sufler2006 17.06.09, 01:40 Adriaktour z Katowic czy może ktoś z nimi współpracował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewuuula1 Re: Adriaktour z Katowic 17.06.09, 10:48 Ja współpracowałam na wyjazdach do Włoch, wszystko było naprawdę super, żadnych problemów nie miałam, ani na miejscu ani potem z wynagrodzeniem. Spokojnie mogę polecić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: Adriaktour z Katowic 17.06.09, 11:35 Dziękuje za odp.Dziwi mnie troche ze nie mają swojej strony internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuuula1 Re: Adriaktour z Katowic 17.06.09, 17:37 Może dlatego, że oni organizuję wyjazdy zbiorowe dla zakładów pracy, kopalni, tylko i wyłącznie, nie zajmują się turystyką indywidualną. Ale z biurem żadnych problemów nie ma, kierowniczka super babka. Odpowiedz Link Zgłoś
maoni1 Re: Adriaktour z Katowic 17.06.09, 19:50 ewuuula1 napisała: > Może dlatego, że oni organizuję wyjazdy zbiorowe dla zakładów pracy, kopalni, > tylko i wyłącznie, nie zajmują się turystyką indywidualną. > Ale z biurem żadnych problemów nie ma, kierowniczka super babka. Ale czy to na pewno wystarczający powód? Zakłady pracy czy kopalnie też chętnie by pewnie weszły na stronę biura, które ma zorganizować pobyt dla ich pracowników. W dobie internetu brak strony internetowej turoperatora jest co najmniej dziwny - w końcu to nie jest aż tak wysoki koszt. Czy mają coś do ukrycia? Odpowiedz Link Zgłoś
ewuuula1 Re: Adriaktour z Katowic 17.06.09, 21:43 Może masz racje...nie wiem, w każdym razie podkreślam, że współpraca z nimi układała mi się dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: Adriaktour z Katowic 18.06.09, 07:24 A jeśli można spytać to na jakich trasach z nimi współpracowalaś?I kiedy to było?Jeśłi możesz to poprosze na priva: Sufler2007@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś