Gość: Marcela IP: *.mad.it.pl 02.03.04, 15:46 Witam, jestem tu nowa . Będe bardzo wdzieczna za wszelkie informacje i opinie na temat Invicty w Gdańsku, a jesli jeszcze któraś mogła by polecić mi dobrego lekarza...( dodam, że mam PCO) z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: W Gdańsku... 02.03.04, 15:56 Krzysztof Łukaszuk, Mariusz Piątkowski. jakie informaje Cie interesują? Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: W Gdańsku... 02.03.04, 17:33 Ja też się zastanawiam nad Invictą, co prawda moja sytuacja jest troszkę zawiła, ale mam nadzieję że pomogą. Pomyślałam właśnie o dr. Piątkowskim, albo o dr. Łukaszuku, ale czy on nie jest tylko od zapłodnienia pozaustrojowego? Coś mi tam pani z recepcji krąciła strasznie albo ja nie zrozumiałam. I kogo tu wybrać? Maretina doradz coś mądrego, prosze Magda Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W Gdańsku... 02.03.04, 17:37 kazdy z nich jest dobry. i wcale nie zajmuja sie tylko zaplodnieniem pozaustrojowym. jesli zadacie konkretne pytania, to zadzwonie do jednego z nich i wypytam od a do zet. albo zapytam czy moge wam dac meilem komorke do jednego. najlepiej z pierwszej reki sie orientowac. wiem jedno. tam sie nie traci czasu, z marszu ruszaja do dzialania. zatem dajcie znac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: W Gdańsku... 02.03.04, 18:02 Ja straciłam 3 miesiące temu synka , pęknięcie pęcherza płodowego w 27tyg, po 2 tyg poród przedwczesny, zakażenie wewnączmaciczne, bakterie, brak przyczyny. O ciąże starałam sie ponad 2 lata, teraz szukam kogoś kto mi pomoże wszystko wyjaśnić, wylaczyć i pomoże się postarać o rodzeństwo dla naszego aniołka, bo już widzę problemy, brak okresu, torbielki z nie pęknietych pęcherzyków i hiperprolaktynemia po MTC 6000 bbbuuu I do kogo się wybrać? Kochana jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W Gdańsku... 02.03.04, 18:05 skontaktuje sie dzis z jednym. moge to zrobic wieczorem bo do 21 przyjmuja pacjentki. jesli nie dzis to jutro dam znac postaram sie szybko odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edith Re: W Gdańsku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:40 O Inviccie nie wiem nic, ale mogę polecić dr. Muczyńską. Wrzeszcz, Al. Legionów 40, tel. 344 28 44. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina mutantowa, wlasnie odezwal sie do mnie jeden z dok 03.03.04, 12:57 torow. chetnie sie Toba zajma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia 24 Re: W Gdańsku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 14:05 maretinko a jakie jest twoje zdanie gin.lukaszuk warto sie do niego wybrac. ? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina nawio albo pisz do mnie na gg albo na meila 03.03.04, 14:13 559322. ok? wszystko powiem Odpowiedz Link Zgłoś
gusinka Re: W Gdańsku... 03.03.04, 14:58 Cześć! Ja chodzę od miesiąca do dr Gniadka. W ciągu miesiąca miałam 6 wizyt. Za każdym razem miałam robione USG, byliśmy też raz z mężem ( miał robione badanie nasienia)i w ogóle podchodzi profesjonalnie do sprawy. Ma też podpisaną umowę z NFZ czyli wizyty są bezpłatne. Sama Invicta też wygląda o niebo lepiej niż jakakolwiek przychodnia jaką widziałam i działa o wiele sprawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia 24 Re: W Gdańsku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 16:37 dziwczyny a czy prawda jest ze inwikta ma zostac przeniesiona w inne miejsce.? maretinko na razie nie mam jak ale zapisze sobie twoj nr. gg. i w razie czego napisze.ok.. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W Gdańsku... 03.03.04, 16:39 z tego co wiem, to bedzie w dwoch miejscach w starym i nowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: W Gdańsku... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 17:13 czy któraś z was wie, kiedy invicta przenosi się? słyszę to juł od pół roku i dalej nic niewiadomo. czekam na zabieg laparo i zależałoby mi, zeby to było właśnie w invikcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: W Gdańsku... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 09:14 dziewczyny, może któraś z was wie kiedy kiedy invicta sie przenosi, to ważne, nikt nie odpowiedział na wzesniejszy post, więc ponawiam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś