Gość: Anka IP: *.man.polbox.pl 18.02.04, 12:23 Dziewczyny, co to jest? Jest bez recepty? I rzeczywiscie zbija prolaktyne? Ja mam w gornych granicach normy-22.5 Zbil Wam ? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Castangus IP: *.udn.pl 18.02.04, 12:40 castagnus to lek ziolowy kosztuje okolo 10 zl i jest dostepny bez recepty, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Castangus IP: *.man.polbox.pl 18.02.04, 13:07 Bardzo dziekuje Ale czy on jest skuteczny? I czy powoduje tycie, tak jak inne leki zbijajace prl? Jak ja zazywac? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRRRW Re: Castangus IP: 80.51.242.* 18.02.04, 14:12 U mnie prawdopodobnie zbił i po dosłownie kilku tabletkach skończyły się zawroty głowy. Polecany jest przy nieregularnych cyklach, podwyzszonej prolaktynie, niedomodze ciałka zółtego, napieciu przedmiesiaczkowym. Bierze się 1 lub dwie tabletki dziennie (zaleznie od wagi ciała) i po trzech miesiacach powinien byc efekt. Jak nie ma - znaczy nie ta choroba ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Castangus IP: *.man.polbox.pl 18.02.04, 14:47 Dzieki wielkie Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś