Gość: Kwiatek IP: *.uml.lodz.pl 10.05.04, 16:16 Poradźcie gdzie można kupić macę. W aptece czy sklepie zielarskim ? Ile kosztuje i jak trzeba stosować na podniesienie ilości plemników ! Z góry dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna1231 Re: Gdzie można kupić macę 10.05.04, 16:40 Witaj Wejdz sobie na str www.vilcacora.co.uk, tam wszyskto pisze lub kup Vilcacorę (gazetę) tam są podanie placówki które sprzedają te zioła.Zarówno apteki jak i sklepy zielarskie.Ja macę sprowadzam przez firmę martapress,ale tylko dlatego ponieważ w sprzedaży w Polsce nie ma vilcacory forte 2002.Muszę ja sprowadzać i przy okazji sprowadzam resztę ziół.Minus zamawiania przez firmę to,to że płaci się za przesyłkę,zaś plus jest taki że podajesz schorzenie ,a oni dostosowują ci odpowiednie leki i dawki. Wybór należy do ciebie.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Gdzie można kupić macę IP: *.visp.energis.pl 10.05.04, 18:47 Jeżeli chcialabym kupić w aptece to należy pytać po prostu o Macę czy ten preparat ma jakąś nazwę handlową? czy ktoś ma pozytwywne doświadczenia w kwestii podniesienia ilosi plemników po Macy - bardzo potrzebuję pocieszenia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: Gdzie można kupić macę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:39 Macę bez problemu kupisz w aptece za ok 20 zł. Nie wiem jaki wpływa mają na facetów (ja mogęgo faszeruję synkiem i selenem), natomiast kobietom polecam bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Gdzie można kupić macę IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 11.05.04, 13:48 W aptece prosisz o MACĘ , tak się ona właśnie nazywa. I już w ulotce jest napisane ,że jest ona m.in. dla osób leczących się z powodu niepłodności. Pzdr. Kama. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Gdzie można kupić macę 11.05.04, 15:25 Ja widziałam to w aptece - koszt ok. 20zł _____ To już niestety 26 cykl starań www2.fertilityfriend.com/home/samanta/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie można kupić macę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:00 mam kłopot z tą Macą, poszłam dziś do apteki i zapytałam o Macę , a pani zapytała o wiek, poprosiłam ulotkę i mówię że mi konkretnie chodzi o płodność, ale kobieta dokładnie nie wiedziała którą mi polecić, czy wiecie jak wygląda ten słoiczek i co na nim pisze? chciałam dla siebie i męża, cena 100 tbl ok 80zł, czy to normalna cena czy zawyżona? dzięki za odpowiedź Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Gdzie można kupić macę IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 12.05.04, 14:17 Tak. Dla nas to ta w zielonym opakowaniu ( dla dorosłych), jest jeszcze dla młodzieży i dla seniorów , ale ja widziałam w aptece tylko wersję podstawową . Kama.Też płaciliśmy 80 ZŁ , za 100 tab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie można kupić macę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 10:40 to co z tą macą? jak ją rozróżnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Gdzie można kupić macę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 11:23 cześć, ja niedawno brałam macę, razem z mężem. jest kilka rodzajów macy, ten odpowiedni dla nas to taki zielony, znaczy opakowanie ma być zielone . ja brałam tylko dwa miesiące, bo chyba za długo też nie można tej macy brać. W sklepie zielarskim płaciłam czterdzieści kilka złotych za 80 tabletek. pozdrawiam i życze powodzenia, justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie można kupić macę IP: *.ct001.shanerhotels.com 12.05.04, 14:28 dzięki bardzo))) czy jest pożądany efekt?? zauwazyłysci może jakieś istotne zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frostis Re: Gdzie można kupić macę IP: *.ras.sth.bostream.se 12.05.04, 18:07 a czy to jest jakis specjalny preparat,czy po prostu multiwitamina mieszkam w szwecji i nie spotkalam sie ztym,prosze o jakiekolwiek informacje Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1231 Re: Gdzie można kupić macę 12.05.04, 20:33 Gość portalu: frostis napisał(a): > a czy to jest jakis specjalny preparat,czy po prostu multiwitamina > mieszkam w szwecji i nie spotkalam sie ztym,prosze o jakiekolwiek informacje Witam Wejdz na strone którą podałam wcześniej ,lub na jakąkolwiek związaną z vilcacorą Odpowiedz Link Zgłoś