Gość: gOSIA IP: *.chello.pl 02.05.04, 19:08 PRZEPRASZAMże nie na temat ale gdzie w Warszawie można poddać się temu zabiegowi?Dzięki i sorka [namiary by się przydały adres/tel]Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE 02.05.04, 19:18 hydrokolono polega na plukaniu jelita zwykla woda. wywalanie kasy. ja sie na tym nie znam, ale moj maz pracuje na gastrologii i leczy ludzi, ktorym hydrokolono robiono. tylko kase z nich wyciagnieto. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE 02.05.04, 19:39 gosia, hydrokolonoterapia trzyma sie kupy tylko wtedy, kiedy zajmuje sie tym ktos, kto sie na tym naprawde zna, bo to nie jest plukanie nosa woda... Niestety, z tego, co wiem, specjalistow w Polsce jest niewielu, a wiekszosc oabo tym sie zajmujacych nie ma odpowiednich kwalifikacji. Zreszta wiele osob, nawet zakreconych w strone medycyny naturalnej, uwaza te metode za dosc kontrowersyjna. Moze sprobuj najpierw innych metod oczyszcznia, tez skutecznych, a nie az tak inwazyjnych? A Maretina ma racje, nie-fachowiec zrobi Ci tylko krzywde. 16%VOL 22%VAT forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE 02.05.04, 19:44 martini_very_bianco napisała: > gosia, hydrokolonoterapia trzyma sie kupy tylko wtedy, hihihi, tak mi splynelo o tej kupie. chociaz hydrokolono zwiazek z kupa ma))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 03.05.04, 01:06 Hej! Wiem na czym polega ten zabieg---poczytałam sobie ,normalną lewatywą nie da się tak oczyścić jelit,przechodziłam już kurację oczyszczającą itd. Nie wiem czy jeden zabieg jest mi w stanie zrobić krzywdę --czy uważacie że powinnam pogadać najpierw z gastrologiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maretina Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE IP: *.ols.vectranet.pl 03.05.04, 10:31 zapytaj, ale watpie, by jakis powiedzial, ze jego zdaniem ten zabieg cos Ci pomoze.znam kilku gastrologow i na spotkaniach towarzyskich hydrokolono jest tematem wywolujacym najwiekszy smiech i zlosc. smiech, ze ktos wpadl na taki pomysl, a zlosc, bo mozna zrobic krzywde, a jesli nawet nie to naciaga sie ludzi na potworna kase i odciaga od prawidlowego postepowania przy chorobach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE 03.05.04, 15:22 Ale, Maretino, tu nie chodzi o leczenie chorob (chyba dobrze sie domyslam?) ale o oczyszczanie. Problem ze zle przeprowadzona jest taki, ze moga Ci cos pechowo rozwalic, jesli sie na tym nie znaja. No i trzeba sie najpierw wybrac do specjalisty od jelit, zeby jakos sprawdzil, czy wszystko masz tam w srodku w porzadku, bo jesli nie, to mozesz sobie napytac biedy. A lekarze, z tego co wiem, wysmiewaja wiele skutecznych metod... Kilka lat temu wszyscy obsmiewali akupunkture jako oszolomstwa, a teraz nagle okazalo sie, ze to bardzo skuteczna metoda leczenia... 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOSIA Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 03.05.04, 21:15 wŁAŚNIE CHODZI O OCZYSZCZENIE I TO GRUNTOWNE-sądzę że mam samozatrucie organizmu ,badania mam ok ale cierpię na chroniczne zmęczenia itd.długo by pisać.Znalazłam gabinet w którym st.się hydrokolonoterapię ,najpierw jest konsultacja itd.idę tam dopiero w czerwcu także napiszę co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdula Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 00:13 pieknie Gosiu, znalazlas gabiniet i nie podzielisz sie informacją gdzie? tez szukam.. siedze w internecie od 2 godzin i nie moge trafic na warszawski gabinet... moze jednak napiszesz, hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE 06.05.04, 00:25 gosia, wpadnij na forum medycyna naturalna, bo tam dziala tez oszolomska frakcja "oczyszczanie organizmu" i jest sto milionow sposobow. zacznij od plukania ust olejem) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15954 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry duszek Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 00:30 z pewnych powodów podciągam wątek)))) dobry duszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: HYDROKOLONOTERAPIA W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 15:59 Hydrokolonterapie można zrobic na Mokotowskiej 55 w Warszawie,tel. 629 24 00 i kosztuje 300 zł, Odpowiedz Link Zgłoś