byziu1977 11.04.11, 22:06 Witam Dziewczyny, Mam niewielka (wg mojego gina) nadżerkę. Czy to dyskwalifikuje mnie w podejściu do IUI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewiemdlaczego2 Dlaczego nie mogę zajść w ciążę? 24.04.11, 09:56 Dlaczego nie mogę zajść w ciążę?Co mogło się stać? W pierwszą ciążę zaszłam za drugim podejściem.W drugą ciążę-za pierwszym.Niestety i w pierwszym i drugim przypadku źle się to skończyło.Dzieci nie żyją,lecz (to ważne)ciąże przebiegały prawidłowo.Druga ciąża zakończona cesarskim cięciem.Od tamtego czasu staramy się o dziecko,lecz niestety, przez 4 lata nie udało mi się zajść w ciążę.DLACZEGO?Wszystkie możliwe badania w celu wykrycia przyczyny wykazują jedynie,że wszystko w porządku.Nawet laparoskopia,którą miałam w celu przekonania się,czy nie ma jakichś zrostów,potwierdziła:wszystko w jak najlepszym porządkuWszystko,wszystko,wszytstko.Może ktoś wpadnie na coś odkrywczego,bo ja już niczego nie potrafię wymyśleć (co jeszcze można sprawdzić).Lekarze rozkładają ręce.Życzą powodzenia.Z mężem też wszystko OK.Więć co jest grane???Piszcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś