tuya 07.06.10, 16:28 Miałam zastrzyk Ovitrelle w 16dc (w 12 dc był monitoring, pęcherzyk 14 mm, po stymulacji Clo). Dziś, w 28dc przyszedł okres. Nie za wcześnie? Nie powinnam go mieć conajmniej 14 dni po zastrzyku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pudelek09 Re: okres po Ovitrellw 07.06.10, 17:38 Nie za wczesnie.Ja tez mialam po owitrelle wczesniej i pytalam lekarza-zadna patologia.Takze spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: okres po Ovitrellw 08.06.10, 00:07 Dziękuje. Ja się ze swoim będę widziała dopiero w przyszłym tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: okres po Ovitrellw 09.06.10, 20:01 Tylko jeszcze!14dni po owitrelle to ok,ale pow o tym i tak lekarzowi.Ja zazwyczaj mialam @ wlasnie 2tyg po zastrzyku(5x),ale raz jeszcze wczesniej i jak pow lekarzowi to zwiekszyl dawke luteiny. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: okres po Ovitrellw 09.06.10, 20:29 hmm, no właśnie, ja nie dostaję luteiny. Pytałam o nią, ale mój gin powiedział, że nie potrzebuję. Na jakiej podstawie się stwierdza czy potrzebna czy nie? Bo może powinnam się uprzeć - rok starań, 3 ostatnie cykle na Clo, w ostatnim mialam też Ovitrelle. Odpowiedz Link Zgłoś
1111jagoda Re: okres po Ovitrellw 09.06.10, 21:13 dziewczyny czy wy dalej stosowalyscie luteine kiedy dostalyscie okres? tak samo jak przed miesiaczka czy odstawic ? kurcze niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: okres po Ovitrellw 10.06.10, 14:35 Ja za kazdym razem dostawalam-przy naturalnych staraniach i po kazdej inseminacji.Niewiem po czym lekarz stwierdza czy brac czy nie.Ja mialam wszystkie wyniki w normie i mialam brac,aby pomoc w podtrzymaniu ewentualnej ciazy.Wczesniej zadnych poronien nie mialam. jagoda-jak dostajesz miesiaczke to odstawiasz luteine,chyba ze wystapi np.tylko plamienie(moze zarodek sie zagniezdzac),to dla upewnienia sie lepiej zrobic bete.kurcze,juz wiesz Odpowiedz Link Zgłoś