pudelek09 08.12.09, 18:09 Dziewczyny jak bralyscie/bierzecie clostil-chodzi mi w ktorych dniach cyklu i po ile tabl dziennie?Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona.kukurydza Re: Clostilbegyt-dawkowanie 08.12.09, 18:31 CLO od 5 - 9 dc po 1 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Clostilbegyt-dawkowanie 08.12.09, 21:25 Ja brałam od 5 do 9 DC, 2 x dziennie - rano i wieczorem po jednej tabletce. Nie zadziałał. Odpowiedz Link Zgłoś
free-klaudia26 Re: Clostilbegyt-dawkowanie 08.12.09, 21:51 Ja brałam od 2-6 dc i różnie czasem 1 a czasem 2 tabletki.Po 2 miałam więcej pęcherzyków ale co z tego jak nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
olivka1976 Re: Clostilbegyt-dawkowanie 09.12.09, 09:54 Ja od 3-7 dc (czyli przez 5 dni), 2 x 1 tabletkę Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 Pytanie z ciekawosci 09.12.09, 10:25 A po co Ci ta ankieta? Wyciagniesz zrednia z wynikow i takie dawkowanie sobie ustalisz? Nie wiem ... ale jesli kazda decyzje swojego lekarza cros- konsultujesz na forum, to moze warto zmienic lekarza na takiego do ktorego bedzie sie mialo zaufanie? Odpowiedz Link Zgłoś
2stworki Re: Clostilbegyt-dawkowanie 09.12.09, 12:24 od 3 dnia cyklu prxerz 5 dni , bralam dwa cykle nei zaszlam w ciaze, zrobily tylko torbiele, Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Clostilbegyt-dawkowanie 09.12.09, 18:31 ja zawsze bralam 1tab 3-7dzien cyklu.gdzies przewijaly sie inne dawkowania,dlatego pytam.Na jakiej podstawie jeden lekarz kaze brac od 3 inny od 5dnia?dawkowanie to podobno od 1,jak nie zadziala to zwiekszaja.U mnie zawsze dzialala 1tabl,ale pecherzyk (dominujacy) tez 1zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 Re: Clostilbegyt-dawkowanie 09.12.09, 22:10 dawkowanie to podobno od 1,jak nie zadziala to zwiekszaja. > pudelek, niekoniecznie. Lekarz bierze tez pod uwage inne czynniki np. wiek pacjentki, wyniki hormonow, czy jest wlasna owulacja. U mnie na przyklad 9 lat wystarczylo podac 5 x 1 i mialam 2 albo 3 pecherzyki. Teraz mialam podawane 5 x 2 i byly ledwo dwa. Odpowiedz na styumulacje prawdopodobnie zmienia sie z wiekiem i tyle. Oraz z wieloma innymi czynnikami. Tu gdzie mieszkam lekarze nie pieszcza sie z lekami i widze ze zawsze dzialaja 'z grubej rury', co czasami nieco mnie niepokoi ale widze ze sie jednak sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
darunia69 Re: Clostilbegyt-dawkowanie 09.12.09, 23:46 Ja raz bralam przez 5 dni po 1 tabletce a drugim razem po 2 tabletki i za kazdym razem byl tylko jeden pecherzyk dlatego teraz biore femare zeby zobaczyc czy zmiana leku da lepsze rezultaty. Dodam, ze rezerwe mialam badana i jest ok. Co organizm to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś