Dodaj do ulubionych

Widze same ciężarne ............

IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 05.05.04, 14:32
Zrobiło sie ciepło i widać panie z brzuszkami wszędzie czy może tylko ja na
to zwracam uwagę .Spoglądam i mysle sobie jak by to było i jakie mają
szczęście.Wiem one nie są niczemu winne ale licze że los uśmiechnie się też
do nas kobiet które bardzo chcą mieć dziecko.
Na dzieci też patrze jakie są ładne .
Obserwuj wątek
    • Gość: anna-joanna Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 05.05.04, 14:50
      No, tak. Dopadło Cię to samo, co mnie.
      Tylko, że mnie sie chce wyc jak to widzę. Wyobraź sobie, że ja mam na dodatek
      sąsiadkęw zaawansowanej ciąży.
      Straszne!!!!!
    • Gość: anna-joanna Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 05.05.04, 15:03
      Aaaa! I jeszzce na dodatek tłumaczę tekst o pomocy dla ciężarnych kobiet w
      Stanach. Chyba zwariuję od tego!
    • badarka Re: Widze same ciężarne ............ 05.05.04, 15:05
      no, a ja to mam tak, że jak tylko mi się wydaje, że w tym miesiącu to już na
      pewno się udało, to zaraz jakaś moja kumpela zachodzi w ciążę indifferent Jedna urodziła
      w marcu, druga ma termin w lipcu, a trzecia w październiku...
      ciekawe, czy teraz też się dowiem, że któraś zaszła?
    • Gość: lena DM Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 05.05.04, 15:40
      Moja sąsiadka właśnie rodzi na dniach więc rozumiem ciebie ,ale tak to już
      niestety jest na tem niesprawiedliwym świecie.Gdzie się nie obejże tam widzę
      ich brzuszki jest przykro jak nie wychodzi.
    • rutkam Re: Widze same ciężarne ............ 05.05.04, 22:11
      A ja myślałam że to już jakaś moja obsesja,ale widzę że nie jestem sama.Gdzie
      się nie obejrzę to tylko brzuszek,brzuszek i brzuszek,a że pracuję w sklepie na
      galerii w centrum handlowym gdzie przewija się multum ludzi to czy chcę czy nie
      chcę to widzę...ja też chcę smile smile
      • Gość: nalo Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 22:26
        1 maja pojechalismy z mezem do ogrodu botanicznego, bo byla sliczna pogoda.
        Wytrzymalam tam tylko godzine, wszedzie ciezarne, matki z wozkami, biegajace
        dzieci. A mi wlasnie konczylo sie samoistne poronienie...Wrocilam do domu i
        reszte dnia przeryczalam...Nie sadzilam ze to bedzie az tak trudne...
        • Gość: Kama Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 06.05.04, 15:45
          Cholera, dlaczego mamy takiego pecha ???
          Nalo, trzymaj się, choć wiem ,że to tylko słowa, ale mam nadzieję , że w końcu
          musi nam się udać !!!
          Pzdr. Kama.
    • Gość: Basia Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.derbynet.pl / *.derbynet.waw.pl 06.05.04, 18:30
      ...ja juz nawet widze manekiny w ciązy w sklepie z odzieżą (nie ciążową)
    • Gość: aneta też widzę same kobiety w ciąży i niemowlęta IP: 62.233.251.* 06.05.04, 18:45
      Mieszakm na nowym osiedlu i dosłownie widzę wysyp dzieci oraz kobiet w ciąży.
      W mojej klatce 4 sąsiadki urodziły dzieci w tym roku, dwie kolejne są w ciąży.
      Na tarasach w pogodne dni mamy wystawiają łóżeczka, placyk zabaw aż się roi od
      dzieci. A mi się serce kraje, że mojego dziecka ciągle nie ma.
      aneta
    • Gość: Justyna Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 06.05.04, 19:42
      Ja też mam dość widoku kobiet w ciąży i nowo narodzonych dziecie znajomych.
      Dziweczyny musimy sie trzymać . Pozdrawiam was cieplutko .
    • Gość: maksia Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:34
      Ja tez tak widziałam. Teraz juz mi przeszło i wszystko sie unormowało. Ale
      przez parę ładnych lat nie cierpiałam wychodzić z domu wiosną i latem, kiedy
      był prawdziwy wysyp brzuchatych kobiet. Nie chciałam tez odwiedzac rodziny, bo
      miałam dość znaczących spojrzeń i litości. To było okropne.Cały czas stres i
      łzy. Trzymajcie się. Może i wam uda się wyluzować. Chociaz życze Wam, zeby
      udało się Wam zostac mamami zanim osiągniecie luzik. Pozdrawiam.
    • dagella Re: Widze same ciężarne ............ 07.05.04, 00:01
      ja mam kompletmego bzika na punkcie ciezarnych kobiet.zagladam wszystkim do
      wozka usmiecham sie do kobiet z duzymi brzuszkami...chcialabym miec dziecko,ale
      moj partner nie jest jeszcze na to gotowy.mam nadzieje,ze nasze marzenia o
      dzidziusiach sie spelnia i za jakis czas bedziemy takze chodzily dumne z
      ogrooooomnymi brzuszkami i inne kobiety beda na nas patrzyly z zazdroscia i
      podziwem
      • Gość: Dotti Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:54
        Czuję to samo. w długi majowy weekend wybrałam się na spacer z rodzicami do
        parku. Oczywiście pełno dzieci, wózków i dużych brzuszków. Strasznie przykro mi
        było, bo miałam wrażenie że moi rodzice z utęsknieniem patrzyli za innymi
        babciami i dziadkami bawiącymi się z maluchami.... Pewnie to było tylko takie
        wrażenie, rodzice nigdy by mi tego nie zrobili, ale zrobiło mi się strasznie
        przykro, że nie mogę ich tak uszczęśliwić.
    • anete Re: Widze same ciężarne ............ 07.05.04, 09:58
      Ja też je widzę i jest mi coraz gorzej z tym. Sama mam w rodzinie młodą matkę,
      która przez to, że ma dziecko, strasznie się wywyższa i jest bardzo
      nieprzyjemna, bo ona ma dziecko, a ja nie. Ona muyśli, że ja robię karierę
      zawodową i dlatego nie mam dziecka, a to nie jest tak.
      • Gość: vikas Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.aster.pl 07.05.04, 10:17
        Mam to za sobą.Widok ciężarnej kobiety nie wpływa
        na mnie dołująco.Uśmiecham się i idę dalej.
        W mojej rodzinie wszyscy mają dzieci.Były ciąże zagrożone,
        poronienia,ale dzieci mają.U męża w rodzinie co rok maluszek.
        W maju urodziła siostra cioteczna.Wczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka.
        Nie widziałyśmy się prawie dwa miesiące ze względu na pracę i brak czasu.
        Parę lat temu usunęła,a w czoraj pokazuje mi zdięcie usg.Ciąża 11 tydzień.
        Powinnam się załamać,popłakać,ale nie cieszę się bo jeśli Jej się
        udało to i mi się uda bo z Nami tak jest,że na jednym wózku jedziemy.
        W końcu może razem będziemy pchać każda swój wózek czego i Wam życzę!!!
        Stres wszystko gmatwa,żal i zazdrość pogłębia stres.dziewczyny czas uwolnić się
        z błędnego koła.Weście przykład z Maksi wyluzować bo przecież nic na siłę.
        Pozdrawiam i niech przybywa więcej brzuszków tu na forum.Pa!
    • Gość: krysia79 Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.bphpbk.pl 07.05.04, 10:27
      A mi wczoraj mąż opowiadał, ze Jego szef przyniósł do pracy swoje nowonarodzone
      dziecko i było z nimi cały dzień. I mowil, ze sie nim zajmowal bo szef go
      poprosil i jakie to bylo fajne i dziecko takie sliczne i grzeczne i takie fajne
      odglosy wydawalo...faceci chyba nie rozumieja, ze jestesmy wrazliwe na tym
      punkcie. Jemu sie wydaje, ze powinnam sie cieszyc z tego ze lubi dzieci i ma z
      nimi dobry kontakt. Ja cieszylabym sie jakby to byly nasze dzieci...a tak to mi
      ciezko.
    • angieblue26 Re: Widze same ciężarne ............ 07.05.04, 10:43
      Ja mam tak samo... Kazda kobieta w ciazy, kazdy dzidzius... Jak szpila w
      serce..I tylko sobie placze w kaciku.
    • Gość: kobietka Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.04, 10:45
      No tak... Dziewczyny! nie dołujcie się tak z powodu tych innych ciąż! Wiecie,
      te kobiety w większości nawet nie wiedzą jakie je spotyka szczęście. Po prostu,
      gdy ma się coś od razu to mniej się to docenia. A Wy? Wy będziecie kochać swoje
      maleństwa od poczęcia, bo będą one najbardziej oczekiwane na świecie. Może
      przez to będziecie lepszymi Mamami? Bo kiedyś w końcu będziecie - tylko nie
      wszystkie naraz! Polska służba zdrowia nie wytrzymałaby tego wink
    • aga286 Re: Widze same ciężarne ............ 07.05.04, 11:05
      Cześć Dziewczyny,

Ja też widzę dookoła mnie ciężarne kobiety, a na dodatek dwie koleżanki w pracy
      właśnie urodziły a ja musze za nie pracować. Moje najbliższe koleżanki
      pozachodziły w ciąże, a ja mam nadzieję, że ja też w najbiższym czasie będę
      szczęśliwa z tego powodu.
      Pozdrawiam
      Aga
    • Gość: lena DM Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 07.05.04, 21:59
      Zapomnialam dodać że pracuje w sklepie z odzieża więc kobiety w ciąży
      przychodzą a ostatnio coraz częściej .Chcą kupić sobie coś ładnego i wygodnego
      a ja to fatalnie znosze.Pozdrawiam was wszystkie .
    • sonia777 Re: Widze same ciężarne ............ 14.05.04, 10:11
      a ja myślałam,że je jedna mam obsesję"brzuchów".Najlepsze jest to,że wydaje mi
      się,że wszyscy dookoła są w ciąży i przyrost naturalny Polski nie może być tak
      mały jak trąbią w TV.Czasem jestam zła.I nic na to nie poradze,bo 10 m-cy
      zazdroszczę dziewczynom z fasolką pod sercem.Nie mówię już nic o sklepach z
      ubrankami dla dzieci i koleżankach z wózkami...Prawdziwe tortury.pozdrawiam.
    • Gość: anna-joanna Re: Widze same ciężarne ............ IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 14.05.04, 10:30
      Ja nie mogę nawet słuchać o rozmanżających się rybkach w akwarium moich
      znajomych. Na szczęście moje ryby mają nade mną litość i się nie rozmnażają smile
    • rozwod Re: Widze same ciężarne ............ 14.05.04, 19:19
      Mi też jest przykro jak widze ciężarne. Ale głowa do góry .Pozdrawiam !!!!!!!!
    • damda Re: Widze same ciężarne ............ 16.05.04, 12:07
      Dobrze że nie jestem sama ja też mam takie odczucie a to boli nadzieja i
      jeszcze raz nadzieja że, może to już jutro właśnie ja się dowiem.Mówi się o
      małym przyroście dzieci a ja je widzę,dziwne może właśnie dlatego,że zwracam na
      nie uwagę .Czy komuś jeszcze tak się zdaję ?
      Pozdrawiam wszystkich .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka