Gość: Martuszka IP: 62.233.204.* 27.01.04, 16:32 Czy któś moze zna tego lekarz i cos mógłby mi powiedziec na jego temat ? Ma kontrakt ze szpitalem Św. Zofii czy ktoś zna ten szpital ? Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martuszka Re: dr. W. Osóbka -Morawski komuś znany ?Help IP: 62.233.204.* 27.01.04, 21:39 Czyzby nikt go nie znał?buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka_k Re: dr. W. Osóbka -Morawski komuś znany ?Help IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 13:22 Szpital sw zofii to najmodniejsza porodowka w warszawie. Nie wiedzialam, ze dr Osobka-Morawski jest stamtad, natomiast wiem, ze przyjmuje prywatnie na Narbuta i ma slawe najlepszego specjalisty od USG w tym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: dr. W. Osóbka -Morawski komuś znany ?Help IP: *.dt.com.pl / *.dt.com.pl 29.01.04, 10:37 owszem znam, tyle ze ze slyszenia. chodzi do niego moja kuzynka, miala ciaze zagrozona (ryzyko b. powaznej wady genetycznej)-i chwali go bardzo. rozsadny, normalny i kompetenty. Jesli bedziesz chciala jakis dodatkowych info, daj mi znac, postaram sie z nia skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś