Gość: mimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:17 Mam do was pytanie, czy któraś brała Aletrę leczniczą? Jeżeli tak to proszę o szersze info;czy mozna dostać ten lek bez recepty, ile kosztuje itd. Dzięki, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Aletra lecznicza 14.04.04, 18:35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12345 tu może ktoś Ci udzieli szerszego info i powie, czy to na przykład nie ściema 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Aletra lecznicza IP: *.okg.gdynia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:41 Dzięki ale tam raczej chyba nie orientują się co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Aletra lecznicza 14.04.04, 19:17 z tego, co wiem, aletra to jakieś ziółko? chyba, że mi pamięć szwankuje wraz z wyszukiwarką. Jeśli to zioło, to tam się na tym znają na pewno, a jeśli nie, to sorka za fałszywy alarm 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Aletra lecznicza IP: *.okg.gdynia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 19:26 nie ma sprawy! Wiem tylko że jest to homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Aletra lecznicza 14.04.04, 19:32 z tego, co przeczytałam na stornie internetowej, to chodziło o zioło, ale przeczytałam tylko w opisie strony. Taki środek homeopatyczny owszem jest. czy masz skłonności do poronień? Bo w charakterystyce wychodzi, że to jeden z jego głównych objawów. Nawet jeśli, bez nadzoru specjalisty - homeopaty absolutnie nie radzę próbować na własną rękę!!! Wyślij mi maila, bo teraz muszę powoli spadać, a wyjaśnię, czemu pozdrrr 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco hej, mimi, napisz do mnie! 14.04.04, 19:50 na gazetowy adres, bo to ważne. chyba. tak myślę. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: hej, mimi, napisz do mnie! IP: *.okg.gdynia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 19:59 Nie spieszy mi sie tak bardzo-przy okazji napisz. Dzięki za zainteresowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: hej, mimi, napisz do mnie! 14.04.04, 20:09 dobra, napiszę teraz, bo zapomnę))) na to nie ma leku)) nie wiem, jaki jest Twój problem, zakładam, że jednak skłonność do poronień - tylko zakładam. Jest to jeden z objawów aletris, ale nie jedyny. Jeśli samodzielnie zaaplikujesz sobie zbyt silną dawkę, możesz zafundować sobie na przykład ślinotok,problemy z pęcherzem lub utratę apetytu, bo to też są jej objawy, a homeopatia działa na zasadzie podobne leczy się podobnym. W duuuuużym uproszczeniu - działa jak szczepionka i może wywołać objaw niepożądany na tej samej zasadzie, na której wyleczyłaby go u chorej osoby. Wyszukałam kilkanaście środków homeopatycznych o podobnym objawie, tzn tej hipotetycznej skłonnosci do poronień, i tak naprawdę tylko specjalista może zdecydować, który z nich będzie dla Ciebie dobry. W homeopatii klasycznej nie ma czegoś takiego, jak dobranie leku na podstawie jednego objawu. Oczywiście, zrobisz, jak chcesz, natomiast ja uważam, że niska potencja typu 9 czy nawet 100 nie da żadnego efektu, natomiast większą możesz sobie zrobić niehalo, bo to silnie działające środki, mimo pobłażania, z jakim się o nich mówi. No. To tyle) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Aletra lecznicza IP: *.okg.gdynia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 20:41 Dzięki bardzo. Troszkę to widzisz w ciemnych barwach-tak mi sie wydaje. Z tego co wiem, to Alerta podnosi płodność i ogólnie sprzyja poczęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Aletra lecznicza 14.04.04, 20:45 pewnie, że tak, ja nie mówię, że nie, jeśli dobierze się odpowiednią dawkę. tylko wciąż nie wiem, czy mówimy o ziółku, czy o leku homeopatycznym? Jeśli o tym drugim, to uwierz mi, nie widzę w czarnych barwach, tylko po prostu się na tym troszku znam... ale tak troszku 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś