Dodaj do ulubionych

W Gdańsku...

IP: *.mad.it.pl 02.03.04, 15:46
Witam, jestem tu nowa wink. Będe bardzo wdzieczna za wszelkie informacje i
opinie na temat Invicty w Gdańsku, a jesli jeszcze któraś mogła by polecić mi
dobrego lekarza...( dodam, że mam PCO) z góry serdecznie dziękuję
Obserwuj wątek
    • maretina Re: W Gdańsku... 02.03.04, 15:56
      Krzysztof Łukaszuk, Mariusz Piątkowski.
      jakie informaje Cie interesują?
      • mutantowa Re: W Gdańsku... 02.03.04, 17:33
        Ja też się zastanawiam nad Invictą, co prawda moja sytuacja jest troszkę
        zawiła, ale mam nadzieję że pomogą. Pomyślałam właśnie o dr. Piątkowskim, albo
        o dr. Łukaszuku, ale czy on nie jest tylko od zapłodnienia pozaustrojowego? Coś
        mi tam pani z recepcji krąciła strasznie albo ja nie zrozumiałam.
        I kogo tu wybrać? Maretina doradz coś mądrego, proszesmile
        Magda
        • maretina Re: W Gdańsku... 02.03.04, 17:37
          kazdy z nich jest dobry. i wcale nie zajmuja sie tylko zaplodnieniem
          pozaustrojowym. jesli zadacie konkretne pytania, to zadzwonie do jednego z nich
          i wypytam od a do zet. albo zapytam czy moge wam dac meilem komorke do jednego.
          najlepiej z pierwszej reki sie orientowac.
          wiem jedno. tam sie nie traci czasu, z marszu ruszaja do dzialania.
          zatem dajcie znacsmile
          pozdrawiam
          • mutantowa Re: W Gdańsku... 02.03.04, 18:02
            Ja straciłam 3 miesiące temu synka , pęknięcie pęcherza płodowego w 27tyg, po 2
            tyg poród przedwczesny, zakażenie wewnączmaciczne, bakterie, brak przyczyny. O
            ciąże starałam sie ponad 2 lata, teraz szukam kogoś kto mi pomoże wszystko
            wyjaśnić, wylaczyć i pomoże się postarać o rodzeństwo dla naszego aniołka, bo
            już widzę problemy, brak okresu, torbielki z nie pęknietych pęcherzyków i
            hiperprolaktynemia po MTC 6000 bbbuuu
            I do kogo się wybrać? Kochana jesteśsmile
            • maretina Re: W Gdańsku... 02.03.04, 18:05
              skontaktuje sie dzis z jednym. moge to zrobic wieczorem bo do 21 przyjmuja
              pacjentki. jesli nie dzis to jutro dam znac
              postaram sie szybko odpowiedziec.
    • maretina mutantowa, sprawdz poczte:)/nt... 03.03.04, 07:46

• Gość: edith Re: W Gdańsku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:40
      O Inviccie nie wiem nic, ale mogę polecić dr. Muczyńską. Wrzeszcz, Al. Legionów
      40, tel. 344 28 44.
      • maretina mutantowa, wlasnie odezwal sie do mnie jeden z dok 03.03.04, 12:57
        torow. chetnie sie Toba zajma.
    • Gość: nawia 24 Re: W Gdańsku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 14:05
      maretinko a jakie jest twoje zdanie gin.lukaszuk warto sie do niego wybrac. ?
      • maretina nawio albo pisz do mnie na gg albo na meila 03.03.04, 14:13
        559322. ok? wszystko powiem
    • gusinka Re: W Gdańsku... 03.03.04, 14:58
      Cześć!
      Ja chodzę od miesiąca do dr Gniadka. W ciągu miesiąca miałam 6 wizyt. Za każdym
      razem miałam robione USG, byliśmy też raz z mężem ( miał robione badanie
      nasienia)i w ogóle podchodzi profesjonalnie do sprawy. Ma też podpisaną umowę z
      NFZ czyli wizyty są bezpłatne. Sama Invicta też wygląda o niebo lepiej niż
      jakakolwiek przychodnia jaką widziałam i działa o wiele sprawniej.
    • Gość: nawia 24 Re: W Gdańsku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 16:37
      dziwczyny a czy prawda jest ze inwikta ma zostac przeniesiona w inne miejsce.?
      maretinko na razie nie mam jak ale zapisze sobie twoj nr. gg. i w razie czego
      napisze.ok..
      • maretina Re: W Gdańsku... 03.03.04, 16:39
        z tego co wiem, to bedzie w dwoch miejscach w starym i nowym.
        • Gość: ania Re: W Gdańsku... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 17:13
          czy któraś z was wie, kiedy invicta przenosi się? słyszę to juł od pół roku i
          dalej nic niewiadomo. czekam na zabieg laparo i zależałoby mi, zeby to było
          właśnie w invikcie
        • Gość: zoja Re: W Gdańsku... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 09:14
          dziewczyny, może któraś z was wie kiedy kiedy invicta sie przenosi, to ważne,
          nikt nie odpowiedział na wzesniejszy post, więc ponawiam pytanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka