Dodaj do ulubionych

Aqua Vibes - wrażenia

29.05.06, 20:07
Wątek służący wymianie opinii na temat nowej serii Aqua Vibes. Piszcie i o
kolorówce i o pielęgnacji. Ja na razie się czaję i rozmyślam co by tu wziąć,
ale jak już kupię, to też napiszę.
Obserwuj wątek
    • oriflamewroclaw Re: Aqua Vibes - wrażenia 29.05.06, 21:36
      jedno slowo: CUDO!!!!!
      • sumka1 Re: Aqua Vibes - wrażenia 30.05.06, 14:02
        heja
        Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Zamierzam kupić sobie sztyft ochronno
        nawilżajacy, krem do rąk, tonik w sprayu, no i dwa cienie - bardzo ładnie
        prezentują sie na powiece. Wszystkie kosmetyki ładnie pachną i są lekkie,
        chłodzące, przynajmniej ja takie wrazenie miałamwink
        • magda-fl Re: Aqua Vibes - wrażenia 02.06.06, 15:13
          sumka1 napisała:

> heja
          > Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Zamierzam kupić sobie sztyft ochronno
          > nawilżajacy, krem do rąk, tonik w sprayu, no i dwa cienie - bardzo ładnie
          > prezentują sie na powiece. Wszystkie kosmetyki ładnie pachną i są lekkie,
          > chłodzące, przynajmniej ja takie wrazenie miałamwink

To jak już kupisz, i wypróbujesz porządnie, to zdaj opinię.
          • sumka1 Re: Aqua Vibes - wrażenia 02.06.06, 16:59
            Robię to cały czas.
            Mam: sztyft (chłodny, nawilża, pachnie i nie uczula mnie), krem do rąk (nie
            zostawia na ręku powłoki, filmu, fajnie sie wchłania i pachnie, mnie sie
            kojarzy z leżącymi papierówkami na trawie w sadziewink, ale to moje odczucia
            tylko), maseczka - nie wypróbowałam, tonik - dość ładnie się rozpyla. Siostrze
            zakupiłam cienie: Fiji i Borneo, jak pisałam gdzieś już - też mają "chłodny
            dotyk", są trwałe i fajnie, przyjajmniej na młodej powiece się prezentują
            (widziałam je tylko u 20-latek)
            • justa_79 Re: Aqua Vibes - wrażenia 13.06.06, 11:05
              ja mam cień, ten różowy - jak go nakładałam, to miałam wrażenie, jakbym
              smarowała powieki zimną wodą big_grin w każdym bądź razie, czymś mokrym. uczucie
              chłodu mija po krótkim czasie. z reguły nie lubię cieni w sztyfcie, bo są mało
              trwałe, ale te nie są najgorsze - wysychają szybko po nałożeniu, więc nie ma
              się co rozmazywać, a w załamaniu powieki zbierają się naprawdę minimalnie. a
              nawet, gdyby były nietrwałe, to poprawka makijażu takim chłodzącym cieniem
              podczas upałów to sama przyjemność smile szkoda tylko, że kolor jest tak mało
              intensywny, wygląda to raczej jak biel niż róż, daje efekt rozświetlenia.
    • martta_k Re: Aqua Vibes - wrażenia 03.06.06, 13:38
      a czy ta seria jest chłodząca? czyli po peelingu lub toniku jest
      wrażenie "chłodu"??
      • albicilla Re: Aqua Vibes - wrażenia 03.06.06, 15:12
        Wyraźnie chłodzi , dzięki mentolowi.
        • bea123456789 Re: Aqua Vibes - wrażenia 13.06.06, 11:41
          a ja uzyłam eyelinera tego w ciemniejszym brązie jest super, total połysk
          perłowy do tego cieniutki pędzelek, dobra konsystencja
          • aniatka_tcz_16 Re: Aqua Vibes - wrażenia 13.06.06, 16:56
            ja rowniez jestem zachwycona ta seria. zel pod prysznic mocno chlodzi i
            pozostawia taki efekt na jakis czas. zakupilam sobie rowniez cien do powiek(ten
            turkusowo zielony) fajnie sie go naklada, calkowicie chlodzi i daje wyrazny
            efekt barwy i rozswietlenia:]
            • katka123 Re: Aqua Vibes - wrażenia 14.06.06, 22:01
              Zakupiłam maseczki, peeling i błyszcyk Aqua Vibes. Jestem mile i pozytywanie
              zaskoczona, z resztajk każda limitowana seria ta równiez jest rewelacyjna.
              Błyszczyk ma słodki smak miętowej gumy do żucia, ma prwie niewidoczne drobinki
              które świetnie odbijają światło. KOsmetyk doskonale nawilża, długo utrzymuje
              się na ustach i świetnie wygląda smile Maseczka mimo iż nie jest na twarzy, aż
              tak bardzo niebieska jak w katalogu, za to spełnia swoje zadanie. Chwilkę po
              nałożeniu czć delikatne orzeźwienie i chłodzenie. Po zmyciu skóra jest gładka,
              nawilżona, nie czuć napięcia po słonecznym "wysuszeniu". Peelingu jescze nie
              wypróbowałam ale założe się że jest tak samo doskonały jak kazdy peeling
              Oriflame.

Za to czy ktoś ma cienie Aqua Vibes Hawai, Bora Bora i Borneo? Chciałabym się
              dowiedzieć czy one sa matowe lub perłowe, czy mienią się jak cienie
              holograficzne lub jak cienie oriflame w kulce(były jakiś rok temu). Niesety nie
              mogę chwilowo wybrac się do biura żeby je obejrzeć. Bardzo prosiłabym o odp.
              • ancia19 Re: Aqua Vibes - wrażenia 14.06.06, 23:47
                są perłowe, mienią się. Nadają połysk smile Kolory raczej intensywne.
                • katka123 Re: Aqua Vibes - wrażenia 15.06.06, 01:14
                  ok a czy np Borneo(ciemny róż) mieni się w złotawy czy tylko zawiera mieniące
                  drobinki. A jak te 2 turkusowo grantowe Hawai i Bora Bora?
          • magda-fl Re: Aqua Vibes - wrażenia 15.06.06, 01:19
            bea123456789 napisała:

> a ja uzyłam eyelinera tego w ciemniejszym brązie jest super, total połysk
            > perłowy do tego cieniutki pędzelek, dobra konsystencja

Ten Lambada? On jest brązowy? W katalogu wygląda mi na czerwonawy - swoją drogą
            beznadziejny kolor, jakby faktycznie taki był.
            A jaki kolor ma w takim razie Samba a jaki Salsa? Bo chcę jakiś zamówić poza
            Meringue, który już mam i teraz nie wiem jaki.

I czy ktoś wie czy cień Bora Bora ma taki mniej więcej kolor jak tusz Meringue?
            Bo nie wiem czy bliższy mu Bora Bora czy Hawaii ??
            • lilac_wine Re: Aqua Vibes - wrażenia 15.06.06, 01:33
              a czy któraś z Was używała już Orzeźwiającego Różu do policzków AV? Możecie coś
              o nim powiedzieć? Czy kolor nie blaknie, jak się rozprowadza itp.?
              • bzzzk Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:14
                też jestem ciekawa jak róż się sprawdza, macie?smile

pzdr
                • missundaztood Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:25
                  Ja wczoraj pierwszy raz użyłam różu. Mam kolorek jaśniejszy. Jest baaardzo
                  fajny smile Trzeba go rozsmarować palcem, a wtedy kolor staje się jaśniejszy i
                  włąściwie to bardziej rozśietlacz niż róż. Ja jestem bardzo zadowolona.
                • gudz666 Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:28
                  Ja mam róż cool rose. Na lekko opalonej twarzy ładnie wygląda, nie daje efektu "ruskiej baby", ma brokat i ładnie rozświetla policzki. W przeciwieństwie do błyszczyka nie chłodzi. Niestety jest średnio trwały,ale ogólnie to polecam.
                  • gudz666 Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:30
                    Tfu tfu. W przeciwieństwie do CIENIA nie chłodzi. Sorry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka