Dodaj do ulubionych

wtórna niepłodność maj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:32
Halo gdzie się podziały mamusie starające sie jeszcze raz, czyżbym została
sama na polu bitwy. U mnie 21dc, w 14 dc pęcherzyk 20 mm i endo 10mm dostałam
pregnyl 5000, trzy dni potem dawka 1500 i wczoraj kolejna 1500. no i teraz
pozostało tylko czekać i żyć nadzieją (jak co miesiąc), cięko bo w pracy 3
koleżanki w ciąży.. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Pati Re: wtórna niepłodność maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:46
      Ja się dopisuję też czekam na efekt. Mam nadzieję, że ta głupia @ tym razem się
      nie pojawi.
      • mutantowa Re: wtórna niepłodność maj 05.05.04, 11:59
        Och ja też czekam, ciekawe co to będzie. Dzić 22dc, tylko tak dziwnie miałam bo
        pęcherzyk miał w 11dc 15mm endo 1cm, a owulacja była niby przełom 12-13dc mam
        nadzieję że pęcherzyk ekspresem urósłsmile
        Pozdrawiam Magda
        • mutantowa Re: wtórna niepłodność maj 05.05.04, 15:39
          No ja już wiem że nic z tego, byłam jeszcze rano BHCG zrobić i wyszlo 1.66 (ɝ)
          bbbuuu, jestem troszkę zawiedzina, ale co tam....
          Magda
          • Gość: maria Re: wtórna niepłodność maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:03
            szkoda że tym razem nic nie wyszło,Magda napisz czy wiesz od którego dc można
            robić bhcg?
            • mutantowa Re: wtórna niepłodność maj 05.05.04, 16:22
              Z tego co wiem BHCG można robić 10 dni po owulacji, a to różnie u róznych
              babeczek wychodzi, ja miałam owu 12dc, a dziś mam 22dc. A najlepiej pewnie w
              termin spodziewanej @ robić, tylko kto doczekasmile
              M.
    • Gość: ala Re: wtórna niepłodność maj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 18:55
      witam
      jestem drugi cykl na Duphastonie dzisiaj 27 dc, w 23 dc pojawiło się
      krwawienie, pózniej 4 dni plamień ,aż do dziś, widzę jak małpi ryj przybliża
      się z każdym dniem i opadam z sił
      trzymajcie się ciepło i odganiajcie od siebie małpie ryje
      pozdrawiam wszystkie mamuśki
      • Gość: maria Re: wtórna niepłodność maj IP: *.gdynia.mm.pl 05.05.04, 21:44
        No to faktycznie nie za dużo nas na forum naliczyłam 4 mamuśki, może jeszcze
        ktoś się dopisze
    • Gość: lola Re: wtórna niepłodność maj IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 22:05
      Ja tez czekam i staram się juz 1 1/2 roku , miesiąc temu miałam totalna
      depresję.Teraz nie wiem kiedy moge zrobic test bo ostatni zastrzyk choragonu
      miałam 4 dni temu a on fałszuje dane.Taką mam nadzieję,że się uda!Pozdrawiam
      • Gość: Megan Re: wtórna niepłodność maj IP: 213.25.125.* 11.05.04, 09:15
        Ja też jestem mamusią, która czeka na drugiego dzidziusia, to już 3 lata i moje
        nadziej malutkie, ale tak mi lepiej. Dla mnie duża nadzieja, to duże
        rozczarowanie i potem duże cierpienie...
        Nie chcę wyobrażać sobie tego, że będę drugi raz mamą - takie myśli są tak
        przyjemne, ale później jest b. źle...
        Dziewczyny, którejś z nas musi się udać, życzę Wam ciąży i cieszmy się z tego,
        że chociaż raz mogłyśmy doświadczyć tego cudu!!!
        Megan
        • Gość: magdalena Re: wtórna niepłodność maj IP: *.zso.zabrze.pl 11.05.04, 12:57
          Witam mamuski powtornie walczace. mam 35 lat i wlasnie jestem po pierwszej
          kuracji clostilbegytem. Teraz jem duphaston i czekam. dzis 31 dzien cyklu,
          pojutrze mam usg jesli wczesniej nie wystapi miesiaczka. Trzymajcie kciuki! Czy
          dla Was tez byl to taki szok, ze majac juz dziecko mozna miec takie problemy?
          Ja sie ciagle nie moge pozbierac. Pozdrawiam!
    • Gość: gosik Re: wtórna niepłodność maj IP: *.77.classcom.pl 12.05.04, 00:04
      ja tez sie dopiduje
      Narazie czekam niecierpliwie na wyniki,ale nadzieje nikłecrying(
      Coś mi sie w cylku pomieszało
    • Gość: emis.p Re: wtórna niepłodność maj IP: 212.244.177.* 12.05.04, 11:31
      Witajcie
      Ja też podjmuję kolejną póbę w maju. Jutro 3 d.c. - ide na badania. Następnie
      od 5 d.c. beDd brać clo i później Pregnyl. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze
      w tym cylku począć fasolkę.
      Ewa
    • betucha1 Re: wtórna niepłodność maj 12.05.04, 16:58
      Witajcie ja jestem jestem choc nie staram sie tak efektywnie czyli zaprzestałam
      chodzenia do doktorka leków itp walcze z soba aby nie myslec, na Invitro mezus
      sie nie godzi na adopcje równiez wiec zyje marzeniami a nóz cud sie zdarzy i
      zajde naturalnie
      Jestem z wami az mi sie uda lub az nie bede mogła juz sie starac ale to jeszcze
      z 10 latek wink
      Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka