Dodaj do ulubionych

DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA...

IP: 80.244.134.* 21.01.04, 07:29
Wiem, że to nie jest odpowiedni temat na to forum, ale bardzo proszę
powiedzcie mi jak dostać się od dworca PKP na Białoprądnicką do Macierzyństwa.
Wizytę mam za tydzień. Bardzo proszę o podpowiedź.Dzięki Pa.
Obserwuj wątek
    • Gość: isia10 Re: DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA... IP: 80.244.134.* 21.01.04, 09:24
      Dlaczego żadna z Was nie chce mi pomóc? Przecież na pewno jest jakaś
      dziewczyna, która miała wizytę w Macierzyństwie.
      • Gość: Nova Re: DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:35
        Chcemy pomoc, chcemy... smile Nie lecze sie w Macierzynstwie, ale mieszkam w
        Krakowie. W rejonie Bialopradnickiej jestem rzadko, a autobusem to juz prawie
        nigdy. Usilowalam znalezc na stronach MPK, jakie autobusy tam dojezdzaja.
        Niestety strona bardzo wolno sie wgrywa i guzik mozna sprawdzic. Albo mam
        lacze do kitu. smile. Sprobuj sama, moze Ci sie uda www.mpk.krakow.pl i wejdz
        na "mapki komunikacyjne". Tak czy inaczej z dworca jednym autobusem tam nie
        dojedziesz. Nie wiem czy nie najrozsadniejszym pomyslem jest taxi, chociaz
        oczywiscie nie najtanszym sad. Na dojazd komunikacja miejska musisz liczyc
        chyba jakies 45-60 minut, w zaleznosci od ruchu i pory dnia.
        • Gość: isia10 Re: DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA... IP: 80.244.134.* 21.01.04, 09:46
          Bardzo gorąco Ci dziękuję.Już idę na strony MPK. Nie Chcieliśmy jechać
          samochodem,żeby za dużo nie błądzić bo nie znamy Krakowa, ale to chyba będzie
          najrozsądniejszy sposób. W każdym razie bardzo dziękuję i pozdrawiam.
          • Gość: Nova Re: DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:56
            Wlasnie udalo mi sie sprawdzic, ze z Dworca na Pachonskiego (to jest Pradnik
            Bialy, jak spojrzysz na mape, to Bialopradnicka jest obok) jedzie autobus 154.
            Rozklad jazdy sprawdzisz sobie na stronach MPK. Jak zerkniesz na koncowy
            przystanek, to bedziesz tez wiedziala ile mniej wiecej czasu zajmie Wam
            dojazd. Powodzenia!
    • Gość: asia Re: DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA... IP: 62.233.214.* 21.01.04, 09:58
      Spod dworca autobusem 105 a na al.29 listopada przesiadka na 114. 29 listopada
      to długa ulica więc przesiąść napewno się zdążysz. Acha kup bilet godzinny to
      możesz jechać 2 autobusami na 1 bilecie. Jeżeli jedziecie z kierunku Warszawy to
      samochodem jest bardzo łatwo trafić. Ppozdrawiam Asia
      • Gość: isia10 Re: DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA... IP: 80.244.134.* 21.01.04, 10:03
        Dzieki bardzo.Jesteście kochane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka