shiva772 10.03.10, 19:53 W końcu go dorwałam i ... pytanie mam: jak go nakładacie??? Palcem? Mam długie pazury i nie ma szans, to jak inaczej go aplikować? Poza tym nie pamiętam do czego który kolorek służy i efekt jest taki że moje przebarwienia są ciagle widoczne buuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suonatar Re: Korektor trzykolorowy 10.03.10, 20:22 Jak nie palcem to pewnie pędzelkiem Kolory: zielony do zaczerwienień (? ), żółty do siności (ach te neologizmy ), beżowy uniwersalny. Odpowiedz Link
shiva772 Re: Korektor trzykolorowy 11.03.10, 08:10 Pędzelki takie małe mam ale one są do tego za miękkie. Coś nie radzę sobie. Dzięki za info o kolorkach, Z tym zielonym do zaczerwienień to niezłe ))) Odpowiedz Link
albicilla2 Re: Korektor trzykolorowy 11.03.10, 08:28 Tylko pamiętaj,żeby zielony nakładać lekka smugą,zaczerwienienia powinny byc lekko widoczne.Na to jeszcze raz podkład.Zieleń zawsze lekko przebiaj,wiec ostroznie z ilością. bezowy na przebarwienia ,zwłaszcza na linie styku tychże. Odpowiedz Link