Gość: kpt. Żbik IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 12:40 cześć. Wpadłem na pomysł by pojechać na sylwestra na Krym. Nigdy tam nie byłem. Czy ktoś był tam w zimie? Jak tam jest? Z góry dzięi za wszelkie komentarze, rady i uwagi. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sw Re: Sylewster na Krymie IP: *.icpnet.pl 06.12.03, 21:42 Ciepło i fajnie niepożałujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Żbik Re: Sylewster na Krymie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 15:51 cześć! Rozumiem że byłeś. A jak proponujesz tam dojechać. Latem to bez problemu - droge zasadniczo znam. Do Przemyśla, potem jakimś tranzitem do medyki, potem spacerek i marszrutką do Lwowa. tam oczywiscie nie ma biletów na 'dziś' więc spanie we Lowie i wyjazd na Krym następnego dnia. Tyle że to latem... Nie chce sie tak tłuc (co jest samo w sobie bardzo przyjemne) bo tym razem jechać mam z dziewczyną nienawykła do tego typu imprez. Poza tym nie mam tyle czasu (urlop). Myślałem o pociagu bezpośrednio z Polski... Znacznie więcej kosztuje ale bez przesady. To nie ma być podróż za 30 USD. No i nie wiem jak z noclegami na miejscu. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Sylewster na Krymie 09.12.03, 12:04 Spróbuj tam popytać: anas.lublin.pl/delfiny.html Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś