nizalka 09.03.04, 16:32 Dziweczyny proszę o informacje o Wrocławiu. teraz jestem u DR BIELANÓW "Na grobli"? Czy któraś tam próbowała? Może jakieś inne miejsca? jestem początkująca, ale czas goni (30 lat) i nie chciałabym zmarnować nawet miesiąca ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tekla Re: GDZIE WE WROCŁAWIU?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 16:48 Chyba nie trafiłaś najlepiej. Dr Bielanów jest baaaardzo komercyjny i dba o swoje ineresy bardziej niż o interes pacjentki (zastrzegam, że to tylko moja opinia, byłam u niego dwa razy i wycofałam się). Grobla też nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia - bałagan, pacjenci czekający na spóźniających się lekarzy, trudności z odnalezieniem moich wyników - nie byłam pewna, czy naprawde są moje. Ale byłam tam ostatni raz dość dawno i mogło się zmienić na lepsze, bo gorszego miejsca za pieniądze nie widziałam (może miałam pecha). Na pewno dobrze jest w Mediconcepcie u dr Jarosza, a jeśli problem jest bardziej złożony to u dr Polaka, który specjalizuje się w leczeniu niepłodnośći. Odpowiedz Link Zgłoś
nizalka Re: GDZIE WE WROCŁAWIU?? 09.03.04, 17:01 Bardzo, bardzo dzięki ... Grobli miałam teraz być z pierwszymi badaniami. Chyba niczego się tak nie boję jak komercji - cennik muszę powiedzieć powalił mnie, zwłaszcza zabiegi. Gdzie oni przyjmują? Dr Polak to DOLMED?? Czy wiesz może gdzie można zrobić badania nasienia (oprócz tej grobli)?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: GDZIE WE WROCŁAWIU?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 17:54 Polak ma gabinet przy Hallera (bliższe informacje www.polak.med.pl/ i sprawdź www.mediconcept.pl/ - super obsługa, przemiłe położne, laboratorium na miejscu). Najlepsze badania nasienia robią przy ul. Kurkowej (ale mają się gdzieś przenieść, na forum bociana w "Gdzie się leczyć" jest specjalny wątek założony przez dziewczyny leczące się u Polaka, znajdziesz tam dokładne namiary. Pozdrówka T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nizalka Pozdrowionka dla Tekli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 18:15 W piątek idę do Polaka. Bardzo mi pomogłaś - ogromne dzięki )!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: Pozdrowionka dla Tekli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 18:38 Dziękuję bardzo. Polecam się na przyszłość i życzę szybciutkiej fasolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: GDZIE WE WROCŁAWIU?? IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 19:20 Ja leczę się na grobli u prof. Woytonia. Wizyta pierwsza 150 zł następne po 100zł USG dopochwowe 80 zł. Skierowanie na HSG i HSC dostałam bez problemu na dyrekcyjną w ramach NFZ. Miałam juz zrobić w tamtym roku, ale skończył sie limit na badania w szpitalu i Woytoń zaproponował mi poczekanie do stycznia - o badaniach na grobli, prywatnie nawet nie wspomniał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nizalka Re: GDZIE WE WROCŁAWIU?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 19:38 A jak wizyta na Grobli? no wiesz, czy czujesz się dopieszczona, masz wrażenie, że ktoś się naprawdę przejmuje Twoim problemem?? to dla mnie najważniejsze. zarejestrowalam sie do Polaka - wizyta 50-70 zł w tym USG, więcej jeszcze nie wiem. na grobli powiedzieli mi że to Bielanów specjalizuje się w naszych problemach, ale może akurat nie miał wzięcia??? pozdrawiam i życzę sukcesów ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: GDZIE WE WROCŁAWIU?? 09.03.04, 20:42 Ja leczyłam się u Jarosza www.mediconcept.wroc.pl. Może mój problem nie był skomplikowany, ale wykrył go bez problemów szybko i szybko zaszłam w ciążę. Dużo znam dziewczyn które zaszły u niego, a drugi dobry lekarz to Polak Odpowiedz Link Zgłoś