magda-fl 29.05.06, 20:07 Wątek służący wymianie opinii na temat nowej serii Aqua Vibes. Piszcie i o kolorówce i o pielęgnacji. Ja na razie się czaję i rozmyślam co by tu wziąć, ale jak już kupię, to też napiszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumka1 Re: Aqua Vibes - wrażenia 30.05.06, 14:02 heja Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Zamierzam kupić sobie sztyft ochronno nawilżajacy, krem do rąk, tonik w sprayu, no i dwa cienie - bardzo ładnie prezentują sie na powiece. Wszystkie kosmetyki ładnie pachną i są lekkie, chłodzące, przynajmniej ja takie wrazenie miałam Odpowiedz Link
magda-fl Re: Aqua Vibes - wrażenia 02.06.06, 15:13 sumka1 napisała: > heja > Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Zamierzam kupić sobie sztyft ochronno > nawilżajacy, krem do rąk, tonik w sprayu, no i dwa cienie - bardzo ładnie > prezentują sie na powiece. Wszystkie kosmetyki ładnie pachną i są lekkie, > chłodzące, przynajmniej ja takie wrazenie miałam To jak już kupisz, i wypróbujesz porządnie, to zdaj opinię. Odpowiedz Link
sumka1 Re: Aqua Vibes - wrażenia 02.06.06, 16:59 Robię to cały czas. Mam: sztyft (chłodny, nawilża, pachnie i nie uczula mnie), krem do rąk (nie zostawia na ręku powłoki, filmu, fajnie sie wchłania i pachnie, mnie sie kojarzy z leżącymi papierówkami na trawie w sadzie, ale to moje odczucia tylko), maseczka - nie wypróbowałam, tonik - dość ładnie się rozpyla. Siostrze zakupiłam cienie: Fiji i Borneo, jak pisałam gdzieś już - też mają "chłodny dotyk", są trwałe i fajnie, przyjajmniej na młodej powiece się prezentują (widziałam je tylko u 20-latek) Odpowiedz Link
justa_79 Re: Aqua Vibes - wrażenia 13.06.06, 11:05 ja mam cień, ten różowy - jak go nakładałam, to miałam wrażenie, jakbym smarowała powieki zimną wodą w każdym bądź razie, czymś mokrym. uczucie chłodu mija po krótkim czasie. z reguły nie lubię cieni w sztyfcie, bo są mało trwałe, ale te nie są najgorsze - wysychają szybko po nałożeniu, więc nie ma się co rozmazywać, a w załamaniu powieki zbierają się naprawdę minimalnie. a nawet, gdyby były nietrwałe, to poprawka makijażu takim chłodzącym cieniem podczas upałów to sama przyjemność szkoda tylko, że kolor jest tak mało intensywny, wygląda to raczej jak biel niż róż, daje efekt rozświetlenia. Odpowiedz Link
martta_k Re: Aqua Vibes - wrażenia 03.06.06, 13:38 a czy ta seria jest chłodząca? czyli po peelingu lub toniku jest wrażenie "chłodu"?? Odpowiedz Link
albicilla Re: Aqua Vibes - wrażenia 03.06.06, 15:12 Wyraźnie chłodzi , dzięki mentolowi. Odpowiedz Link
bea123456789 Re: Aqua Vibes - wrażenia 13.06.06, 11:41 a ja uzyłam eyelinera tego w ciemniejszym brązie jest super, total połysk perłowy do tego cieniutki pędzelek, dobra konsystencja Odpowiedz Link
aniatka_tcz_16 Re: Aqua Vibes - wrażenia 13.06.06, 16:56 ja rowniez jestem zachwycona ta seria. zel pod prysznic mocno chlodzi i pozostawia taki efekt na jakis czas. zakupilam sobie rowniez cien do powiek(ten turkusowo zielony) fajnie sie go naklada, calkowicie chlodzi i daje wyrazny efekt barwy i rozswietlenia:] Odpowiedz Link
katka123 Re: Aqua Vibes - wrażenia 14.06.06, 22:01 Zakupiłam maseczki, peeling i błyszcyk Aqua Vibes. Jestem mile i pozytywanie zaskoczona, z resztajk każda limitowana seria ta równiez jest rewelacyjna. Błyszczyk ma słodki smak miętowej gumy do żucia, ma prwie niewidoczne drobinki które świetnie odbijają światło. KOsmetyk doskonale nawilża, długo utrzymuje się na ustach i świetnie wygląda Maseczka mimo iż nie jest na twarzy, aż tak bardzo niebieska jak w katalogu, za to spełnia swoje zadanie. Chwilkę po nałożeniu czć delikatne orzeźwienie i chłodzenie. Po zmyciu skóra jest gładka, nawilżona, nie czuć napięcia po słonecznym "wysuszeniu". Peelingu jescze nie wypróbowałam ale założe się że jest tak samo doskonały jak kazdy peeling Oriflame. Za to czy ktoś ma cienie Aqua Vibes Hawai, Bora Bora i Borneo? Chciałabym się dowiedzieć czy one sa matowe lub perłowe, czy mienią się jak cienie holograficzne lub jak cienie oriflame w kulce(były jakiś rok temu). Niesety nie mogę chwilowo wybrac się do biura żeby je obejrzeć. Bardzo prosiłabym o odp. Odpowiedz Link
ancia19 Re: Aqua Vibes - wrażenia 14.06.06, 23:47 są perłowe, mienią się. Nadają połysk Kolory raczej intensywne. Odpowiedz Link
katka123 Re: Aqua Vibes - wrażenia 15.06.06, 01:14 ok a czy np Borneo(ciemny róż) mieni się w złotawy czy tylko zawiera mieniące drobinki. A jak te 2 turkusowo grantowe Hawai i Bora Bora? Odpowiedz Link
magda-fl Re: Aqua Vibes - wrażenia 15.06.06, 01:19 bea123456789 napisała: > a ja uzyłam eyelinera tego w ciemniejszym brązie jest super, total połysk > perłowy do tego cieniutki pędzelek, dobra konsystencja Ten Lambada? On jest brązowy? W katalogu wygląda mi na czerwonawy - swoją drogą beznadziejny kolor, jakby faktycznie taki był. A jaki kolor ma w takim razie Samba a jaki Salsa? Bo chcę jakiś zamówić poza Meringue, który już mam i teraz nie wiem jaki. I czy ktoś wie czy cień Bora Bora ma taki mniej więcej kolor jak tusz Meringue? Bo nie wiem czy bliższy mu Bora Bora czy Hawaii ?? Odpowiedz Link
lilac_wine Re: Aqua Vibes - wrażenia 15.06.06, 01:33 a czy któraś z Was używała już Orzeźwiającego Różu do policzków AV? Możecie coś o nim powiedzieć? Czy kolor nie blaknie, jak się rozprowadza itp.? Odpowiedz Link
bzzzk Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:14 też jestem ciekawa jak róż się sprawdza, macie? pzdr Odpowiedz Link
missundaztood Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:25 Ja wczoraj pierwszy raz użyłam różu. Mam kolorek jaśniejszy. Jest baaardzo fajny Trzeba go rozsmarować palcem, a wtedy kolor staje się jaśniejszy i włąściwie to bardziej rozśietlacz niż róż. Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
gudz666 Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:28 Ja mam róż cool rose. Na lekko opalonej twarzy ładnie wygląda, nie daje efektu "ruskiej baby", ma brokat i ładnie rozświetla policzki. W przeciwieństwie do błyszczyka nie chłodzi. Niestety jest średnio trwały,ale ogólnie to polecam. Odpowiedz Link
gudz666 Re: Aqua Vibes - wrażenia 23.06.06, 11:30 Tfu tfu. W przeciwieństwie do CIENIA nie chłodzi. Sorry Odpowiedz Link