Dodaj do ulubionych

wrogi śluz cd

20.12.10, 11:15
Dzien dobry
Tyle sie czyta na ten temat, ale nie doczytałam nigdzie, jak mozna sie go pozbyc i czy to w ogóle mozliwe?
Jedynym sposobem jest iui by go ominąc. Ok, ale są dziewczyny którym sie udało zaciązyć.
Pytanie kieruje do kobiet, którym udało sie zajść w ciążę z wrogim śluzem, czy jest jakiś sposób na to by poprawić jego jakość i ograniczyć tą wrogość.
Do tej pory brałam jedynie olej z wiesiołka, ale on to chyba raczej działa na jego ilość.
Obserwuj wątek
    • pszczola205 Re: wrogi śluz cd 20.12.10, 20:25
      Chyba tylko w Polsce robia badanie na wrogosc sluzu..co mniej naciągające kliniki odchodzą od tego badania.
      Nie mozna na podstawie testu PCT okreslic wrogosci.. badanie nie jest miarodajne.
    • insomnia0 Re: wrogi śluz cd 23.12.10, 11:56
      Czesc.
      Ja miałam stwierdzoną wrogosc sluzu, pozniej inseminacja (nieudana) i in vitro- udane.
      Jak urodziłam dziecko to po niecałym roku zaszłam w ciązę- naturalniesmile
      Lekarz mi powiedził, ze wrogosc sluzu to nie wyrok i najwazniejsze..ze ponoc najlepsza kuracją jest wstrzemięźliwosc seksualna przez jakiś miesiąc- dwa (w zaleznosci od organizmu-sprawa indywidualna) no i faktycznie przed porodem nie wspolzyłam jakies 1,5 mies bo nie wolno mi było... pozniej połóg tez ok 1,5 mies nic...
      A pozniej nieoczekiwana ciążasmile moja mała niespodzianka ma ponad roczek i jest 100% dowodem ze wrogos mija...
      Także zycze powodzenia!!!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka