Gość: popo IP: *.acn.waw.pl 13.06.09, 21:17 I odpowiem na pytania zainteresowanych - a przynajmniej się postaram. Byłem z Neckermannem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kl ile kosztowala ta''' IP: 92.244.57.* 13.06.09, 21:24 podaj koszt wyjazdu i opis hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: ile kosztowala ta''' IP: *.acn.waw.pl 13.06.09, 21:35 którego? A o pieniądzach gentlemani nie rozmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: ile kosztowala ta''' IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.09, 16:42 ja byłem na Majorce na długi weekend majowy. Wyjazd zorganizowany samemu: ilość noclegów: 8, hotel + basen wyżywienie: śniadania wypożyczyliśmy samochód na 8 dni. łączny koszt wyjazdu, od momentu opuszczenia miejsca zaminieszkania to 900 zł :) w cenę wliczony jest nocleg na lotnisku we frankfurcie :) komuś taniej się udało ?? :) swoją drogą to Majorka maks droga. Jeśli chodzi o pobyt typowo hotelowy to bym tam nie jechał. Objazd: piękna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho nie rozumiem IP: 92.244.57.* 14.06.09, 10:16 to po co zakladasz ten watek!!!! ja bylem 3 lata temu na majorce w el arenal - w hotelu bahamas - no wiadomo ceny teraz katastrofa !!! ale jezeli ktos chce opinie o bahamas to podam - wiec chlopie podaj koszt wyprawy zdjecia z hotelu jakie jedzonko jaki rezydent bo my mielismy z neckermana - to byla katastrofa - czy sa to hotele przy plazy - ogolne twoje wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś