avo8 30.06.06, 14:14 Dziewczyny jak tu jest z opłatą? Jeśli nie zapłacę w wyznaczonym terminie to co sie dzieje? Czy mogę zamawiać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Opłaty 30.06.06, 14:15 nie możesz zamawiać, lecą odsetki karne, płacisz za wysłanie do Ciebie ponagleń... chyba nie warto. 14 dni to chyba wystarczający okres na zebranie pieniędzy od klientek. Odpowiedz Link
avo8 Re: Opłaty 30.06.06, 14:19 Ale jeśl ich nie mam i nie zapłacę to jak to wygląda po tym ponagleniu? Czy ktoś miał taka sytuacę? Odpowiedz Link
scool Re: Opłaty 30.06.06, 15:47 Jeśli nie spłaciłaś w termine to zamawiać nie możesz, to chyba oczywiste. Jeśli nie chcesz mieć nieprzyjemnych telefonów z windykacji musisz wyrazić dobrą wolę. Napisz do firmy, przedstaw sytuację, poproś o rozłożenie na raty. Odpowiedz Link
albicilla Re: Opłaty 30.06.06, 18:51 Jeśli dług spłacisz to i tak przez 3 katalogi możesz kupować tylko za gotówkę . Odpowiedz Link
aga_piet Re: Opłaty 30.06.06, 23:48 Kilka razy zdarzyło mi się spóźnić z opłatą. 2-3 razy dostałam ponaglenie (zostało wysłane a w międzyczasie zdążyłam zapłacić). ZAWSZE po zapłaceniu konto stawało się czyste. Mogłam składać normalne zamówienie. Odpowiedz Link