedzieć o Maroko, Libanie, Jordanii i Syrii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
terremotino Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 27.05.09, 21:17 WŁOCHY!!!Kraj, który mnie fascynuje..a o jego historii, zabytkach i kulturze moge naprawdę wiele przekazac Turystom..:bubu.pl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
terremotino WŁOCHY!!! 27.05.09, 21:20 To kraj, który mnie fascynuje..a o jego historii, zabytkach i kulturze moge naprawdę wiele przekazac Turystom..:bubu.pl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
egora9 ITALIANISTA 28.05.09, 10:57 ITALIANISTA HISTORIA SZTUKI NA MALARSTWIE 11 LETNIE DOŚWIADCZENIE W PILOTAŻU SPECJALIZACJA: RYNEK WŁOSKI LICENCJONOWANY PRZEWODNIK PO KRAKOWIE ELŻBIETA GORA +48 502 319 119 egora.krak@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
balamutto Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 09.06.09, 06:58 Berlin, Drezno,Chorwacja , Odpowiedz Link Zgłoś
tlumaczenia-lektoraty EGIPT, AZJA PLD-WSCH, USA 09.06.09, 11:34 Z przyjemnoscia wypowiem sie publicznie i w blasku fleszy :) na temat kierunkow: EGIPT, IRAN, PAKISTAN, INDIE, NEPAL, LAOS, BIRMA, KAMBODZA, TAJLANDIA. Mowiac powaznie moze byc rowniez bez fleszy. Jestem rowniez redaktorem (po polonistyce)i tlumaczem (angielski) - bardzo chetnie podejme wspolprace z wydawnictwami (przewodniki, publikacje turystyczne)w zakresie tlumaczenia, redakcji, korekty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chuky Turcja, Bałkany, Maroko 17.08.09, 17:15 Jak w temacie posta. O tych miejscach mogę naprawdę dużo napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_pilotka Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 19.08.09, 00:11 Piękna nasza Polska cała! Szczególnie:Kotlina Kłodzka, Małopolska, Wielkopolska, Pomorze(od Krynicy Morskiej po Wyspę Wolin), Białowieża, Suwalszczyzna itd. Odpowiedz Link Zgłoś
guendolin Włochy, Lwów i Zachodnia Ukraina 02.09.09, 10:14 Iwona Krystecka - Włochy przede wszystkim.Mieszkałam kilka lat,zawodowo jeżdżę już 9 w tamtą stronę. Za każdym razem z tą samą miłością. Drugi mój konik - Lwów i Zachodnia Ukraina. Odpowiedz Link Zgłoś
greengardener Ukraina, Litwa, Łotwa, Estonia, Czechy 07.09.09, 11:09 Marek, 5 krajów znam dobrze, Litwę i Ukrainę chyba najlepiej (wiele pobytów) więcej info tu: pilot wycieczek Odpowiedz Link Zgłoś
egooster Rumunia :) 14.09.09, 12:00 Rumunia wzdłuż i wszerz :) egooster@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
darcyk35 Chorwacja,BiH,Litwa 16.09.09, 08:19 Darek Kleczaj, darcyk35@wp.pl,0605 325 524 Odpowiedz Link Zgłoś
olgierd99 Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 22.09.09, 00:17 Rosja,Białoruś,Ukraina,Mołdawia,Kazachstan,Litwa,Łotwa,Estonia,Bułgaria,Słowacja,Czechy,Berlin-Poczdam,DolnaSaksonia,Meklemburgia,PomorzePrzednie{Rugia},Turyngia,Bremen,Hamburg. Olgierd Zmaciński.Tel.0606739634 E-mail:zmac-ol@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irininaos Re: Italia, Chorwacja,Grecja 22.09.09, 09:29 Jeżdżę już od 15 lat i mam nadzieję ,że w tych krajach widziałem i poznałem wiele miejsc. Byłem także rezydentem w latach 1995-1999 na Italię(Rimini, Sorrento)I później w Chorwacji(Pula,Trogir) Ostatnie 9 lat to głównie objazdówki i samolotówki - na zamówienie. Trzy ostatnie lata poświęciłem Toskanii ze względu na zainteresowanie enogastronomią i innymi specyficznymi zamówieniami. Mam nadzieję,że wiedza posiadana przeze mnie komuś się przyda. Irek Starobrzański i.star@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lisaejotz Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 23.09.09, 09:37 Witam. Moja specjalizacja sa Włochy. Mysle, ze nie tylko mam wiedzę o tym kraju, ale tez czuję jego róznorodnośc i rozmaitość. Chetnie przystapie do współpracy. Pozdrawiam Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
ambielecka Turcja ale nie tylko :) 06.10.09, 19:22 Przede wszystkim Turcja - pasja, wielka miłość do kraju i ludzi Suwalszczyzna - moja mała ojczyzna Wielka Brytania - mgr filologii angielskiej Litwa - gdyby zabrakło mojej wiedzy służę kontaktami Gorąco pozdrawiam wszystkie podróżujące dusze ;) Polecam się! email: am.bielecka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
amarjanowska Re: Prośba do osób wyspecjalizowanych w danym mie 09.10.09, 11:00 Wiedeń,Budapeszt+Egaer+Sentendre,Praga,Lwów,Bratysława a poza tym polskie góry,Bieszczady,Kotlina Kłodzka itd... Odpowiedz Link Zgłoś