Dodaj do ulubionych

do dziewczyn z Brukselii

13.09.10, 15:47
ktore szpitale polecacie a ktore odradzacie na prowadzenie ciazy i porod (to samo odnosnie lekarzy), mieszkamy na Ukkle ale dojechac mozemy wszedzie,
mialam swojego lekarza (Janowski) ale ciagle dzwonienie i proszenie sie o wizyte mnie zabija
Obserwuj wątek
    • lil-lia Re: do dziewczyn z Brukselii 13.09.10, 15:48
      a dodam ze lekarz nie musi byc polski smile
    • sofi75 Re: do dziewczyn z Brukselii 13.09.10, 15:59
      mysle ze to jest swietne pytanie na inne forum niestety.

Wiekszosc osob przebywa tutaj z nieco innego powodu i szpitale brukselskie zna od innej niestety strony niz prowadzenie ciazy.
      • lil-lia Re: do dziewczyn z Brukselii 13.09.10, 16:08
        a moze jednak ktos sie wypowie, wiem ze odwiedza to forum pare dziewczyn z Brukselii i moze poradza badz odradza jakis szpital badz lekarza
        a napisalam na tym forum dlatego bo sami dlugo walczylismy i w koncu sie udalo
        • katarzyna50-0 Re: do dziewczyn z Brukselii 19.09.10, 11:20
          Moją lekarka jest dr. Beier i poród będzie w sint pierre . Dziewczyny chwalą Smienkoffa, nie polecam Zarzyckiej .
    • alonka7 Re: do dziewczyn z Brukselii 14.09.10, 09:50
      Ja moge polecic Dr Regine Van Snick , przyjmuje niedaleko Merode a porody odbiera w szpitalu Cavell
      Mowi po franc i po ang (oraz chyba po niem). Ja mam ciaze z przebojami (miesniaki) i jak dotad (18 tydz) sprawdza sie b dobrze, ma duzo doswiadczenia, spokoju i poswieca pacjentkom duzo uwagi. To daje duzo wsparcia, co nam "po przejsciach" jest potrzebne.
      Jej namiary znajdziesz w google.
      • lil-lia Re: do dziewczyn z Brukselii 24.09.10, 13:24
        Alonka wyslalam Ci prywatna wiadomosc
    • lil-lia beta HCG 28.09.10, 20:10
      dziewczyny a mozna ja zrobic prywatnie w Belgii?
      czy tylko na skierowanie?
      a jak prywatnie to gdzie
      dzieki wielkie za odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka