agnieszka.krak 15.11.09, 09:44 pierwszy raz miałam podane zarodki 3 dniowe ( do tej pory 5- dniowe)bawiam sie o ich jakośc to 6B i 6C, czy to okreopne słąbizny jak na 3 dobę??Komus się udało z taką "klasą"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamafrania04 Re: zarodki 3 doba 15.11.09, 12:39 Cześć, ja miałam podane zarodki zaledwie dwudniowe, które dopiero zaczęły się dzielić (4 komórkowe), a się udało. Ostatnio podchodziłam do krio i dostałam już 5-dniowe, ale tym razem się nie powiodło. Także to jest wielka niewiadoma, trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
elza10 Re: zarodki 3 doba 15.11.09, 17:30 Ja miałam podawany zarodek trzydniowy i przed transferem powiedziano mi, że powinien mieć między 6 a 8 blastomerów Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: zarodki 3 doba 15.11.09, 19:47 witaj agnieszka. trzymaj sie, a ja kciuki, mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: zarodki 3 doba 15.11.09, 19:49 dagmara Ty miałąs ivf u dr M w BS? ja tez, jakie cudo miałas podane w 3 dobie, o ile pamiętasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: zarodki 3 doba 15.11.09, 20:09 nie mialam w trzeciej, napisalam w tym watku tylko ze wzgledu na autorke moze ty mnie pamietasz jeszcze jako "dagps"? kupe czasu tu spedzilysmy... mialam u dr M w BS w 5 dobie, ale tylko jeden zarodek, wiec nie pytalam jakiej klasy, bo to bylo dla mnie bez znaczenia. drugi byl morula i w 6 dobie zostal zamrozony, bo jednak dorosl. przy duzym sicie podczas procedury nie w glowie mi bylo pytanie o klase. wg dziewczyn na bocianie klasa nie ma takiego istotnego znaczenia. mocno za ciebie trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś