Dodaj do ulubionych

jutro inseminacja

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 09:02
Jutro mam miec pierwszą inseminację.Jestem strasznie podenerwowana. Prosze
was ,trzymajcie za mnie kciuki-zeby wszystko poszło dobrze,zeby to była
pierwsza a zarazem ostatnia inseminacja w moim zyciu.Tylko wy możecie sobie
wyobrazić jak bardzo chciałabym żeby sie udało.Dam znac jak poszło po
jutrzejszym zabiegu.
Obserwuj wątek
    • swireek Re: jutro inseminacja 03.02.04, 10:13
      Czesc. Bede trzymala bardzo, bardzo mocno kciuki za powodzenie!!! Nie denerwuj
      sie tak - chociaz wiem, ze to nie latwe. Na pewno bedzie dobrze! Trzymaj sie!
      Pa.
    • Gość: Misiekxx Re: jutro inseminacja IP: *.localdomain / *.metron.pl 03.02.04, 14:50
      Cześć Magdalena, też będę trzymać kciuki! Mi niestety 1 nie pomogła, nadal
      próbujemy i czekamy na wskazówki lekarza. Powodzenia!
    • vikas Re: jutro inseminacja 03.02.04, 21:11
      Glowa do gory nie ma co wariowac.
      Mzsl poytywnie i wszystko sie uda!!!
    • Gość: marjar Re: jutro inseminacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:20
      NIE ZAPOMINIJ NAPISAĆ JAK POSZŁO NA INSEMINACJI-BO JA MAM TEŻ PIERWSZĄ ZA OK.
      10 DNI A WIĘC CZEKAM NA INFORMACJE,I OCZYWIŚCIE TRZYMAM KCIUKI
    • piegoosek Re: jutro inseminacja 04.02.04, 08:23
      zycze Ci duuuzo cierpliwosci i oby sie udalo smile))
      trzymamy kciukaski!
      piegoosek
      • Gość: magdalenaryba1 Re: jutro inseminacja- już po :) IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 05.02.04, 15:18
        Już po wszystkim .Zabieg inseminacji nie był zbyt bolesny.Szybciutko to poszło-
        jakies 5 minut. Potem 20 minut sobie poleżałam i do domku. Jutro jadę sprawdzić
        czy pęcherzyki pękły. Pani doktor kazała się nam dużo przytulać -więc zapowiada
        się ciekawa noc-hihi. Najgorsze teraz będzie oczekiwanie.Mam jednak nadzieję,że
        się uda.Trzymajcie nadal kciuki!!!!!
        • agakra Re: jutro inseminacja- już po :) 06.02.04, 19:11
          najgorsze jest chyba to czekanie
          Trzymaj się!
          • Gość: magdalenaryba1 Re: jutro inseminacja- już po :) IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 07.02.04, 08:52
            Wczoraj miałam sprawdzane pęcherzyki.Pani doktor żartowała,że jej to wygląda na
            bliźniaki-hihi.Wszystkie pięknie pękły(miałam ich około 8, ale tylko 3 były
            wystarczająco duże).Teraz czekanie do 18 lutego i test. Mam nadzieję,ze będzie
            pozytywny.Trzymajcie kciuki.
    • Gość: iwona Re: jutro inseminacja IP: *.wsp.krakow.pl 13.02.04, 14:35
      Jestem nowa,więc proszę o kilka informacji na ten temat.Jestem przygotowywana
      do tego zabiegu, mój lekarz zalecił zastrzyki "Menogon" w 3,5,7 i 9 dc. W 9
      miałam też usg. Właśnie wczoraj byłam na usg i okazało się że nie mam
      wzrostowych pęcherzyków ,wziełam czwarty zastrzyk i w sobotę idę do
      lekarza .Czy to znaczy ,że w tym cyklu nie będzie dzidziusia ?
      • Gość: magdalenaryba1 Re: jutro inseminacja IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 13.02.04, 17:04
        Ja brałam zastrzyki od 3 do 5 dnia cyklu(moje cykle były zawsze
        regularne,zawsze występowała owulacja,a zastrzyki były brane tylko po to,zeby
        zwiększyć ich ilość,a tym samym na zwiększenie prawdopodobieństwa udania sie
        inseminacji-naturalne zapłodnienie nie wchodziło w grę ze względu na słaba
        jakośc nasienia)Widzę ,że ty troszeczkę inaczej.Cięzko jest mi odpowiedziec na
        to pytanie.Poczekaj do soboty-może pęcherzyki się pojawią.Bądź dobrej
        myśli,pozdrawiam
        • Gość: iwona Re: jutro inseminacja IP: *.wsp.krakow.pl 16.02.04, 08:31
          Dzięękuje za słowa otuch .Żeczywiście u mnie jest trochę inaczej, bo ja w
          przeciwieństwie do ciebie nie mam swoich owulacji od prawie roku (inny lekarz
          podawał mi przez pół roku tabletki na drugą fazę cyklu i przez to zniszczył
          moje naturalne owulacje ,bo jeszcze w grudniu 2002 miałam skok temp. i okres
          paru dni z dużym śluzem )Teraz zastrzyki miały chyba wywołać owulację. Sobotnia
          wizyta nic nie wykazała nowego (potwierdziło się że żaden pęcherzyk nie jest w
          fazie wzrostowej ).W środę idę jeszcze raz na wizytę ,więc zobacze co
          zadecyduje lekarz,myślę że wszystko będzie dobrze i będę miała
          dzidziusia._Pozdrwaiam !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka