Dodaj do ulubionych

W CZWARTEK LAPARO:)

15.04.04, 17:14
W czwartek czeka mnie laparoskopia, w środę mam już być w szpitalu.
Dziewczyny, jak długo będę w szpitalu? kiedy będę mogła znowu próbowac? jakie
są szanse że coś się da zrobić z cyklami bezowulacyjnymi? (clo i duphaston
nie pomogły, badania męża o.k.)
pozdrawiam wszystkich
dzięki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: W CZWARTEK LAPARO:) IP: *.chello.pl 15.04.04, 20:08
      po laparo jest sie w szpitalu ok 2,3 dni zabieg do przejścia chociaż nie
      przyjemny, blizny szybko się goją, najbardziej nieprzyjemne z tego jest to, że
      po zabiegu się wymiotuje bo musisz wydalić chyba to jest dwutlenek węgla, który
      Ci wpuszczja do brzucha czy coś w tym stylu, jak przeżyjesz to to będzie dobrze
      z dnia na dzień będziesz zdrowieć trzymaj się dobrze jest mieć przy sobie męża,
      po zabigu.
    • martini_very_bianco Re: W CZWARTEK LAPARO:) 15.04.04, 22:27
      trzymam kciuki, żebyś szybko dobrzała potem! a wymiotowanie żeby Ci się prędzej
      czy później zmieniło w poranne mdłoścismile)))

16%VOL
      22%VAT
    • zonka9 Re: W CZWARTEK LAPARO:) 16.04.04, 09:17
      Witaj, juz jestes po laparo i pewnie po weekendzie wrocisz do domku, zycze we
      wszystkim powodzenia, pozdrawiam, papa
      • andzia.j79 Re: W CZWARTEK LAPARO:) 16.04.04, 19:41
        Czesc, mam nadzieje ze dobrze sie czujesz po laparoskopii. Ja mialam laparo
        31.03, tj. w srode, w piatek bylam juz w domu.Przez pare dni bolala mnie klatka
        piersiowa i ramiona (to przez ten dwutlenek wegla) no i ze wzgledu na szwy
        musialam sie troche oszczedzac. Teraz czekam na efekty.
        Powodzenia.
    • barbara79 Re: W CZWARTEK LAPARO:) 18.04.04, 18:10
      hello dziewczynki! chyba się źle określiłam, laparo w czwartek ale 22 kwietnia,
      mam nadzieję że szybko wrócę do domu i efekty będą też szybko smile mam jeszcze
      pytanko, czy będę miała l-4 po szpitalu czy zaraz pójdę do pracy? pozdrawiam i
      dziękuję za odpowiedzi. papa
      • Gość: lomre Re: W CZWARTEK LAPARO:) IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 22:05
        Ja mialam po laparo 2 tygodnie l 4. i mimo ze po operacji czulam sie swietnie
        to nie chcialabym wracac do pracy po kilku dniach brrrr.
    • andzia.j79 Re: W CZWARTEK LAPARO:) 18.04.04, 22:05
      Czesc. Mysle ze dostaniesz zwolnienie, jezeli tylko bedziesz chcial (ja nie
      bralam bo mialam w tym czsie sajgon w pracy), ale lekarz, ktory robil mi
      laparoskopie mowil ze on daje zazwyczaj tydzien zwolnienia, zeby spokojnie
      dojsc do siebie (przez pare dni moga bolec cie ramiona albo klatka piersiowa -
      to przez dwutlenek wegla, no i beda jeszcze szwy).
      Powodzenia.
      To nie takie straszne smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka