holly-1 08.04.10, 19:48 Chwilowy postój dla mamuś, ciężarówek i staraczek z UK. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 09.04.10, 19:27 nadave napisała: > Z tej strony Nadave Hej Nadave kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 09.04.10, 19:25 Hej dziewczynki no to "możemy poszaleć" tutaj przez kilka dni Tam już zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
kur_a_1 Re: Dziewczynki z Anglii 09.04.10, 21:01 jakas taka oniesmielona jestem tutaj... ale przyznac musze,ze to juz chyba nalog... ciekawe co u Kumatej... (zaciskam zielone) Odpowiedz Link Zgłoś
kina114 Re: Dziewczynki z Anglii 09.04.10, 21:34 To ja przedszkolanka. Dzis po wizycie wiem ze nic sie nie rozwineło ;-((. W poniedzialek o 8 rano mam zabieg w szpitalu. Ciezko mi ale jakoś sobie radze. Pewnie odezwe sie dopiero po zabiegu. Pozdrawiam was. Ps w niedziele sa moje urodziny, chyba to moje najgorsze urodziny w zyciu.;-(((. Odpowiedz Link Zgłoś
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 09.04.10, 21:43 jeny Przedszkolanka takie to smutne i jeszcze te urodziny. Nawet nie mogę sobioe wyobrazic jak cierpisz Wiem, że trudno. Ale wierzę, że życie wynagrodzi Ci ten dramat. To niemożliwe, aby taki smutek był na darmo. Współczuję (( Rodzinka musi Cię wspierać Odpowiedz Link Zgłoś
kur_a_1 Re: Dziewczynki z Anglii 09.04.10, 22:42 przedszkolanka trzymaj sie jakos... holly ma racje, taki smutek nie moze byc na darmo. A na urodziny,zycze spelnienia marzen i chociaz te beda bardzo smutne to moze kolejne beda szczesliwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
mezatkaa07 Re: Dziewczynki z Anglii 10.04.10, 14:03 witam i ja! Przedszkolanka bardzo to smutne.....trzymaj sie jakos. Dostalas ode mnie priva?? bo juz teraz sama nie wiem czy dobrze Ci napisalam.........czy chodzilo Ci o info na temat zabiegu lyzeczkowania czy zabiegu histeroskopii???? napisalam o histero a teraz sama nie wiem czy nie pomieszalam czegos Kumata jak sie miewasz??? My bylismy wczoraj u doktora z mala,bo ma takiego guzka na glowie i sie martwilismy, ale to podobno kosc, ktora jeszcze nie weszla na swoje miejsce........do roku czasu powinno sie wszystko zgrac. No i mala ma grzybice w buzi- ten bialy nalot na jezyku- dostala nystantyne w kropelkach. Pytalam tez o te krosteczki na buzi no i rzeczywiscie tak jak Sparrow pisala to potowki! Milego dnia dziewczyny! Dzisiaj znowu piekna pogoda, wiec trzeba na spacerek isc Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek-1 Re: Dziewczynki z Anglii 10.04.10, 14:36 Hejka, Witam w ten piekny sobotni dzien. Szkoda tylko, ze takie smutne wiadomosci dochodza do nas z kraju. Tyle osob zginelo....szok. Wczoraj wzielam pierwszy zastrzyk z menopuru, troche bolalo ale przezylam. Holly, Asia-Jaw, Kaczuszka217 - co slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
mezatkaa07 Re: Dziewczynki z Anglii 11.04.10, 11:49 dziewczyny gdzie Was wcielo? Odpowiedz Link Zgłoś
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 11.04.10, 15:13 W obliczu dramatu tylu rodzin, trudno cokolwiek pisać o problemach codzienności Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek-1 Re: Dziewczynki z Anglii 11.04.10, 17:41 Straszny szok i smutek. Dzien zadumy i zalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kina114 Re: Dziewczynki z Anglii 11.04.10, 16:12 Mezatko-nie zdazylam odczytac twego maila bo juz bocian byl nieczynny. Prosilam cie glownie o info z łyzeczkowania. Prosze napisz mi na maila przedszkolanka@autograf.pl . Tak, straszna tragedia w Polsce po tej katastrofie. Ciesze sie ze maz staje na wysokosci zadzania i mnie psychicznie wspiera, pomaga mi i wiem ze po zabiegu bedzie ze mna i ze zajmie sie jak wrocimy do domu synkiem. Pozdrawiam was. Odpowiedz Link Zgłoś
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 12.04.10, 11:52 Przedszkolanka taki M to skarb. Dziewczyny mój eMek wraca do domu w przyszłym tygodniu - nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
simonka380 Re: Dziewczynki z Anglii 12.04.10, 12:12 holly - ale sie ciesze, ojej - musisz byc bardzo szczesliwa. mam nadzieje ze uda mu sie wrocic do pracy, a tesciowka poczuje sie lepiej. nam mala daje popalic,caly czas marudzi, szybko jest zmeczona. juz sama nie wiem jak jej pomoc, dzis babcia mi wysle jakies czopki uspokajajace vibrucol dla niemowlat, podam jej przed podroza, bo za tydzien do PL lecimy i juz boje sie tego lotu. kiedy bociek wroci???? Odpowiedz Link Zgłoś
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 12.04.10, 12:23 Simonka będzie dobrze z waszym lotem, zobaczysz. Za każdym razem kiedy latam jest sporo maluszków w samolocie i o dziwo rzadko kiedy płaczą, najczęściej śpią Bociek miał być zamknięty na 5 do 7miu dni od piątku , czyli mam nadzieję, że w środę już będzie z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek-1 Re: Dziewczynki z Anglii 12.04.10, 12:37 Holly- super, ze bedziesz miala e-mka przy sobie. We dwoje zawsze razniej... Odpowiedz Link Zgłoś
asia-jaw Re: Dziewczynki z Anglii 12.04.10, 16:46 A tu Was znalazłam, hehe!!! witam wszystkich, za boćkiem się tęskni.... Holly cieszę się razem z Tobą Płomyczku jak tam Twoja stymulacja? Simone jak się czujesz jako mamusia? Z tego co czytam dobrze sobie radzisz.Całuję mocno Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek-1 Re: Dziewczynki z Anglii 12.04.10, 20:24 Asia-Jaw - biore zastrzyki z menopuru i w srode mam kolejny scan. Juz sie boje co uslysze ale staram sie myslec pozytywnie. Ja tez tesknie za bockiem, napisz co porabiasz. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 12.04.10, 21:54 PlomyczekDo środy już blisko, będzie dobrze zobaczysz. Po menopurze będziesz miała dobrej jakości jajeczka Odpowiedz Link Zgłoś
plomyczek-1 Re: Dziewczynki z Anglii 13.04.10, 18:46 Holly- boje sie jutra, wiem niezla ze mnie panikara, ale nie moge nic na to poradzic. Boje sie, ze dostane okres i nic nie zdaza zrobic. Ja mam cykle 26-7 dniowe i jakos tak sie dziwnie dzisiaj czuje... Mam nadzieje, ze bociek ruszy juz jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
holly-1 Re: Dziewczynki z Anglii 13.04.10, 19:53 Plomyczek Rozumiem Cię doskonale. To jest potężna dawka emocji. Byle do jutra doczekać. Powiem Ci, że bardzo tak prywatnie liczę na Twój sukces i ciążę. Potrzeba nam dobrych wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a7 Re: Dziewczynki z Anglii 18.04.10, 19:30 Dziala, ale nie moge znalezc naszej strony-dziewczynki z Angli VII. Pewnie mnie pamietasz, na bocianie mam pseudonim ola7. Znasz nowa nazwe? Strasznie sie stesknilam. Odpowiedz Link Zgłoś