Dodaj do ulubionych

Gdzie można kupić macę

IP: *.uml.lodz.pl 10.05.04, 16:16
Poradźcie gdzie można kupić macę. W aptece czy sklepie zielarskim ? Ile
kosztuje i jak trzeba stosować na podniesienie ilości plemników !
Z góry dziękuję za informacje
Obserwuj wątek
    • martyna1231 Re: Gdzie można kupić macę 10.05.04, 16:40
      Witaj
      Wejdz sobie na str www.vilcacora.co.uk, tam wszyskto pisze lub kup Vilcacorę
      (gazetę) tam są podanie placówki które sprzedają te zioła.Zarówno apteki jak i
      sklepy zielarskie.Ja macę sprowadzam przez firmę martapress,ale tylko dlatego
      ponieważ w sprzedaży w Polsce nie ma vilcacory forte 2002.Muszę ja sprowadzać i
      przy okazji sprowadzam resztę ziół.Minus zamawiania przez firmę to,to że płaci
      się za przesyłkę,zaś plus jest taki że podajesz schorzenie ,a oni dostosowują
      ci odpowiednie leki i dawki.
      Wybór należy do ciebie.Powodzenia
    • Gość: Kwiatek Re: Gdzie można kupić macę IP: *.visp.energis.pl 10.05.04, 18:47
      Jeżeli chcialabym kupić w aptece to należy pytać po prostu o Macę czy ten
      preparat ma jakąś nazwę handlową?
      czy ktoś ma pozytwywne doświadczenia w kwestii podniesienia ilosi plemników po
      Macy - bardzo potrzebuję pocieszenia !!!!!
      • Gość: evi Re: Gdzie można kupić macę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:39
        Macę bez problemu kupisz w aptece za ok 20 zł. Nie wiem jaki wpływa mają na
        facetów (ja mogęgo faszeruję synkiem i selenem), natomiast kobietom polecam
        bardzo!
      • Gość: Kama Re: Gdzie można kupić macę IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 11.05.04, 13:48
        W aptece prosisz o MACĘ , tak się ona właśnie nazywa.
        I już w ulotce jest napisane ,że jest ona m.in. dla osób leczących się z powodu
        niepłodności.
        Pzdr. Kama.
        • samanta25 Re: Gdzie można kupić macę 11.05.04, 15:25
          Ja widziałam to w aptece - koszt ok. 20zł
          _____
          To już niestety 26 cykl starań sad
          www2.fertilityfriend.com/home/samanta/
    • Gość: Aga Re: Gdzie można kupić macę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:00
      mam kłopot z tą Macą, poszłam dziś do apteki i zapytałam o Macę , a pani
      zapytała o wiek, poprosiłam ulotkę i mówię że mi konkretnie chodzi o płodność,
      ale kobieta dokładnie nie wiedziała którą mi polecić, czy wiecie jak wygląda
      ten słoiczek i co na nim pisze? chciałam dla siebie i męża, cena 100 tbl ok
      80zł, czy to normalna cena czy zawyżona? dzięki za odpowiedź Aga
      • Gość: Kama Re: Gdzie można kupić macę IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 12.05.04, 14:17
        Tak. Dla nas to ta w zielonym opakowaniu ( dla dorosłych), jest jeszcze dla
        młodzieży i dla seniorów , ale ja widziałam w aptece tylko wersję podstawową .
        Kama.Też płaciliśmy 80 ZŁ , za 100 tab.
    • Gość: Aga Re: Gdzie można kupić macę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 10:40
      to co z tą macą? jak ją rozróżnić?
      • Gość: justyna Re: Gdzie można kupić macę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 11:23
        cześć, ja niedawno brałam macę, razem z mężem. jest kilka rodzajów macy, ten
        odpowiedni dla nas to taki zielony, znaczy opakowanie ma być zielone smile. ja
        brałam tylko dwa miesiące, bo chyba za długo też nie można tej macy brać. W
        sklepie zielarskim płaciłam czterdzieści kilka złotych za 80 tabletek.
        pozdrawiam i życze powodzenia, justyna
    • Gość: Aga Re: Gdzie można kupić macę IP: *.ct001.shanerhotels.com 12.05.04, 14:28
      dzięki bardzosmile))) czy jest pożądany efekt?? zauwazyłysci może jakieś istotne
      zmiany?
    • Gość: frostis Re: Gdzie można kupić macę IP: *.ras.sth.bostream.se 12.05.04, 18:07
      a czy to jest jakis specjalny preparat,czy po prostu multiwitamina
      mieszkam w szwecji i nie spotkalam sie ztym,prosze o jakiekolwiek informacje
      • martyna1231 Re: Gdzie można kupić macę 12.05.04, 20:33
        Gość portalu: frostis napisał(a):

> a czy to jest jakis specjalny preparat,czy po prostu multiwitamina
        > mieszkam w szwecji i nie spotkalam sie ztym,prosze o jakiekolwiek informacje
        Witam
        Wejdz na strone którą podałam wcześniej ,lub na jakąkolwiek związaną z vilcacorą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka