Dodaj do ulubionych

ivf Invimed Wrocław?

25.09.10, 11:20
Witam, mam pytanko odnośnie Invimedu we Wrocławiu bo mało znalazłam wątków aktualnych na interesujący mnie temat. Czy ktoś robił tam niedawno ivf, albo kogoś zna kto robił i z jakim skutkiem? Pytam bo zastanawiam sie czy nie wybrać tej kliniki akurat do zabiegu - jak na razie za tym przemawia to że niedaleko musiałabym dojeżdzać no i byłam kilka razy u dr Gizlera na wizycie i zrobił na mnie dobre wrażanie. Zanim jednak wydam tyle kasy to chciałabym jakiś opini jeszcze wysłuchać i wtedy podjąć decyzję...
Obserwuj wątek
    • nowaja4 Re: ivf Invimed Wrocław? 30.09.10, 23:26
      Ja miałam inseminację u doktor Gizlera. Udana za pierwszą próba. Świetny lekarz, pod każdym względem. Pozdrawiam.
      • pudelek09 Re: ivf Invimed Wrocław? 01.10.10, 10:03
        Ja mialam 6inseminacji w invimedzie w ostatnim roku.1-dr.Wickiewicz,reszta-dr,Gizler.Nam sie nie udalo,teraz chce podejsc do in vitro.Chce zeby dr.Gizler mnie prowadzil.Zgadzam sie z nowaja.Swietny lekarz,powiedzial jasno co i jak,odp na pytania,a nie udalo sie prawdopodobnie z powodu zrostow pooperacyjnych.Dlatego in vitro daje wieksza szanse i napewno sie uda!
        • mara1310 Re: ivf Invimed Wrocław? 12.11.10, 22:24
          Witam serdecznie
          Ja trafiłam do dr Wickiewicz i jestem nią strasznie zdegustowana myśle o zmianie lekarza na dr Gizlera ale nie wiem czy się też nie rozczaruje
          Myślę o zmianie kliniki
          Prosze o pomoc
          • pudelek09 Re: ivf Invimed Wrocław? 13.11.10, 08:27
            Polecam zmiane lekarza na dr.Gizlera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka